Kaip stiprinti vaikų imunitetą: mamų patarimai

Kaip stiprinti vaikų imunitetą: mamų patarimai

17. Sep 2018, 10:59 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Stiprinti imunitetą patariama visus metus ir visą gyvenimą, tad štai ką apie tai mano mamos. Pagrindiniai patarimai: 

  • Grūdinimas: nerengti per šiltai, užbaigti prausimąsi vėsesniu vandeniu, leisti pabėgioti per balas vasarą, maudytis vėsioje jūroje
  • Subalansuota mityba: daugiau skysčių, daržovių ir vaisių, mažiau saldumynų
  • Sportas ir aktyvus šeimos gyvenimo būdas
  • Kokybiškas miegas
  • Masažai
  • Teigiama emocinė/psichinė būklė - daug šypsotis, sudominanti įvairiais žaidimais, net ir sergant, būti šalia vaiko visada, kai reikia
  • Daug meilės ir juoko

 Visus patarimus ir receptus, kaip stiprinti imunitetą rasite ČIA->>

PRIZAS

www.babataskas.lt

Už patį įdomiausią, išsamiausią pasakojimą rinksime vieną laimėtoją, kuriai padovanosime 3 peršalimo laikotarpio produktus, kurie pagerina savijautą, maloniai kvepia, yra saugūs ir paprasta juos naudoti. Juos verta turėti kiekvienoje namų vaistinėlėje. 

20180903224921-34245.jpg

  • Original-Stadelmann® nosies tepalas ENGELWURZBALSAMpadeda užsikimšusiai ar tekančiai nosiai tiek vaikams, tiek suaugusiems. Tai vienas iš labiausiai išgirtų Bahnhof vaistinės Vokietijoje gaminių, kuris buvo sukurtas, kad tiktų net naujagimiams. Dėl savo patikimumo ir veiksmingumo jis pasiekė neregėtą populiarumą.
  • Švelniai kvepiantis, puikiai kosulį ir kvėpavimą palengvinantis, virusus atbaidantis Original-Stadelmann®-Aromamišinys THYMIAN BENZOE paruoštas taškiniam naudojimui ant odos pulsuojančių vietų: riešų, kaklo, kelių linkių... Šis aromamišinys sukurtas taip, kad tiktų peršalimo laikotarpiu net jautriausiems žmonėms bei vaikams. Patariama šiais natūraliais kvepalais kvėpinti vaikus išleidžiant juos į darželį ar mokyklą.
  • Aukščiausios kokybės Wickel&Co BIČIŲ VAŠKO KOMPRESASpagelbėja lengvinant kosulį ir gerinant savijautą sergant peršalimo ligomis, esant pilvo skausmams ar raumenų skausmams, kai yra poreikis šildyti. Idealiu atveju drauge naudojant peršalimo laikotarpio aromamišinius. 

Babataskas.lt svarbi natūrali kūno ir sveikatos priežiūra, todėl siūlomi produktai yra be sintetinių priedų ir konservantų.

LAIMĖTOJA - ANITA! Sveikiname!

Anita Anita 18. Sep 2018, 16:09 Raudonas balionėlis

Ačiū 😀

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 17. Sep 2018, 19:35

Sveikinimai 😀

Anita Anita 17. Sep 2018, 11:14

Yej! Ačiū labai labai. Labai džiaugiuosi. Tikrai labai pravers 😀