Kaip supažindinti vaiką su gyvūnų pasauliu? Pasidalinkite patarimais ir laimėkite LEGO® DUPLO®!

Kaip supažindinti vaiką su gyvūnų pasauliu? Pasidalinkite patarimais ir laimėkite LEGO® DUPLO®!

18. Apr 2021, 00:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Gyvūnijos pasaulis labai įvairus - pradedant naminiais ir baigiant egzotiniais gyvūnais, gyvenančiais džiunglėse. Mūsų, tėvų, pareiga - padėti vaikams pažinti šį įdomų gyvūnų pasaulį, pasakojant, kur jie gyvena, ką ėda, kokios jų savybės ir pan.

Vienas iš būdų tai padaryti - žaidžiant, mat tokiu būdu kiekvienam gyvūnui galime priskirti tam tikras ypatybes, papasakoti, kur kiekvienas gyvūnas gyvena ir kuo maitinasi. Kaip jūs mažuosius supažindinate su gyvūnijos pasauliu?

Dalyvaukite konkurse ir laimėkite prizą, kuris jūsų vaiko žaidimą padarys dar įdomesnį!

  • Užsukite Mamyčių klubo Facebook puslapį->>
  • Po konkurso įrašu, komentaruose, parašykite, kaip supažindinate savo mažylį su tokiu dideliu ir įvairiu gyvūnų pasauliu. Gal žaidimų metu, o gal skaitote kartu knygas apie gyvūnus ar žiūrite animacinius filmus?
  • Laimėtoją rinksime balandžio 23 d.

PRIZAS - LEGO® DUPLO® Arklidžių ir ponių priežiūros rinkinis!

LEGO® DUPLO® Arklidžių ir ponių priežiūros (10951) rinkinyje yra visko, ko mažiesiems gyvūnų mylėtojams prireiks 2 ponių priežiūrai. Pramogos ir žaismingas mokymasis niekada nesibaigs. Ponių arklidėse kiekviena diena kupina smagių žaidimų. 2 mielus ponius reikia pašerti ir tada jais galima jodinėti. Po to jie norės atsigerti ir tuomet galima juos sušukuoti. Nepamirškite paruošti jaukaus guolio miegui. Rūpindamiesi poniais arklidėse mažieji gyvūnų mylėtojai lavins savo pirmuosius įgūdžius, ypač smulkiosios motorikos ir socialinius įgūdžius, bei pažins emocijas. Lavinamieji žaislai LEGO® DUPLO® suteikia ikimokyklinio amžiaus vaikams saviraiškos ir džiaugsmo kupinų pramogų. Su šiais žaidimo rinkiniais tėvai gali padėti mažiems vaikams mokytis naujų įgūdžių, žaisdami drauge.

KONKURSAS VYKSTA FACEBOOKE->>