Kaip vaiko imunitetui gali padėti homeopatija?

Kaip vaiko imunitetui gali padėti homeopatija?

11. Apr 2012, 08:30

Kol už lango permainingas pavasaris, mūsų vaikus toliau atakuoja ūmios virusinės ligos. Kaip stiprinti vaiko atsparumą joms?

 

Konsultuoja „Natūraliosios terapijos centro“ (www.naturaliterapija.lt) vadovė, gydytoja homeopatė Daiva Jakubonienė.

 

Kokių patarimų vaiko imuniteto stiprinimui galėtų pasiūlyti homeopatija? Štai dabar pavasaris, o vaikų, sergančių ūmiomis kvėpavimo ligomis, labai daug.


Kartais maži vaiko nesveikatos požymiai - sloga, kieti viduriai, prastas apetitas , blogas miegas ar kėlimasis vaiko naktį į tualetą tėvams atrodo smulkmena. Tačiau laiku nepastebėtos ir negydomos „smulkmenos“ gali išaugti į didesnes problemas. Jeigu vaikas dažnai serga, visada verta kreiptis pagalbos į homeopatą ar kitą natūralios medicinos specialistą.

 

Homeopatija negydo kažkurio vieno žmogaus organo, ji stengiasi gydyti visą žmogų. Todėl atėjus konsultacijai su vaiku pas homeopatą dėl peršalimo ligų, klausiame įvairių dalykų: kaip vaikas miega naktį, kaip valgo, kaip tuštinasi, ką mėgsta veikti.

 

Mums svarbi informacija apie visą organizmą. Vaiko imunitetas priklauso nuo įvairių organizmo sistemų darbo vientisumo. Jei kažkuri sistema veikia per smarkiai, kita – per silpnai, reikia jas subalansuoti, tada organizmui bus lengviau šalinti toksinus, ir žmogus sveiks.

 

Peršalimo ligų bei gripo sezono metu rekomenduoju  profilaktiškai, kartą per savaitę, vartoti homeopatinį preparatą Oscillococcinum. Susirgus tą patį vaistą galima naudoti gydymui. Ir vaikams, ir nėščiosioms, ir suaugusiems.

 

Gal teko su vaikučiu lankytis pas homeopatą? Laukiame Jūsų įspūdžių!

Elen7 Elen7 31. Jan 2015, 13:43

Šaltuoju sezonu, vartoti profilaktiškai kartą per savaitę oscillococcinum, yra gera praktikta. Kai pati sąžiningai laikausi, ir prižiūriu, kad vaikai laiku suvartotų po žirniukų dozę, tai rezultatai tikrai geri. Sergam ir rečiau, ir lengviau sveikstam susirgę. Na, bent jau lyginant su kitais vaikučiais darželio grupėje. Nes būna tokių dienų, kai net pusės vaikučių grupėj nėra, o ir tie kurie yra, tai žiūrėk - kosti, sloguoja.. Baisu, bet nieko nepadarysi - vesti į darželį vistiek reikia.