Kas dalyvauja EKSPERIMENTE "Mokomės draugauti su puoduku"?

Kas dalyvauja EKSPERIMENTE "Mokomės draugauti su puoduku"?

06. Aug 2012, 09:30

Vasara - geriausias metas atsisakyti paprastų sauskelnių, mokintis sėstis ant puoduko, o šį procesą palengvina specialios ir ypatingos kelnaitės "Huggies Pull Ups". Visą mėnesį viena eksperimento dalyvė kasdien mums pasakos, kaip sekasi šis nelengvas procesas - pratinimas prie puoduko. 

 

Ačiū visoms mamoms, kurios pildė anketas. Gavome kiek daugiau nei trisdešimt, tad nelengva buvo iš jų išrinkti vieną ekeprimento dalyvę, kuri visą mėnesį rašys po blogą su nuotraukomis, kaip mažyliui sekasi mokintis ir pažindintis su puoduku, kaip padeda Pull Ups sauskelnės ir pan.

 

O Mamyčių klubas savo ruožtu įsipareigoja padovanoti Huggies Pull Ups sauskelnių mažajam eksperimento dalyviui ar dalyvei.

 

Taigi pagrindinė ekperimento dalyvė, kuri visą mėnesį gaus dovanų - Huggies Pull Ups sauskelnes savo mažyliui ir kasdien visą mėnesį rašys blogą - burtai lėmė, jog tai mamytė DOVILĖ (ATOMINE) IR JOS DUKRYTĖ VANESYTĖ!

 

Štai ką parašė Dovilė (jos dukrytei - 2,5 m.): "Dalyvavimas eksperimente būtų gera proga rimtai užsiimti sauskelnių atsisakymu. Vanesytė yra protinga, aktyvi, gabi ir gudri mergytė. Anksti pradėjo šnekėti, viską puikiai supranta, išaiškina, bet rimtai susidraugauti su puoduku vis nesiseka."

 

Tad tikimės, Dovile, kad šis eksperimentas padės jums priprasti prie naktipuodžio, o gal jūs iškart pratinsitės prie tualeto. Sėkmės šiame mokymosi procese.

 

Dovile, Jūsų pasakojimų laukiame jau nuo šiandien arba nuo rytojaus, rugpjūčio 7 d. iki rugsėjo 3 d.  

 

Parašykite, kokio svorio mažylė ir mes atsiųsime HUGGIES PULL UPS sauskelnes-kelnaites artimiausiu metu (parašykite ir savo adresą bei kontaktus).

 

Pull-Ups® padeda tavo mažyliui greičiau tapti DIDELIU VAIKU!

 

-specialus kelnaičių, skirtų tiek mergaitėms, tiek berniukams – blunkantis piešinių dizainas,

-lengvai nusimauna ir apsimauna tarsi tikros kelnaitės,

-ploni krašteliai puikiai priglunda prie kūno, lengva pakeisti,

-apsaugo nuo visų „netikėtumų“ tiek dieną, tiek naktį.

 

Unikali šių sauskelnių – kelnaičių savybė yra išblunkantys paveiksliukai. Sušlapę jie ima ir pranyksta, o tai labai svarbu, kad vaikas suprasti skirtumą tarp „šlapias- sausas“. Supratęs tai, mažylis stengsis, kad „avarijų“ būtų mažiau!

 

Elastiniai juosmens kraštai ir patogiai atsisegantys lipdukai leidžia mamai lengvai pakeisti sauskelnes net ir miegančiam vaikui.

 


 

1

1

Huggies Pull-Ups® sauskelnės – kelnaitės yra dviejų rūšių: vienos skirtos dėvėti dieną, kitos - naktį. Naktinės Pull Ups® sauskelnės- kelnaitės, lyginant su dieninėmis, sugeria daugiau skysčio. Tačiau dieninės sausklenės – kelnaitės, nors ir yra plonesnės, sukurtos taip, kad sugertų pakankamai daug skysčio, ir vaikas nesijaustų blogai, jei užsižaidęs pamirštų pasiprašyti ant puoduko. 

 

 

SĖKMĖS!

06. Aug 2012, 09:57

Kristut, manoji buvo laikas kada sodinau ir viską darydavo puikiai, tada padarėm pertrauką per atostogas ir po jų nesėdo niekur, tai nevertėm, tuomet nuo 18 mėn. buvo pati pradėjusi prašytis, bet tik tada kai ji nori sėstis 😀 o dabar vat užeina ir visur prašosi, bet va ims kitą dieną ir visai nesisės, aiškins man savas tiesas 😀 tai jos ir nespaudėm perdaug 😀 o dabar bus proga kiek rimčiau tuo klausimu pasikalbėti ir daugiau dėmesio skirti 😀 nors aš kaip ir tu visai nesijaudinu, ateis laikas išmoks 😀 ką, kur, kaip daryti supranta, dabar tik reikia, kad panorėtų su puoduku draugauti nuolat ir pajaustų save net ir žaidžiant 😀 sėkmės jums 😘 🤗 🌷

Krisliukas Krisliukas 06. Aug 2012, 09:52

Linkiu sėkmės 😉 aš specialiai Kasparo nepratinau prie puoduko, tiesiog vieną dieną prieš gerą mėnesį nusprendžiau kad jau reikia pradėt atpratint..tiesiog nuėmiau pampersiuką ir mano nuostabai jis padarė į puoduką. Bet paskui susirgom, vaikas labai daug viduriavo ir vėl teko dėt pampersiukus ☹ taip vėl įprato.. tad dabar antras etapas prasidėjo, nes sisioja į puoduką, pietų miegelio be pampersiuko miega..tik kaku nori daryti į pampersą..bet nepergyvenu, išaugs ir tą etapą

06. Aug 2012, 09:43

Labai tikiuosi, kad šis nuostabus projektukas ir mums kliuvusi puiki galimybė susidraugauti su puoduku duos pačius geriausius rezultatus 😀 ačiū 😀

06. Aug 2012, 09:41

Oi kokia džiugi žinia 😀 einame rašyti savo kilogramų 😀