Kas gi toji meilė: vaikų mintys

Kas gi toji meilė: vaikų mintys

15. Feb 2012, 00:00

 

Vakar, šv.Valentino dieną, Vilniaus vaikų lopšelio-darželio "Žibutė" šešiamečiai (mano dukters Saulės draugai) dėstė savo mintis apie meilę. Šypsenos garantuotos!

 

Tai kas gi yra ta MEILĖ?

 

Emilija: Meilė, kai kažką blogo padaro, stoja į kampą, bet paskui atsiprašo, apsikabina ir pasibučiuoja. Kai apsiženina ir gėles įteikia.

 

Silvija: Meilė, kai myli vienas kitą. Kai apsikabina, pasako, kad myli. Aš tai kai įsimyliu, tą vaiką sekioju, trukdau žaisti, noriu, kad tik su manim žaistų.

 

Laurynas: Kai myli - bučiuojasi, eina į barus, geria alų, karštą vyną. Paskui kažkur nuvažiuoja į kokią nors parduotuvę.

 

Ronaldas: Meilė, kai važiuoja į kiną, pasikviečia į svečius, dovanoja karolius. Padovanoja gražią striukę. Jeigu turi negražų butą, reikia padaryti jį nauju arba pirkti naują ir kviesti į jį gyventi. Dovanoti rožių.

 

Matas: Meilė, kai myli tėvelius, močiutę Laimą, dėdę Kęstą. Įsimylėję gražiai elgiasi - nesimuša, nesibara, nesidrasko, gražiai žaidžia.

 

Voruta: Meilė, kai pasibučiuoja, kai vienas su kitu susituokia, kai draugauja. Meilę parodo, kai kartu žaidžia, žiūri į saulėlydį ir visuomet būna šalia. Bet būna, kad įsimyli ir nelaimingai...tik susitikę visada pykstasi.

 

Austėja: Meilė, kai vienas kitam neša gėles, pakviečia į kavinę, pačiuožinėti, kai žmonės tiesiog įsimyli vienas kitą. Įsimylėję pasibučiuoja, žiūri kinus, važiuoja į Vichy vandens parką.

 

Saulė: Meilė, kai žmonės pasibučiuoja ir įsimyli, apsikabina, važiuoja kažkur. Kai įsimylėjęs parodo tai, kai pakviečia šokti, švenčia kartu Kalėdas.

 

Dalia: Meilė, kai vyras ir žmona įsimyli ir susilaukia vaikų. Kai pažiūri vienas kitam į akis, savo meilę dar parodo savo gerumu.

 

Gaudrė: Meilė, kai apkabina mama tėtį, pabučiuoja. Dar tėtis nusivežė mamą į vandens parką ir taip parodo meilę. Vieną kartą mano tėtis su mama pasibučiavo ir net nuotrauka yra.

 

Antanas: Meilė, kai vienas kitą įsimyli. Pasišneka, po to tampa vis geresniais draugais ir paskui susituokia. Mylimam žmogui nuperka tai, kas nustebintų. Bučiuojasi tai tik per vestuves.

 

Arminas: Meilė yra meilė, ką aš žinau...

 

Aistė: Meilė - kai apsikabina. Jeigu žmonės įsimylėję, tai vaikai neturėtų trukdyti.

 

Dominykas: Meilė - tai kai globoja vienas kitą, padaro kažką gražaus mergaitei. Iš žmogaus galima atskirti, kad jis įsimylėjęs.

 

Vaikų mintis užrašė Vilniaus vaikų lopšelio-darželio "Žibutė" grupės "Kregždutės" auklėtojos

 

MK redaktorė Eglė

 

16. Feb 2012, 20:45

Nu smagiai pakalba mažieji 😀

15. Feb 2012, 15:42

labai fainiai tie vaikai supasakoja 😃

15. Feb 2012, 13:45

🌷 grazu😀

15. Feb 2012, 12:19

mintys tokios tyros,is tikro kasdieninio gyvenimo 😀 tikri saunuoliai 😀

blogietee blogietee 15. Feb 2012, 12:11

Geros mintys, ir viskas iš gyvenimo, ką vaikai mato, tą vaikai kalba 😃