Kavines mes mėgstame!

Kavines mes mėgstame!

11. Feb 2015, 12:33 lina_baj lina_baj

Kavines mes mėgstame ir jose lankomės su abiem vaikais nuo mažumės – vaikučiai netriukšmingi, mėgta dairytis ir tyrinėti aplinką.

Taigi ir su pirmuoju, ir su antruoju tikriausiai pirmą kartą išėjome, kai jiems buvo 1 mėnesiukas. Kadangi tokio amžiaus jie dar daug miega – rinkomės tik pagal kelis kriterijus – yra kur padėti kėdutę ar įvežti ir pastatyti šalia staliuko vežimėlį – na kėdutę tai galima matyt visur įkomponuoti – o su pirmuoju mes labiausiai mėgome kinietiškų patiekalų restoraną senamiestyje – ech nebepamenu pavadinimo, nes ten grojo tokia rami muzika, ir buvo tokia atpalaiduojanti aplinka, tai ir mažiukas mūsų miegodavo. Su antrąja mažąja pirmą kartą apsilankėme Megoje esančiame restorane London Grill – mūsų mažajai labai patiko, nes ten tokios juodos lubos su didelėm apvaliom baltom lempom, prie stalų platūs minkštasuoliai, tai ji paguldyta ant minkštasuolio tik į lubas žiūrėjo  kol užmigo. Vyresnysis (5 metų) ten kiek liūdėjo, nes vaikų žaidimų kampelio ten nėra… Bet yra vaikų meniu su pieno-ledų kokteliais, trintų vaisių kokteiliais – tai greitai liūdesys praėjo :)

20150211123023-41966.jpg

Su vyresniuoju, kol nebuvo sesutės stengdavomės lankytis kavinėse, kur yra vaikų žaidimų kampeliai – vaiko mėgstamiausias buvo Bajorkiemis Megoje – ten yra net laivas laipiojimui, tai galėdavo išsikrauti, atbėgti pavalgyti ir vėl išsikrauti. Aišku žiūrėdavome ir meniu – nes kavinėse mūsų berniukas valgydavo tik picas arba free bulvytes :) O praktiškai visose picerijose atnešdavo tai papiešti, tai kokius čiulpinukus. Šiais laikais tikrai nemažai dėmesio vaikams. Mūsų mėgstamiausia -  Bella Italia (vyresnysis ten gauna savo labai mėgstamą čiulpinuką, vien dėl jo stengiasi viską suvalgyti), taip pat veiklos visada būna Charlie pizza centre (yra kampelis pažaisti, specialus meniu su Kinder kiaušiniu, gauna paspalvoti).

20150211123109-49443.jpg

Vasarą renkamės Bajorkiemis City Kauno centre – ten lauke yra visa žaidimų aikštelė – supynės, čiuožykla, namukas – labai smagu vaikams.

20150211123138-80628.jpg

Pajūryje taip pat yra nemažai kavinių su atskirais kampeliais – net su sūpynėmis, nameliais, visada stengiamės eiti būtent į tokias, nes vaikas būna užsiėmęs, net randa naujų draugų.

20150211123226-23580.jpg

Teko lankytis su vyresniuoju netgi Park in by Radisson restorane, artimų giminių vestuvių metinių šventėje (niekaip nebuvo kur palikti), bet pasirodo ir ten yra vaikų žaidimų kampelis, kur vyresni tikrai gali vieni pažaisti, taip pat vaikų meniu, su smagiais patiekalais, taiga šiais laikais netgi ir aukštos klasės restoranai prisitaiko prie tėvelių, visur einančių su vaikučiais. Nesakau, kad reikia visur su jais eiti, net galimybės tikrai puikios. 

lina_baj lina_baj 11. Feb 2015, 15:07 dikuza

Tas tai tiesa ☹ bet aš gana ilgai nešiodavausi tokį dezinfekuojantį gelį ar bent jau vis valydavau rankas drėgnom servetėlėm, bet faktas, kad tie bendri žaislai bakterijų veisykla...

11. Feb 2015, 13:08

labai smagu, kad lankotės kavinėse, vaikams turbūt visada svarbiau žaidimai ir pramogos kavinese, nei pats maistas 😉
o jei nepyksite pasisakysiu po jūsų tema apie mano patirtį, su tais žaislais, knygutėmis ir visa kita kavinėse..
buvo valgom, mažasis su tokia mergyte delioja kaladėles, ta mergytė taip ėmė čiaudyti, snargliai tiesiogine žodžio prasme pakibo ant kokių trijų kaladėlių, aš pamačiau savaji pasikviečiau, staiga ateina kita mergyte ima ta kaladelę kiša i burną!!!!
kitą kart kitoj vietoj atneša vaikui spalvinti knygutę ir flamasterius, maniškis piešia, paima viena flamasteri o jo kamštelyje igrūsta kramtoma guma😈 nu žodžiu man tie visi bendra žaislai ir žaidimu kambariai kažkoks košmaras