Keičiu pratinimosi prie puoduko tvarką

Keičiu pratinimosi prie puoduko tvarką

03. Mar 2013, 07:40

Vyresnėlė pripratusi prie puoduko jau seniai. Nori pagelbėti mamytei, tad nubėgusi į tualetą, padariusi į puoduką, kartais pati jį išpila. Nors mes jai neleidžiame to daryti.

 

Keletą kartų dukrytei išaiškinome, jog puoduko išpylimas ir išplovimas - tėtuko ar mamytės darbelis. Bet kartais visgi ir vėl tai pakartoja. Būna ir taip, jog nubėga ant puoduko ir atlikusi reikaliuką, mūsų nepakviečia, apsimauna kelnytes pati.

 

O mes tik po kurio laiko aptinkame tualete pilną puoduką. Bet ši problemėlė, matyt, iškyla todėl, kad automatiškai užsidega šviesa, atidarius duris į tualetą.

 

Dovilė

KETVIRTOJI SAVAITĖ

 

Šią savaitę papasakok apie pagalbines priemones, kurios padeda pratintis ir susidraugauti su puoduku, pavyzdžiui, sauskelnės-kelnaitės Huggies® Pull Ups®, dainos, knygutės, paveikslėliai, užlipdyti ant sienos, kur stovi puodukas, gal kalendorius, kuriame žymite apie mažylio pasiekimus ar nepasisekimus, ir daugelis kitų būdų, kaip padėti vaikučiui įprasti sėdėti ant puoduko ir ten atlikti visus reikaliukus.

 

Šiame bloge apibendrink patirtį apie tai, kaip per tą mėnesį sekėsi vaikučiui pratintis prie puoduko, padaryk išvadas. Parašyk visus pliusus ir minusus iš savo patirties, ką reikėtų daryti, o ko nelabai – tai padės kitiems tėvams geriau orientuotis šiame nelengvame procese.

 

4

  

 

Mažyliai, sėkmės pratinimosi prie puoduko Mokykloje!

 

20121114105412-36401.jpg