Kepta lydeka pasninko stalui

Kepta lydeka pasninko stalui

03. Apr 2010, 08:00

 

Kadangi pasninkaujant negalima valgyti mėsos, siūlau pasigaminti žuvytės. Gana paprasta, bet labai skanu ir sveika (jei nenaudosite majonezo bei prieskonius be E). Žuvyje gausu vitaminų, tad ja mėgautis ne tiks skanu, bet ir sveika tiek suaugusiems, tiek vaikams.

 

Reikės:

Lydekos;

Džiūvėsėlių arba miltų;

Kiaušinių;

Universalių prieskonių mišinio;

Aliejaus kepimui;

Druskos;

Majonezo;

Pipirų;

Krapų ar kitų žalumynų papuošimui.

 

{pic:1}

Gaminimas

 

-Susipjaustome lydeką gabalėliais, pasūdome, paliekame kiek pastovėti;

 

{pic:2}

 

-Išsiplakame kiaušinius su prieskoniais;

 

{pic:3}

 

-Voliojame gabalėlius miltuose arba džiūvėsėliuose, tada pamirkome kiaušinių plakinyje ir kepame įkaitintoje keptuvėje, kol apskrus abi pusės;

{pic:4}

 

-Tada dedame į lėkštes, puošiame, gardiname ir...ragaujame !

 

{pic:5}

{pic:6}

 

Skanaus!

 

22. Sep 2010, 14:09

grazu 👍

03. Apr 2010, 21:17

aj nezinau ji man subyra arba lieka puszale😀 karta norejau virt aliejuj apvaliota tesloje taj prie puodo prikepe 😃 vienintelis produktas kuris man nesiseka iskept...☹

03. Apr 2010, 19:24

Nėra juk čia ką mokėti indrex 😀

03. Apr 2010, 15:32

Labai patinka žuvis, skanumėlis😀

03. Apr 2010, 11:46

o jau kaip skaniai atrodo siaip nelabai man gaunasi zuvis kept vienintele ko nemoku iskept man vis nesamoningai gaunasi😃

03. Apr 2010, 10:59

kaip megstu zuvi... immmmmm

03. Apr 2010, 10:46

mmmm kaip uzsinorejau 😀

03. Apr 2010, 09:31

Skanu 😉 😀