Kiek kainuoja naujas garderobas?

Kiek kainuoja naujas garderobas?

10. Oct 2013, 17:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Kiekvienas naujas metų sezonas reiškia ir naują užduotį: suruošti visai šeimynai ir naują garderobą. Nereikia nė sakyti, kad už jį šeimynai reikia atseikėti didžiulę dalį šeimyninio biudžeto.

Sąrašas, kokių aprangos detalių reikės pasikeitus metų laikams, dažniausiai yra kankinančiai ilgas, pradedant batukais, baigiant kepuraitėmis, kurių po vieną net ir neužtenka. Situaciją dar kažkiek gelbėja, jei kas nors liko iš praeito sezono. Bet iki keturių metų mažyliai auga taip sparčiai, jog žiūrėk - rankovės jau ir per trumpos. O jei augini ne vieną vaiką?

Bet galvosūkiai tam ir kyla, kad būtų išspręsti. Tris vaikus auginanti mama Jurga Barbora, pavargusi nuo nuolatinių skaičiavimų ir nuolaidų medžioklės, svečioje šalyje aptiko puikią idėją jauniems tėvams ir nusprendė ją pabandyti įgyvendinti Lietuvoje. Jau turbūt girdėjote apie „Mamų mugę“, o gal joje ir dalyvavote. Taigi, Jurga Barbora yra viso šito sumanytoja ir iniciatorė.

Mamyčių klubas irgi joje dalyvavo, kur kvietė į mugę atėjusias mamas dalyvauti smagioje fotosesijoje.

Taigi, reportaže – apie unikalią mamos idėją, kuri sulaukė didelio palaikymo ir atsako visoje šalyje, bei apie kasdienius rūpesčius ir džiaugsmus, auginant tris vaikus.

Apie tai žiūrėkite Mamyčių klubo laidoje šį šeštadienį, 9.30 per TV3!

pypse pypse 14. Oct 2013, 17:02

bet ar man pasigirdo ar tikria mamytė sakė kad sezonas 3 vaikučiams kainuoja 10 tūkst?😀