Klausk gydytojo apie vaikučių maitinimą mišinukais!

Klausk gydytojo apie vaikučių maitinimą mišinukais!

15. Oct 2012, 07:40

Jei Tu savo mažylį maitini adaptuotais pieno mišinukais ir turi neaiškumų - rašyk savo klausimus gydytojui el.paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt

 

Kaip ilgai maitinti kūdikį mišinėliu? Ar verta jo duoti nakčiai? Į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis pieno mišinius? Tai patys pagrindiniai klausimai, kuriuos užduoda tėvai. Tačiau turbūt Tu turi savo klausimą.

 

Jei turi, tuomet gali užrašyti savo klausimą čia, komentaruose, ir nurodyk savo vardą bei vaikučio amžių, arba rašyk savo klausimą jau minėtu el.paštu redakcijai. O mes kartu su specialistu pabandysime į tai atsakyti.

 

Pasinaudok galimybe sužinoti tai, kas tave domina, iš pirmų lūpų.

 

Friso Gold 3 pieno gėrimas, vartojamas vietoje karvės pieno, aprūpins mažylį būtiniausiomis maisto medžiagomis ir vitaminais, reikalingais jo augimui ir vystymuisi.

 

Specialus vanilės skonio pieno gėrimas - nuo 1 iki 3 metų!

 

1  

 

• Pieno baltymai specialiai perdibti, jų mažiau nei karvės piene, tačiau jie gerai įsisavinami.

 

• Sudėtyje yra visų reikiamų vitaminų, makro- ir mikroelementų, tarp jų ir  seleno, jodo, cinko, geležies (1,2 mg/100 ml).

 

• Papildytas medžiagomis, svarbiomis centrinės nervų sistemos bei imuniteto vystymuisi: su prebiotikais fruktooligosacharidais, natūraliais karotinoidais, DHR, polinesočiosiomis rieblalų rūgštimis (linolio ir ά-linoleno santykiu 7 : 1).

 

• Be krakmolo ir glitimo.

 

1

05. Dec 2012, 19:17

mes vartojam aptamili ir piukei augam tik ka brangokas