Kleenex Balsam konkursas: apdovanojame pirmosios savaitės nugalėtoją!

Kleenex Balsam konkursas: apdovanojame pirmosios savaitės nugalėtoją!

13. Feb 2012, 09:00

Štai ir baigėsi pirmoji konkurso "Mamų patarimai sveikatos klausimais" savaitė. Labai ačiū jums visoms, kurios pasidalinote įvairiausiais būdais ir receptais kovoti su peršalimo susirgimais. Šiandien renkame savaitės laimėtoją.

 

Primename, kad šis naujas konkursas "Mamų patarimai sveikatos klausimais" vyks keturias savaites, kiekvieną savaitę pateiksime po naują užduotį ir ir rinksime po vieną laimėtoją. Tačiau visi jūsų blogai ir toliau tęsia kovą dėl pagrindinio prizo - Kleenex Balsam nosinaičių bei dekoratyvinių servetėlių komplekto.

 

Taigi, prieš paskelbiant savaitės laimėtoją, apibendriname pirmojo konkurso etapo blogus. Iš viso savo patarimus, kaip saugotis nuo peršalimo ir kitų ligų, atsiuntė 8 mamytės - Deimantė, Jolita (linestra), Nijolė (belacka), Roma (pasaulyte), Jolanta (Jolanta003), Roberta (utopija), Jurgita (kodelcia), Jolanta (jaldija). Nijolė atsiuntė net tris blogus.

 

Pirmoji savaitės užduotis buvo - atsiųsti savo blogą apie česnako, svogūno, citrinos ir kitų produktų naudą, kurie tau ir tavo artimiesiems padėjo kovojant su peršalimo (slogos, kosulio) susirgimais.

 

Ačiū visoms, jūsų visi patarimai labai naudingi ir bus įrašyti į vieną e-knygą "Mamų patarimai sveikatos klausimais", taip ir toliau aktyviai dalyvaukite, nes konkursas nesibaigia. 


Na o praėjusios savaitės laimėtoja redakcija išrinko įdomius ir išsamius mamos JOLANTOS (jolanta003) patarimus

 Mūsų atradimas kovoje su peršalimu - medaus produktai 

 

Šios savaitės nugalėtoja gauna šiuos prizus nuo Kleenex Balsam:

 

 

 

Kleenex® Balsam (1 maža ir 1 didelė pakuotė) – dermatologiškai patikrintos servetėlės su ramunėlių balzamu. Naudojant jas nosis pasidengia apsauginiu ir mikroskopiniu balzamo sluoksniu. Ramunėlių balzamas padeda apsaugoti nosies odą nuo paraudimų slogos atveju.

 

Kleenex® Balsam Fresh (1 maža ir 1 didelė pakuotė) taip pat turi apsauginį ramunėlių balzamą ir gaivų mentolio aromatą, kad būtų lengviau kvėpuoti.


DĖMESIO! Netrukus paskelbsime antrosios savaitės naują užduotį! Laukite!

13. Feb 2012, 11:18

Labai visas sveikiname 😘 🤗 🌷 🌷 🌷

13. Feb 2012, 11:03

nemaciau Klaipedoje prekybos centre "Banginis" esasncioje vaistineje😀 norejau nusipirkt ir neradau😀 nebent blogai ieskojau😀

13. Feb 2012, 10:59

Jau pranesem apie tai kleenex ir eurovaistines atstovams. Kuriuose dar miestuose nematete kleenex balsam nosinaiciu?

13. Feb 2012, 10:00

🎉 🎉 🎉 AČIŪ 🎉 🎉 🎉

13. Feb 2012, 09:22

🎉 🌷

13. Feb 2012, 09:09

sveikinimai 🎉

13. Feb 2012, 09:03

Sveikinam 😀