Kokią kosmetiką naudoji? Sužinok specialisto nuomonę!

Kokią kosmetiką naudoji? Sužinok specialisto nuomonę!

25. Apr 2012, 08:00

Mielos mamytės, tokios progos "Mamyčių klube" dar nebuvo!

 

Aplinkos apsaugos forumo (www.bef.lt) cheminių medžiagų ekspertė Laura Stančė mielai sutiko atsakyti į Jus dominančius klausimus apie vaikiškos bei būsimoms mamoms skirtos kosmetikos ypatumus. Kokių cheminių medžiagų reikia vengti, ką reiškia produkto etiketėje pasitaikantys tam tikri žymėjimai.

Cheminių medžiagų ekspertė Laura Stančė sutinka ne tik atsakyti į Jums rūpimus klausimus, bet ir pakomentuoti Jūsų turimos kosmetikos priemonės sudėtį ir ją įvertinti. Jeigu Jums rūpi, ar saugus šampūnas jūsų kūdikio galvytei, ar tinkamą losjoną nupirkote naujagimiui, galite pasinaudoti šia proga.

 

Artimiausiu metu norime aptarti kūdikių šampūnus. Taigi, gal kuri mamytė norėtų, kad ekspertė pakomentuotų jos turimo šampūno sudėtį - įvertintų jame esančias abejotinas mežiagas, o gal atvirkščiai, nuramintų, kad priemonė iš tiesų puiki.

 

Jeigu turite klausimų apie vaikų šampūnus, rašykite juos komentaruose arba el. paštu redakcija@mamyciuklubas.lt ir mes juos pateiksime Baltijos aplinkos forumo specialistei.

 

Laukiame ir mamytės, kuri norėtų norėtų mums atsiųsti visą etiketėje esančią šampūno sudėtį. Jei tokių norinčiųjų bus daugiau, žinoma, pasiseks tai, kuri bus pirmoji.

Mamyčių klubas