Kokios atostogos be vasaros nuotykio?

Kokios atostogos be vasaros nuotykio?

03. Jul 2012, 00:00 blogietee blogietee

Kaip nudžiugau, pamačiusi šios savaitės fotokonkurso temą. Mes kaip tik savaitę atostogavome pas močiutę kaime. Tad smagių akimirkų šiek tiek "prigavome", esant ir blogam, ir geram orui.

 

Atostogų pradžia prasidėjo vyresnėlės Ugnės stovyklos užbaigtuvių koncerte, kur Augustas susidomėjęs mažaisiais breiko šokėjais, bandė pats atkartoti judesius.

Prasidėjęs lietutis jo neišgąsdino, nes visai smagu buvo atsigaivinti po įtemptų šokio repeticijų.

Ir su mama pašokti lietuje.

O visos linksmybės prasidėjo kaime, pirmomis dienomis oras nelepino, bet ir vos prasigiedrinus mes skubėdavome į lauką. Didžiausia atrakcija buvo dėdės pastatytos sūpynės. Kurios tinkamos ne tik supimuisi :D 

Kai oras visai subjuro, pramogų ieškojome tūnodami kambaryje. Labai patiko vaidinti paparacį, net iš palėpės buvo ištraukti seni fotoaparatai. 

 

Kas ką prigaus? :D

Įsivyravus ramybei namuose, jau žinojau, kur ieškoti Augusto. Ši atrakcija su kėdėmis - pati įdomiausia, nes senelis labai pyksta, kai jis visus varžtelius išsukinėja.

Savaitės pabaigoje oras buvo tikrai geras, tad pramogos įsibėgėjo visu smarkumu. Ypač labai patiko pabėgti pas kaimynus, nes netyčia užmatė jų garaže keturratį. O čia jau Augusto "stichija". 

O kokios atostogos be vasaros nuotykių ir susižavėjimų? Augustas tiesiog ratais ėjo apie žaviąją Martyną. Vis stengėsi ją sužavėti.

Atostogos trumpos, tad ir pasakojimas trumpas. Bet, žinoma, atostogų dar bus ir daugiau, tik fotokonkursas labai trumpas ;) 

 

Rima - Blogietė

 

Paskutinė fotokonkurso tema “Mes atostogaujame“

 

Pagrindinis prizas - 2 valandų mamos su vaikučiu arba visos šeimos fotosesija!

1

03. Jul 2012, 12:01

Tikrai taip, Augustui žavesio netrūksta 😉 👍

03. Jul 2012, 11:27

Kaip visad labai grazios foto...labai grazus vaikiukai 😀

blogietee blogietee 03. Jul 2012, 10:09

ačiū 😉

03. Jul 2012, 09:27

lb jau fainos akimirkos😉 juokiausi net balsu is kai kuriu foto...Augustukas kaip visuomet-tikras zavuolis😉