Apie ką verta pagalvoti, keliaujant su vaiku?

Apie ką verta pagalvoti, keliaujant su vaiku?

11. Aug 2015, 10:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kokius maisto produktus pasiimti keliaujant su vaikučiu ir į ką verta atkreipti dėmesį?

Nustatykite dienos ritmą!

Vasara ir kelionės nekels nepatogumų, jei laikysitės iš anksto žinomo ir įprasto dienos režimo. Todėl geriau neeksperimentuokite kelionės metu su naujais maisto produktais ar gėrimais. Siūlykite vaikučio mėgstamus.

Taikykitės prie mažylio ritmo

Kad ir kur keliautumėte, taikykitės prie vaiko miego ir valgymo režimo. Jūs žinote, kada mažylis geriausiai jaučiasi, kada būna aktyviausias, o kada jam jau laikas miegoti ar pavalgyti, tad ir kelionės tikslą derinkite prie to.

Daug skysčių!

Svarbiausia kelionės metu – tinkama mityba ir daug skysčių. Ypač tai aktualu vasarą. Pripratinkite mažylį gerti daug vandens, tuomet nebus problemų su virškinimu, jis lengviau ištvers karštas dienas. Geriamą vandenį geriau pirkite parduotuvėse arba vaistinėse.

Maitinimas - kelis kartus per dieną

Ir suaugęs, ir vaikas turi turėti savo maitinimosi režimą. Mažylis turi valgyti 4-5 kartus per dieną, maisto produktai turi būti higieniškai švarūs, naudingi vaiko sveikatai, laikomi tinkamose sąlygose.

Pasirūpinkite vaistinėle

Reikia pagalvoti ne tik apie drabužius ar maistą kelionėje, bet ir apie vaistinėlę. Imkite į kelionę būtiniausius vaistus, kurių gali prireikti mažyliui sunegalavus.

Naudokite drėgnas servetėles

Nepamiršk į kelionę pasiimti ir drėgnų servetėlių. Jos nepakeis vandens, tačiau pagelbės, kai neturėsite, kuo nusiplauti rankų ar pavalyti vaikučiui burnytės.

Mamyčių klubas rekomenduoja

HUGGIES® Pure - naujagimių mamytėms

2

HUGGIES® Natural care - ypatingai mažylio odos priežiūrai su alaviju ir vitaminu E 

1

HUGGIES® Soft Skin - su maloniu aromatu ir taukmedžio sviestu 

3

Huggies® Baby Wipes su agurkų aromatu - gaivumas visai dienai 

20140630095122-47542.jpg

 

Drėgnos servetėlės Huggies® Disney su Mike Pūkuotuku