Kol kas Augustas sėdasi ant puoduko su šypsena

Kol kas Augustas sėdasi ant puoduko su šypsena

21. Jan 2012, 00:00

Nusprendžiau ir aš pradėti vesti šį dienoraštį ir papasakoti, kaip Augustui sekasi susidraugauti su naktipuodžiu. Bet apie viską nuo pradžių.

 

Augustui dabar - 1 metai ir 6 mėnesiai. Pirmą kartą jis susipažino su puoduku vos pradėjęs sėdėti, galiu drąsiai teigti, kad jis neišsigando šio keisto daikto, bet jam tai visai patiko.

 

Jau tada sulaukėme didelio ir mažo reikaliukų. Po pirmos pažinties retkarčiais vis pasodindavau mažylį ant puoduko, bet per daug jo nespaudžiau, žinojau - kai ateis laikas, jis atsisės pats.

 

Dabar ant naktipuodžio sėdam kelis kartus per dieną, ir kiekvieną kartą padarom bent mažiuką reikaliuką, o atlikęs reikalus Augutis atsistoja labai patenkintas ir iškart parodo, kad nueičiau ir išpilčiau puodelio turinį.

Kol kas sėdamės su šypsena ir džiaugsmu, sėdasi berniukas ant puoduko pats, net kai buna apsirengęs. Manau, kad didžiausias mūsų uždavinys dabar yra išmokyti Auguti pasiprašyti ant puoduko.

 

Tiesa, kartais prieina ir sako "kaku", tada abu bėgam prie naktipuodžio ir kuo greičiau nusirengiam, kad mažylis galėtų atsisėsti. Labai didžiuojuosi savo vaiku, tikiuosi, kad užsibrėžtų tikslų sieksime kupini gerų emocijų ir šypsenų :)

Linkime didelės sėkmės savo likimo draugams, o apie savo tolesnius pasiekimus pranešime jau po savaitės.

 

Iki!

 

Augustas ir mama Kristina.

 

Toms mamytėms, kurios norės kas savaitę vesti blogą/dienoraštį apie visus džiaugsmus, sėkmes ir nesėkmes vaikutį pratinant prie naktipuodžio - padovanosime knygelę mažiesiems arba kitą puikią dovanėlę. Jūsų pastangos visuomet bus įvertintos!
 
P.S.Tad jei pasiruošite tai daryti, iškart atsiųskite savo kontaktus: redakcija@mamyciuklubas.lt

 

Ačiū Kristinai. Toms mamytėms, kurios norės kas savaitę vesti blogą/dienoraštį apie visus džiaugsmus, sėkmes ir nesėkmes vaikutį pratinant prie naktipuodžio - padovanosime knygelę mažiesiems arba kitą puikią dovanėlę. Jūsų pastangos visuomet bus įvertintos!

 

P.S.Tad jei pasiruošite tai daryti, iškart atsiųskite savo kontaktus (vardą, pavardę, tel. ir adresą): redakcija@mamyciuklubas.lt

 

 

 


21. Jan 2012, 09:45

oi zentukas mano 🌷 😍

21. Jan 2012, 11:55

oho koks saunuolis, gerai giedre nesikabinek prie mano zento 😃