KONKURSAS! Sukurkime patarimų knygą sveikatos klausimais!

07. Feb 2012, 00:00


Už lango speiginga žiema, stūgauja šiaurys, todėl Mamyčių klubas skelbia naują ir įdomų projektą, kuris tęsis keturias savaites.

 

Kokia gera ir rūpestinga bebūtų mama, jai irgi kartais reikia patarimų – kaip pasirūpinti savo artimaisiais peršalus ir kamuojant slogai. Būtent todėl Mamyčių klubas planuoja išleisti e-knygą „Mamų patarimai sveikatos klausimais“.

 

Tad konkurso metu visi ieškosime pačių efektyviausių receptų kovojant su peršalimo ligomis (įskaitant slogą, kosulį). Kiekvieną savaitę pateiksime naują užduotį ir lauksime jūsų blogų.

 

Kartu kursime virtualią knygą ir dovanosime jums Kleenex Balsam prizus!

 

Štai trumpas aprašymas tų temų, apie kurias bus kalbama projekto metu:

 

-mamyčių patarimai, kaip apsaugoti nuo susirgimų savo artimuosius žiemos metu;

 

-liaudies metodai, arbatos, vonelės, inhaliacijos, naudojamos peršalus, sloguojant ar kosint;

 

-grūdinimasis, sveikas gyvenimo būdas, kuris suteikia žvalumo ir jėgų;

 

-česnakas, svogūnas, citrina ir kiti naudingi produktai bei gėrimai baidant peršalimo virusus ir stiprinant imunitetą.

 


Dovanos - nuo Kleenex Balsam!

 

Prizus pristato Kleenex Balsam!

 

Kiekvieną savaitę geriausių ir išsamiausių blogų autoriai bus apdovanoti komplektais nosinaičių – Kleenex Balsam ir Kleenex Balsam Fresh, o pagrindinis prizas – didelė šeimyninė dekoratyvinių servetėlių Kleenex pakuotė.

 

Svarbiausia, kad jūsų patarimai bus apibendrinti e-knygoje „Mamų patarimai sveikatos klausimais“, kuri bus prieinama kiekvienam MK skaitytojui ir kurioje bus lengva rasti sau naudingą patarimą.

 

KONKURSO TRUKMĖ: nuo vasario 6 iki kovo 5 dienos. Kiekvieną pirmadienį rinksime savaitės laimėtoją.

 

Jeigu Tu nori savo patarimus rasti šioje naujoje e-knygoje, dalyvauk konkurse ir siųsk savo rekomendacijas kiekvieną savaitę!

 

 

PIRMOJI SAVAITĖ: vasario 6-12 d.

 

Šią savaitę laukiame jūsų blogų apie česnako, svogūno, citrinos ir kitų produktų naudą, kurie jums ir jūsų artimiesiems padėjo kovojant su peršalimo (slogos, kosulio) susirgimais.

 

Užduotis: Atsiųskite savo istorijas apie paminėtų ar kitų produktų naudojimą, gėrimus susirgimų metu, o taip pat gydomuosius receptus, kurie realiai jums pagelbėjo kovoti su peršalimu. Jūsų patarimai pravers kitoms šeimoms.

 

Nepamirškite atsiųsti ir nuotraukų. Galite atsiųsti ir video.

 

Vertinimas: Mamyčių klubo redakcija rinks išsamiausio blogo autorių, kuris gaus dovaną. Tačiau absoliučiai visi blogai toliau dalyvauja konkurse ir kovoja dėl pagrindinio prizo. Jo nugalėtoją rinks MK atstovai ir Kleenex.

 

Šios savaitės prizai

 

 

 

Kleenex® Balsam – dermatologiškai patikrintos servetėlės su ramunėlių balzamu. Naudojant jas nosis pasidengia apsauginiu ir mikroskopiniu balzamo sluoksniu. Ramunėlių balzamas padeda apsaugoti nosies odą nuo paraudimų slogos atveju.

 

Kleenex® Balsam Fresh taip pat turi apsauginį ramunėlių balzamą ir gaivų mentolio aromatą, kad būtų lengviau kvėpuoti.

 

Sėkmės konkurse!

 

Pirmasis konkurso etapas vyks iki sekmadienio, vasario 12 d., o vasario 13 d. – išrinksime savaitės laimėtoją.

 

10. Feb 2012, 15:52

Tikrai taip,sutinku su belacka ,nes besilaukdama ir as sirgau tik aciu Dievui nebuvo pas manes tikios temperaturos.O gydziausi ir su zoleliu arbatom nes kitokiu vaistu ir negalimavartot,ypac kai laukiesi.Seip nuo kosolio yra gerai alijosius su medum.Mano dukryte plauciu uzdegimu persirgo,tai biski kas ir vel koseja ,suduodu alijosiaus su medum ir labai gerai padeda.Seip pries vartojant is lapo reikia sultis isspaust ir sumaisyt su medum.Dar gerai padeda karstas virintas pienas ir su medum, dar galima y piena ydet puse galvutes svoguno.Bet vaikam toks pienas nepatinka ,o kad nesirktume valgykime cesnaku ir daug vitamino c.Geros sveikatos 😀 😀

09. Feb 2012, 08:48

Turbut visos buvusios ir esamomos nestukes zino, kad nestumo metu vaistu nuo persalimo vartojimas apribotas. As buvau susidurusi su sia problema. Turejau sloga, temperatura, nezinojau ka daryti, nes pas mane sloga alerginio bobudzio, nuolat asaroja akys. Labiausiai gasdino temperatura, kuri soktelejo iki 37,5. Vienintelis vaistas buvo arbatos-daug daug. Geriau toki misinuka: ziupsnelis liepziedziu, pora saukstu trintu avieciu (turejau uzsisaldzius) ir medaus sauksta, cia mazdaug ant 0,5 l vandens. Siltai apsiklojus gulejau lovoj, labai prakaitavau, bet temperatura greit nukrito ir sloga aprimo. Kas nemegsta medaus, galima vien liepziedzius gert-numusa temperatura (pirma kart gyvenime numuciau temperatura gerdama arbata). Na ir avietes dauga ka duoda ir medus. Visi ingredientai ekologiski, patys renkam miske liepziedzius, medaus kaimynas padovanoja 😀, avietes auginam sode.
Bukite sveiki!