Konkurso dovana perleidžiama kitai mamytei

Konkurso dovana perleidžiama kitai mamytei

13. Aug 2012, 00:00

Pamenate konkursą "Mano žindymo sėkmės paslaptis", kurio nugalėtojas rinkome praėjusią savaitę - tai buvo Tatjana (tatka) ir Paulina (cikityta). Kadangi pastaroji mamytė jau turi įsigijusi šią knygą, tad savo dovaną perleidžia kitai konkurso dalyvei. 

 

Štai ką parašė mums Paulina:

 

"Labai džiaugiuosi, kad mano istorija buvo išrinkta nugalėtoja. Rašydama ją to nesitikėjau, tiesiog norėjau pasidalinti visu tuo džiaugsmu, kurį teikia sūnelio žindymas. Smagu, kad gyd. K. Vitkausko knyga turėtų keliauti pas mane. Bet šią knygą jau turiu - tiek pirmąjį jos leidimą, tiek antrąjį, todėl mielai dovanoju knygą kuriai nors iš mamyčių, kuri jos dar neturi".

 

Todėl mes sugalvojome šią knygą padovanoti vienai iš konkurse dalyvavusių mamų. Juk visos jūsų istorijos vertos prizo, tad burtų keliu prizas atitenka:

 

Audronei (tajus2010mamyte)
Bijojau neturėti pienuko

 

 Kazimiero Vitkausko knyga "Kūdikio žindymas: Nepakeičiamas kaip motinos meilė“.

Papildyta knyga: „Kūdikio žindymas – nepakeičiamas kaip motinos meilė“

1

 

P.S. Miela mamyte, parašykite mums savo duomenis, kad galėtume atsiųsti dovaną (dovanos platinamos kartą per mėnesį): pavardę, tel. ir adresą redakcijos el.paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt

14. Aug 2012, 00:29

Žaviuosi Paulinos kilnumu🌷 Sveikinu Naująją Prizininkę 🌷 Labai norėčiau pradžiuginti visas konkurso "Mano žindymo sėkmės paslaptis" dalyves, todėl visoms jums skelbiu pusės kainos nuolaidą paštu siunčiamai knygai : http://www.zindyk.lt/?page_id=34 Rašykite man vitk@takas lt 😍

13. Aug 2012, 21:37

labai norėčiau paskaityt.....

13. Aug 2012, 12:50

kaip smagu,pasiseke mamytei 😀manau turetu buti idomi knyga.