Kur praverčia drėgnos servetėlės vasarą?

Kur praverčia drėgnos servetėlės vasarą?

26. Jul 2017, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Visos mamos puikiai supranta, kad svarbiausia jog vaikutis būtų pamaitintas ir, žinoma, švarus! Švara - sveikatos garantija!

Drėgnos servetėlės kūdikiams palengvina gyvenimą kiekvienai mama, nes mes visi suprantame, mes turime suspėti kuo daugiau. Šiltaisiais mėnesiais daug laiko praleidžiame lauke - visų mūsų laukia kelionės, žygiai, iškylos ir turiningi savaitgaliai.

Smėlis, žolė, gėlės, balos, pagaliukai - vaikai viską nori liesti rankytėmis. Vaisiai, uogos - kiekvienas bando jas paragauti.

20140709161405-12666.jpg

Ir čia mums geriausiai gali padėti - drėgnos servetėlės.

20140709161442-76540.jpg

Sodybose, pas senelę kaimuose, ne visada rasite šiltą tekantį vandenį, o vasarą, kai padidėja rizika užsikrėsti įvairiomis žarnyno infekcijomis, asmens higiena ypač būtina, todėl norėdamos apsaugoti savo vaikučius, rankytes skubame valtyti drėgnomis servetėlėmis.

20140709161635-47445.jpg

Pasirinkite servetėles, kurios tinka ir patinka tau ir tavo kūdikiui, ir turėkite jas visada po ranka!

HUGGIES® Newborn - švelnios ir ypatingai minkštos 

20170518073751-84955.jpg

Huggies® išleido į rinką naujas drėgnas servetėles naujagimiams Huggies® Newborn, kurias galima naudoti nuo pirmųjų dienų. Jos neturi fenoksietanolio, parabenų, aromatizatorių ir alkoholio. Hipoalerginės. Natūralios * absorbuojančios medžiagos švelniai valo ir saugo mažylio odelę. Saugios naudoti nuo pirmųjų dienų.

HUGGIES® Pure su 99% gryno vandens sudėtyje

20170518073258-59213.jpg

 

Drėgnos servetėlės suteikia mažyliui maksimaliai natūralų odos pojūtį. 65% servetėlės susideda iš natūralaus pluošto. Ši medžiaga labai panaši į medvilnę, todėl labai švelniai nuvalo naujagimio odą.

Būtent todėl HUGGIES® Pure bus puikus pirmasis pirkinys kūdikio krateliui ir ypač pasitarnaus kasdienei  mažylio odos priežiūrai. Ruošdamasi gimdymui nepamiršk jų pasiimti kartu su pirmosiomis sauskelnėmis Huggies® Elite Soft.

HUGGIES® Natural care - ypatingai mažylio odos priežūrai su alaviju ir vitaminu E

20170518073228-55432.jpg

Praturtintos Aloe Vera ekstraktu ir vitaminu E – jos ypatingai gerai rūpinasi ir apsaugo jautrią kūdikio odą nuo nepageidautinų aplinkos poveikių. Alavijas jau tūkstančius metų naudojamas kaip gydomasis augalas. Jo sudėtyje yra medžiagos, sėkmingai naudojamas vaikų odos priežiūroje, nes turi priešuždegiminį poveikį.

Vitaminas Е žinomas kaip stiprus oksidantas, apsaugantis odos ląsteles nuo ultravioletinių spindulių ir neigiamo aplinkos poveikio. Drėgnos servetėlės HUGGIES® Natural Care turi reljefinį paviršių, kuris minkštai ir efektyviai nuvalo odą.

Nuo malonaus servetėlių kvapo mažylio odelė tampa gaiviai kvepianti. Naudok drėgnas servetėles Huggies® su alaviju kasdienėje vaikučio odos priežiūroje – atlikdama rytinius ritualus ir valydama užpakaliuką, pakeitus sauskelnes.

HUGGIES® Soft Touch

20170522110644-65468.jpg

 

Huggies® Soft Touch ypatingai minkštos ir švelnios, o tai leidžia be sudirginimų nuvalyti jautrią mažylio užpakaliuko odą, losjonas, kuris yra sudėtyje, drėkina ir saugo ją. Sudėtyje yra natūralios* medžiagos, taip pat 95% vandens, tai saugo kūdikio odą. Šios servetėlės puikiai tiks kasdienei mažylio odos priežiūrai.

HUGGIES® Everyday - kasdieniam naudojimui

20170518073706-50346.jpg

Drėgnos servetėlės Huggies@ Everyday ir kompaktinėje pakuotėje Everyday ON the GO turi Мoisture lock sistemą, kuri, net ir daug kartų atidarinėjant pakuotę, išlaiko drėgmę jos viduje.

Drėgnos servetėlės Huggies@ Everyday nuvalo ir atgaivina. Jos pagamintos iš natūralių sugeriančių pluoštų, tinkančių sveikai odai. Servetėlėse nėra alkoholio, fenoksietanolio ir parabenų. Hipoalergiškos ir kliniškai patikrintos. Skirtos valyti rankas ir veidą.

Ką tau reikia žinoti apie drėgnų servetėlių naudojimą?

• Apsaugok drėgnas servetėles nuo išsausėjimo - kaskart išėmusi servetėlę, pakuotę uždaryk.

• Nelaikyk drėgnų servetėlių tiesioginiuose saulės spinduliuose arba šalia šildytuvų.

• Nepalik drėgnų servetėlių ten, kur gali jas pasiekti vaikai ar gyvūnai.

• Nenaudok servetėlių, jei oda yra paraudusi ar sudirgusi.

• Neišmesk drėgnų servetėlių į unitazą, jos nesuyra, nors ir turi savo sudėtyje daug vandens.

• Nepakeisk vandens drėgnomis servetėlėmis visiškai!

*65% celiuliozės