Laimėk kartoninę knygelę mažiausiems "Nelė ir Cezaris"!

24. Jul 2014, 09:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Leidykla "Nieko rimto" savo mažiausius skaitytojus džiugina antrąja "Nelės ir Cezario" knygele, kuri šįkart mažylius kviečia šokinėti, šokti ir lipti!

Kai esi mažas ar maža, atrasti ir išmokti naujų dalykų – visada džiugu. Pelytė Nelė ir varliukas Cezaris kviečia pažinti pasaulį kartu! Metas šokinėti, šokti, kasti, nešti, lipti... Dvylika veiksmo žodžių, pavaizduotų guviuose piešinėliuose patiems mažiausiems.  

Kartu su "Nieko rimto" norime įteikti knygelę vienai įdomiausią į komentarą KOKĮ VEIKSMĄ LABIAUSIAI MĖGSTA ATLIKTI JŪSŲ MAŽYLIAI IR KODĖL, atsakiusiai mamai!

Atsakymų laukiame iki liepos 30 dienos.

25. Jul 2014, 22:40

Mūsų Eimantukui labiausiai patinka vartyti knygutes. Deja, tinkančių kūdikiams jų turime tik dvi tai jos pabosta ir norisi naujų. Bandėme duoti paprastų knygučių, bet tuoj pat pasigailėjome, nes jis jas "suskaitė". Kodėl jam tai patinka nežinau, gal todėl kad daug spalvotų paveikslėlių, net nežinau.😀😀😀😀😀😀😀😀

irmantaite irmantaite 25. Jul 2014, 21:34

Šiuo metu labiausiai mažyliui rūpi kad visur būtų uždarytos durys 😀 Juokingiausia kad jis jas uždaro ir lieka vienas kambaryje. O jam tai juk visai nepatinka. Pradeda krapštinėti, bandyti atidaryti, nes rankena dar oi kaip aukštai aukštai 😀 Kai jau pabosta ar suvokia kad nepavyks, pasitelkia balsą į pagalbą. O uždarinėja gal dėl to pačio užtrenkiamų durų garso. Nes mėgsta tą veiksmą kartoti ir kartoti 😀

InetaBu InetaBu 24. Jul 2014, 12:19

Mūsų mažylis ir skardžiai juokiasi, kai jam šnabždi ar lūpomis kuteni ausytes 😀)) Tiesiog toks nuoširdus juokas ir emocijos jį užplūsta, kad net tėveliams ašaras išspaudžia nejučia 😀))))