Laimėk knygelę "Mano kelionių dienoraštis"!

Laimėk knygelę "Mano kelionių dienoraštis"!

31. Jul 2015, 12:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Vasara daug laiko leidžiame kelyje, planuojame išvykas ir skaitome apie lankytinus objektus, todėl Danguolės Kandrotienės knyga "Mano kelionių dienoraštis" - pravers kiekvienam!

20150731075446-41359.jpg

Jame ne tik galėsite įrašyti savo kelionių planus, bet ir susipažinti su įdomiausiais Lietuvos kampeliais. Prano Mašioto premijos laureatės pažintinė knyga vaikams apie Lietuvą parengta interaktyvaus dienoraščio forma. Literatūros kritikų įvertinta kaip viena geriausių pažintinių knygų vaikams. Knygoje pateikiama pažintinė informacija bei skiriama vietos kelionių nuotraukai, įspūdžiams, žaidimams ant popieriaus.

20150731075410-54553.jpg

Kelionių dienoraštis skirtas kiekvienam mažajam keliautojui. Jis padės užrašyti visus smagiausius dalykus, nutikusius kelionių metu. Dienoraštyje rasite daugybę keliautojui naudingų patarimų, būtinų daiktų sąrašą, kelionių žemėlapį, smagių žaidimų lietingoms dienoms praskaidrinti ir šiaip gerų dalykėlių. Ir tai dar ne viskas! Kartu su Jumis keliaus ir kelionėje pagelbės patyrę keliautojai – Katinas ir Žvirblis.

 20150731075433-49689.jpg

"Mamyčių klubas" kartu su leidykla "Debesų ganyklos" dovanoja (ir lauks atsiliepimų) net DVI knygas "Mano kelionių dienoraštis" už originaliausią atsakymą - KOKS MUZIEJUS LIETUVOJE ĮDOMIAUSIAS VAIKAMS ir kodėl? Apdovanosime rugpjūčio 6 dieną.

irmantaite irmantaite 02. Aug 2015, 08:45

Manau jog įdomiausias vaikams muziejus yra Žaislų muziejus 😀 Dar tai ir pirmasis vaikams skirtas muziejus. Spalvinga aplinka, gausybė žaislų eksponatų ir galimybė juos vietoje išmėginti,tai tiesiog smagus žaidimų muziejus 😀 O kuris vaikas nemėgsta žaisti? Čia nuo žaislų gausos gali ir galva apsisukti. Edukaciniai užsiėmimai ir dirbtuvėlės, interaktyvūs žaidimai labai įdomūs. Muziejus patiks įvairaus amžiaus vaikams: PAMATYK, SUŽINOK, IŠBANDYK! 😀

Natele Natele 31. Jul 2015, 21:59

Pamiršau paminėti be galo šaunų muziejų su pasivaikščiojimu gamtoje - Rumšiškių Lietuvos liaudies buities muziejų - laaabai gražiai sutvarkytas, jaukus, su tilteliu į Kauno marias, gausye senovinių namukų, miestelio aikšte, malūnu ir žydinčiais gėlių darželiais, tvarkingais takeliais ir pievomis vaikams pabėgioti - belieka tik skanių sumuštinukų ar kitų skanių dalykų pasiimt ir praleisti nuostabią dieną su šeima gamtos ir tuo pačiu muziejaus prieglobstyje.
O jei Trakų pilį lankysite, būtinai nuveskite vaikus ant plūduriuojančio ir judančio tilto per ežerą - vaikams bus smagu 😀.

jaldija jaldija 31. Jul 2015, 17:14

Ne mes ne per daugiausiai tų muziejų aplankę, bet įdomiausia tai, kad mano vaikai (daugiau remiuosi Edvino nuomone, nes jo patirtis didesnė) abu paminėjo Šunų muziejų Palangoje.
Jiems įspūdinga tai, kad muziejus namuose, surinkta kolekcija vienos šeimos. Nedidelis, jaukus, mieli eksponatai šunų statulėlės, labai malonus šeimininkas.

lina_baj lina_baj 31. Jul 2015, 14:50

Mums užkliuvę ir patikę keli muziejai: Kauno lėlių teatre esantis muziejus ir Anykščiuose esantis siauruko muziejus. Kauno lėlių teatro muziejus toks kvepiantis kažkokia paslaptimi, stebuklu, senove. Ten pamatai spektaklių lėles iš arti, gali kai kurias pačiupinėti ir pabandyti vaidinti. Mano vyrukui ten užimdavo kvapą, jam ten kažkokia šventa vieta, net į spektaklį galėdavo neiti. O Anykščių siauruko muziejus labai patinka dėl aktyvių pramogų - pasivažinėjimo patiems įvairiomis transoporto priemonėmis ant bėgių, pvz. spec. dviratis ir pan. Smagu ir yra kas veikti ten visiems šeimos nariams, nenuobodu, tuo pačiu pajudi, nesėti vietoje, grynas oras, super emocijos - labai tinkama vieta su vaikais 😀

LePukuota LePukuota 31. Jul 2015, 14:44

Mums kolkas įsimintiniausias muziejus Lietuvoje buvo Jūrų muziejus ir pasirodymas Delfinariume, net po metų mažoji prisimena delfinų šokį žiūrovams. 🎉❤

Natele Natele 31. Jul 2015, 13:36

Kadangi dažniausia tenka lankytis savo miesto muziejuose, tai tiek mažesniems, tiek didesniems labai patiko Šiaulių Rūtos šokolado muziejuje su edukacine programa - saldainių gaminimu. Kas gi nemėgsta saldainių, o dar kai pasigamini pats ir gali į namus išsinešti 😀. Ir įdomus kompiuterinis žaidimų stalas ten yra - galima palenktyniauti sausainių gaudynėse, sukurti savo saldainių popierėlį... Ir suaugusiam bus įdomu šokolado istoriją išgirsti bei pajusti vaikystėje ragautų saldainių skonį, apžiūrėjus per daugelį metų gamintų saldainių popierėlių stendą.
Vaikus vilioja ir Šiaulių dviračių muziejus. Įdomiausias dalykas - galima paminti kai kuriuos dviračius, ir stebėti ekrane, kur ir kokiu greičiu važiuoji ir pan. Netgi senovinis dviratis skirtas pabandymui 😀.
Savo vaikus labai norėčiau nuvežti į Žaislų muziejų Vilniuje ir Jūrų muziejų Klaipėdoje (sūnus lankėsi jame gal kokių 4 metukų, tai nieko nebepamena).

Gintarep Gintarep 31. Jul 2015, 13:08

Mano vaikas man atsake, kad :"Senovines technikos muziejus" ...nes galima buvo pasedeti ant traktoriaus, dede dave saldainiu ir rado senoviniu daiktu, kuriu turi ir mama"

va, sis http://www.mamyciuklubas.lt/vaikas/aistringoji-vaikyste-senovines-technikos-muziejus-39643/

31. Jul 2015, 12:10

Mūsų mergaitėms vieni įdomiausių yra Vilniuje esantys muziejai: "Žaislų muziejus" bei "Energetikos ir technikos muziejus". Šie muziejai joms įspūdį paliko todėl, kad galėjo ne tik pamatyti, bet ir paliesti, išbandyti. Žaislai juk visų vaikų mėgstami, o kitame muziejuje yra nemažai interaktyvių mokslo ekspozicijų, kurios net mergaites sudomino. Į šiuos muziejus jos norėtų sugrįžti. 😀