Linksmas konkursas Facebooke - užsukite ir dalyvaukite!

Linksmas konkursas Facebooke - užsukite ir dalyvaukite!

03. May 2013, 00:00

Dėmesio! Naujas konkursas Mamyčių klubo Facebook profilyje. Tereikia atsakyti į keletą klausimų apie triušiukus ir gausite dovanų žinomos žurnalistės ir laidų vedėjos Juventos Mudėnienės knygelę “Triušiukų abėcėlė” bei įdomių papildomų prizų!

 

"Labai didžiuojamės, kad Titės Miku “Triušiukų abėcėlė”, debiutavusi prieš 5 mėnesius jūsų svetainėje, lengvai ir džiugiai keliauja per pasaulį. Vilniaus Knygų mugėje knyga ir jos herojai triušiukai sulaukė komplimentų iš LR Prezidentės D.Grybauskaitės, o Italijoje, Bolonijos Tarptautinėje knygų mugėje, ypač sužavėjo japonų leidėjus!" - džiaugiasi knygos autorė J.Mudėnienė. 

 

Bet, pasak pačių triušiukų, svarbiausia, kad ją labai mėgsta vaikai. Laiko pakako, kad išgirstume ir sužinotume tėvelių įspūdžius: net trimečiai lengvai įsimena raideles, eilėraščius mintinai deklamuoja ir patys istorijas seka... Matyt triušiukai, šie  švelnūs ir mieli padarėliai, apsigyvena mažose širdelėse.

 

DARŽELINUKŲ, TĖVELIŲ ir PEDAGOGŲ DĖMESIUI! “Triušiukų abėcėlė” – graži ir labai naudinga dovana darželio baigimo proga. Linksmuoliai ilgaausiai palinkės mažyliui sëkmingo kelio į mokyklėlę, o autoriai įrašys palinkėjimus kiekvienam asmeniškai į knygutes.

 

Spalvingą ir jaukią knygutę jūsų būsimasis mokinukas mylės ir prisimins visą gyvenimą. Daugiau informacijos www.stiklotiltai.eu

 

Tad šiuo metu skelbiame naują KONKURSĄ - atsakykite į tris klausimus ir galbūt jums nusišypsos laimė laimėti puikius prizus.

 

Konkursas vyksta: www.facebook.com/mamyciuklubas.lt

 

Burtų keliu išrinksime, kam atkeliaus paštu knyga “Triušiukų abėcėlė”

4

 

Ir dar – PENKI vaikiukai gaus po naują kūrybinį-konstrukcinį žaidimą “Triušiukų miestelis”.

 

{smallpic:1}

 

Šis žaidimas kviečia išsikirpti ir nuspalvinti mažą fotografo Felikso ar gėlininkės Julytės, medžiaginį siuvėjo Silvestro, raudonstogį batsiuvio Rudžio ar kepėjos Cikutės meduolinį namuką, patį personažą ir jo daiktelius: vežimaitį, fotoaparatą, pyragus, kopūstus ir kt. Kiekvienoje pakuotėje - po vieną namuką.Truputis pastangų ir kūrybos, ir ant palangės stovės tikras Triušių miestelis!

{smallpic:2}

 

Žaiskite ir mokykitės raidelių!

 

SĖKMĖS KONKURSE!

 

03. May 2013, 14:49

tikiuos pribresim ir mes kada siai knyga nusipirkti,aprasymas viliojantis.