LINOS blogas: Liko tik kelios dienos iki naujojo etapo...

LINOS blogas: Liko tik kelios dienos iki naujojo etapo...

30. Aug 2012, 12:00 vaidlina vaidlina

Labas Jums taria - Vilius ir Vaidmilė. Mes esame du šaunūs žmogučiai, dalyvaujantys projekte "Pirmas kartas darželyje ir mokykloje".  

 

Žinot, darželį jau turėjome lankyti praėjusiais metais, bet turėjome įvairiausių bėdelių, tai sulaukėme šių metų rugsėjo. Dabar trumpai papasakosime, ko tikimės iš darželio.

 

Pagrindinis mūsų tikslas yra išmokti draugiškai bendrauti su vaikais. Tiesa, mudu visada apsupti draugų - su jais žaidžiame parke, kieme, namuose... Atrodo, neblogai sekasi draugauti, bet juk kuo daugiau draugų, tuo smagiau...

Labai norime išmokti gražių dainelių ir eilėraštukų.. Nors mama mus išmokė jų nemažai, bet mokytis būryje smagiau ir linksmiau.

 

Žinote, mudu niekada nesiskundėme prastu apetitu. Labai nekantraujame paragauti darželyje duodamo maisto - apie tai irgi papasakosime vėliau.

 

Išduosime jums vieną pasalaptį - mūsų mama labai nori pradėti eiti į darbelį. Todėl mes pasižadame nesirguliuoti, visada būti žvalūs, stiprūs, vikrūs.

 

Palinkėkite mums sėkmės.

 

Būsimieji darželinukai

Vaidmilė (5 m.) ir Vilius (2 m.)

 

 

30. Aug 2012, 19:54

as nesakau kad aplamai viena karta bus bet tikviena karta i savaite gali buti😀kur vedam ir kur dabar eina musu mazasis tai viena diena pusryciams buna ir makaronu ir kukuruzu ir grikiu ir ryziu koses taip pat ivairus sumustinukai😀

30. Aug 2012, 19:04

Sėkmės šiems šaunuoliukams 😘 🤗 🌷 🌷 🌷

vaidlina vaidlina 30. Aug 2012, 17:48

taip taip, viena karta ir tebus 😀

30. Aug 2012, 17:14

i savzite nebet karta gali pasitikyti manu kose nes negali valgiai kartotis daugiau kartu nei viena tam savaites meniu😀

vaidlina vaidlina 30. Aug 2012, 16:38

Geras 😃

kiek domėjausi, tai pas mus darželyje pusryčiams duoda manų košę.. Teks vaikams namučiuose papusryčiauti 😀

30. Aug 2012, 16:18

Manike manu nemegsta, net ziaugcioja sauksteli isidejus 🤣

vaidlina vaidlina 30. Aug 2012, 14:44

Ačiū, Ieva 😀

tikiuosi, jog patiks maniškiams darželio maistas.. Nėra jie išrankūs. Na, tik pvz. manų košės gali nevalgyti, nes aš neverdu namuose 😀

30. Aug 2012, 13:26

Sekmes linkim!!! Mano mama buvo pora kartu Urte nusivedus į dazeli, tai jai darzelinins maistas nepatiko, sake beveik nevalge.