Pratinimosi prie puoduko mokykla su sugeriančiomis kelnaitėmis Huggies® Pull-Ups®


E-paštas: *
Mamos vardas: *
Mažylio lytis: *


Ar tavo mažylis pasiruošęs pratintis prie puoduko? *






* Obligātie lauki

Lukutis pradeda puoduko mokyklėlę

24. May 2014, 15:53

Sveikos mielosios,

Kaip seniai ir berasiau straipsniukus, bet kad laiko auginant du nenuoramas nelabai atrandu. Trumpam, kaip as sakau ''ylendu y mk'' paskaitau, kartais koky komentara brukstelnu ir pirmyn pas savo neklauzadas.

Taigi, musu jauneliui jau visi metukai ir trys savaites (valio valio valio), didelis jau vyrukas, tad nusprendem, kad jau pats laikas susipazindi su naktiniu puodeliu. Graziai Lukutis puodely prieme y draugu rata, noriai sedosi ant jo, bet deja po kiek laiko pradejo visai nebenoreti sestis ant puodelio. Tiesa, nepaminejau, kad draugyste su puodeliu pradejome kelios savaites dar pries pimajy gimtadieny.

Na, o siuo metu Lukutis iskarto stojasi nuo puodelio vos pasodintas ir purto galvele y sonus rodydamas, kad nenori sysiuko.  Taip parodydamas, kad supranta kam yra skirtas puodelis.  Kartais kai pavyksta padaryti reikaliuka, tai mudu plojam, kartu nesame ispilti ir leidziu jam paspausti nuleisti vandenuka. Tada rodom ate ate sysiukui :)

Zinoma, niekada neverciu jei jis nenori sestis ant puodelio, pasakau, kad ateisim veliau ir tada pabandysim. Kad ir siuo metu kai rasau jums sy tekstuka, sedi Lukutis man ant keliu ir daro didely reikaliuka y ka tik uzdeta svaru pampersa, mat ant puodelio sestis kategoriskai atsisake :)

Esame dar tik pradziu pradzioje, bet pamazu sulauksim norimu rezultatu.

Iki kitu kartu mielosios.

Mama Rasa ir busimas puoduko karalius Lukutis