Mados vakarėlis namuose arba kuo aprengti vaikus?

06. Oct 2015, 12:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Visi puikiai žinome, ką reiškia išsiruošti į parduotuvę su mažais vaikais. Sudarinėjant naujo sezono mažylio ar kelių mažylių garderobo sąrašą, situacija dar valdoma, bet vos tik įžengiame pro prekybos centro duris – pasipila vaikų norai, kurie dažniausiai nesutampa su mūsų užsibrėžtais tikslais.

Ir viskas pasibaigia ašaromis ir pabjurusia visos šeimynos nuotaika.

Tačiau yra puiki išeitis - surengti mados vakarėlį namie. Jo esmė – ne jūs atvažiuojate į parduotuvę, o parduotuvė su mados konsultante jums patogiu laiku atvažiuoja į namus ir pristato jums ir naujausias mados tendencijas, ir rūbelių modelius tiek berniukams, tiek mergaitėms.

Kaip sako Ineta, Jorio ir Arno mama, „Monomy“ įkūrėja, pradėti rengti mados vakarėlius namuose buvo jos gyvenimo svajonė.

"Visada sekiau kitų šalių pavyzdžius, ten visada mamos turi pasirinkimą, jos gali apsipirkti namuose. Jos nestresuoja, ramiai pamatuoja, vaikai gali pareikšti savo nuomonę ir patys išsirenka rūbelius, kokie jiems patiko. Ko negalima pasakyti apie apsipirkimą su vaiku parduotuvėje. Nes vaikai ten labai greitai pavargsta, ten toks didelis pasitrinkimas, tad nebežino ko nori", - pasakojo Ineta.

Miglės mama pasakoja, kad pirmą kartą užsukus į tokį vakarėlį, suprato jo esminį privalumą prieš apsipirkinėjimą internetu, kuris, auginant vaikus ir privengiant parduotuvių šurmulio, yra puiki alternatyva. Tačiau renkantis rūbelius internete, jų negali pačiupinėti, kaip mes mamos mėgstame, patikrinti kiekvieną siūlę, medžiagą, kokybę. O ką jau kalbėti apie tokio rūbelio pamatavimą.

Apsipirkimas internete nieko nekainuoja? Toks mados vakarėlis, beje, irgi nieko jums nekainuos.

Vakarėlio metu mažyliai turi galimybę taip pat pareikšti savo nuomonę, apsirengę vieną ar kitą rūbą ar rūbų derinį. O svarbiausia, jūs tuo metu neturite trypčioti parduotuvėje, gaudyti savo išdykaujančių vaikų. Jūs ramiai galite atsigerti kavos sėdėdamos ant sofutės ir besišnekučiuodamos su savo draugėmis. 

Ruduo gali būti gražus. Juk nėra netinkamo oro, yra tik netinkama apranga. Tad kodėl gi šio rudens nesutikus spalvingai ir patogiai?

Daugiau apie mados vakarėlius - www.monomy.lt ir socialiniame tinkle www.facebook.com/monomykids

20151019221104-93148.jpg