Mano gyvenimo serialas

Mano gyvenimo serialas

21. Dec 2011, 07:00

Savaitė iki šv.Kalėdų, nuotaika puiki, oras geras, nėra sniego, kas mane džiugina labiausiai. Dovanų pirkimo metas. Net pati stebiuosi, kokia esu laiminga, visad su šypsena ir gera nuotaika.

 

O ta gera nuotaika ne šiaip sau. Surogatinis, sužinojęs apie mano ketinimus prisiteisti alimentus, nervinasi, keikia mane, kad geroji Giedrutė šitaip sugebėjo sudrumsti jo ramų gyvenimą.

 

Taip jam buvo ramu, kol metus laiko tylėjau ir iš jo nieko nereikalavau, ak, sugadinau žmogui visas šventes. Atrodys keistai, bet jo nervinimasis mane pakrauna. Kiekviena jo ir jo naujosios draugės žinutė, kuri neapsieina be keiksmų į mano daržą, tokia baisi, kad negaliu nustot juoktis.

 

Viena draugė dabartinį mano gyvenimą vadina gera komedija ir nenori praleisti nė vienos serijos. :) Ką čia ir bepridursi, atsakomybės tėvas nori atsisakyti, jo draugė grasina man, kad iš teismo salės aš keliausiu tiesiai į klinikas. Vaikų darželis, kitaip pavadinti neįmanoma.

 

Ko tik neprikalba žmonės pagauti įsiučio, o aš rami, atrašinėju į kas penktą žinutę, kas juos dar labiau siutina. Na, bet kuo gi aš kalta, kad nemokėjau vaiko "pasigaminti" viena?

 

Na, bet nesvarbu, savo serialo kitas serijas papasakosiu kiek vėliau. Dabar renkuosi visus reikiamus dokumentus, kuriuos turiu pristatyti advokatei ir lauksiu tolimesnių naujienų.

 

Dar parodysiu, kokį nuostabų vaiką, linksmą ir laimingą man padovanojo tas, kuris dabar nori jo atsisakyti :) 

Iki malonaus

Giedrė

21. Dec 2011, 23:51

Stipruolės judvi!!! 😀 Didžiausios sėkmės! 😘 🌷

21. Dec 2011, 17:15

Linkiu jums sekmes!!! 😀

21. Dec 2011, 14:18

saunuoles jus su Gustyte😀 😘

21. Dec 2011, 14:02

dekui jums 😉 🌷
Deimante, oi tikrai zinok sveikatos man tai nekainuoja, jam tai tikrai tai kainuoja nes dabar jauciu kad prazils vyrukas 😃 bet gi as vistiek gausiu savo ko noriu ir niekur jis nuo to nepabegs 😃

21. Dec 2011, 13:48

Sekmes giedrut,mes uz jus 😀 priciom ta drauge,ji parodo tik savo zema lygi... 😘

21. Dec 2011, 10:48

stiprybes mamytei,nori nenori,bet gerai nervus patampo...Mums ir viskas taipat isskyrus,kad as nesiteisiau pinigeliu,o pradejo siusti pats po 2metu😀,bet is jo sesers ir jo drauges gavau taipat kuoksta graziu sms zinuciu kai suzinojo,kad jis siuncia ir kalciausia likau as ir vaikas 😤,vienu zodziu fantaziju pasaulis 😀

21. Dec 2011, 09:35

Oi gražutė mergytė 😀 stiprybės tau, Giedre 😀 Esi tikra šaunuolė...ir žinoma šiltų, jaukių jums švenčių 😀 😘 🤗 🌷 🌷 🌷

21. Dec 2011, 08:47

stiprybes kovoje uz tai,kas priklauso Gustei 😉
geru svenciu,Giedre!😉

neri neri 21. Dec 2011, 08:35

šaunuolės jūs abi 😉 o tau stiprybės kovoje dėl pinigėlių 😀