Mano mažasis misteris- čempionas Benukas!

Mano mažasis misteris- čempionas Benukas!

01. Mar 2014, 11:49

1. Sveiki, aš esu Benas. Esu tikras vyras, nes man jau 7 mėnesiai. Šį vardą man išrinko tėveliai, kai as dar buvau mamytės pilvelyje. Tėtis sako, kad šis vardas tvirtas, trumpas ir labai man tinka. Visi vis kartoja:" Benai, plaukiam į Nida", nesuprantu kodėl, gal todėl,, kad tėvelis jūrininkas...?

2. Gimiau aš Klaipėdos gimdymo namuose. Labai nenorėjau pasirodyti, nes pilvelyje man buvo taip gera, todėl vėlavau 9 dienas. Pasirodžiau tėveliams labai gražią Liepos 25 dieną.

3. Mano mamytė Ernesta, o tėvelis Audrius. Kiek žinau jie labai patenkinti savo vardais, ypač mamytė, nes kai ji augo neturėjo pažystamų su tokiu vardu, todėl jautėsi išskirtinė.

4. Mamytė nuo pat pirmosios dienos žinojo kad as vyrukas. Ji jautė. Tėvelis svajojo apie sūnų, o mamytė vis kartojo, kad sūnelis ir bus. Mamytė norėjo turėti mažą tėvelio kopiją namie, kol tėvelis dirba jūroje.

5. Mamytė studijuoja psichologiją, tad iki man gimstant planavo kaip mane auklės, kaip augins, bet kai aš pasirodžiau, visi jos planai nuėjo perniek.

6. Kadangi aš esu pirmasis vaikas savo tėveliams, tai jie ekspermentuoja su manimi, ir jiems gana gerai sekasi. O jei turėsiu kada broliuką ar sesytę, tai jie jau turės patirties ir tada spręs ką daryti kitaip.

7. Man nupirko smėlio spalvos vežymėlį. Jį pirko gana anksti, kai aš buvau mamytės pilvelyje 5 mėnesį. Mamytei jis labai patiko, todėl ilgai nesvarsčiusi jį įsigijo.

8. Manau mano tėveliai laikosi šio principo, nes mano rūbeliai visi labai vyriški ir mergytėms tokių jau neuždėtumėt. 

9. Mano žaisliukai kaip tikro vyro: mašinėlės, traukinys, kamuoliai. Mamytė buvo davusi pažaisti su puodais ir samčiu, bet aš iš karto supratau, kad čia mergaičių reikmenys ir nesusidomėjau.

10. Dauguma mano draugų yra būtent mergaitės, nes aš lankau baseiną, o ten vyrukų trūkumas, tad tenka bendrauti su gražuolėm undinėlėm. Tiesa, man labiau patinka vyresnės damos, tokios kaip trenerė ar mamytės draugės.

11. Neturiu dar nei sesytės nei broliuko. Na, bet girdėjau mamyte su tėveliu kalbant, kad bandys man surasti sesytę kai tėvelis gryš iš jūros, sakė nenorintys didelio metų skirtumo tarp vaikučių.

12. Tėveliai su mano seneliais sutarė puikiai. Mamytė buvo tikra močiutės pagalbininkė, o tėvelis toks padykęs, kad seneliai neturėjo kada liūdėti ar nuobodžiauti, turėjo spręsti ir taisyti tėvelio išdaigas. Žinot, visi sako, kad aš tikra tėvelio kopija...o tai reiškia, kad mano tėveliai turės kąveikti su manimi.