Mano mėgstamiausios Huggies Pure servetėlės! O jūsų?

Mano mėgstamiausios Huggies Pure servetėlės! O jūsų?

02. Mar 2016, 10:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Mamyčių klubo Latvijoje mama Ilona dalinasi patirtimi, kodėl renkasi būtent Huggies Pure drėgnas servetėles. Gal jos patarimai pravers ir jums.

20150920111557-66524.jpg

Pradėsiu nuo pradžių. Gimus pirmam sūnui eksperimentavau, kas man patiks ir tiks, kas mums miela paliesti, nedirgins vaikučio odos ir išsirinkau drėgnas servetėles Huggies® Pure. Jos yra bekvapės, jas malonu laikyti rankose (beveik kaip medvilninę medžiagą), jos visai nemuiluotos ir pakankamai drėgnos.

Prieš penkerius metus išbandžiau daug įvairių gamintojų servetėlių, o dabar to daryti visai nenoriu. Buvau ištikima Huggies Pure, tačiau maždaug prieš pusmetį jos pakeitė savo dizainą.

Pirmoji naujųjų servetėlių pakuotė mane šiek tiek suneramino - servetėlės atrodė per drėgnos, nors gręžk, lyg ir su aromatu ir per daug muilo. Tada mintis - ką daryti, kurias dabar rinktis, juk viskas išbandyta ir niekas netiko.

Tada atsargiai bandžiau Huggies su alaviju (tokia žalia pakuotė), bet jų kvapas man nebuvo malonus.

Ir štai per Naujuosius mes gavome visą komplektą naujųjų Huggies® Pure servetėlių. Skeptiškai tąkart pažiūrėjau, bet... 

Ėmiau ir vėl išbandžiau - šios servetėlės dabar jau buvo visiškai kitokios - vėl kaip anksčiau - bekvapės, mielos, švelnios ir ne per daug drėgnos. Lengviau atsikvėpiau :)

20160229115245-31274.jpg

Pirkau dar ir dar kartą... Sugrįžo mano mylimiausios Huggies® Pure, o dar naujoje pakuotėje!

O pakuotė patobulinta. Pamenate, jei bandėte jas - ankstesnių lipdukas ant pakuotės greitai išsinaudodavo ir nebelipdavo, tuomet servetėlės viduje išsausėdavo. O naujoji pakuotė turi Мoisture lock sistemą - gali atidarinėti ir uždarinėti daug kartų - servetėlės viduje lieka drėgnos, be to, labai patogu naudoti.

O kokios drėgnos servetėlės jūsų mėgstamiausios?