Mano šnekutis Mantukas

Mano šnekutis Mantukas

12. Jul 2013, 09:53

Sveikos, mielosios,

Pagalvojau, kad seniai dalinomės mažųjų šnekučių kalbos šedevrais, tad laikas prisiminti šią smagią rubrika ir taip pakelti sau nuotaiką.

Mantukas (3,5) dabar toks įdomus, tiek visko pripasakoja, kad tik spėk klausyt. Galvoju, jog reiktų pradėt užrašinėt, nes laikui bėgant užmirštu kai ką, o taip norėtųsi, kai jis užaugs primint ir papasakot koks buvo šnekutis :)

Štai keletas šedevrų :)

Prieina Mantukas prie ką tik nubudusio mažojo broliuko (2 mėnesiai) ir sako:

-Nu, ką tu, mazas žioply, pamiegojai?

Atrodo, kad jis pats tai jau labai didelis vyras :)

Mantukas labai mėgsta pliuškentis baseinėly, tad aš tuo tarpu, kol jis žaidžia ir pliuškenasi, guliu šalia ir mėgaujuosi saulute. Mantukas žaisliniam kibirėlyje maišo vandenuką, deda akmenukus ir sako:

-Mama, aš iškepsiu tau sriubos...

Kiekvieną dieną išgirstu ką nors panašaus, būna tikrai juokinga. Pasidalinkit savo mažųjų šnekučių šedevrais ir kartu pasijuokim šį saulėtą penktadienį.

20130712095334-93187.jpg

Geros dienos jums :)

Krisliukas Krisliukas 13. Jul 2013, 10:13

"mažas žioply.." 😃 😃

12. Jul 2013, 11:51 toma_16966

nu jo kai buni salia ir pagal situacija, tai nors mirk is juoko. siaip jau jis kalba viska. siandien vaiksto ir rekauja ''nu tos muses isvarys mane is proto'' 😃 artistas dar kai nutaiso kokia mimika .

12. Jul 2013, 11:27

jau daug sneka mantukas ane? 😀 smagu, maniskiui aisku dar truksta kalbos, bet buna ir Domantas prigalvoja visokiuaisu idomybiu 😀 pvz. nesenai isigijom suniuka, toks jaunas mazas ir norintis zaisti, bet dar nelabai moka, tai kanda daug ir tikrai stipriai, tai kai eilini karta Domantui krimstelejo musu Haris, Domantas pareiske: "Tas musu Haris kanda kaip koks kalakutas". Arba jei as ko nors nerandu, tarkim kokio daikto, pradedu "bumbeti", tai Domantas eina is paskos ir kartoja: "ta mama kaip is medzio iskritusi" 😃 nu zodziu, kai buni salia tai atrodo is juoko ir numirti gali 😃

Mamyčių klubas Mamyčių klubas 12. Jul 2013, 10:27

Puikiai sugalvota atgaivinti rubriką "Mažųjų kalbos perliukai" 😀