Mantukas draugauja su naktipuodžiu

Mantukas draugauja su naktipuodžiu

17. Jun 2011, 06:00

Mūsų draugyste su naktipuodžiu prasidejo praeitą vasarą, kai Mantukas buvo dar tik septynių mėnesiukų. Niekada negalvojau, kad vaiką prie puoduko pradesiu pratinti taip anksti.

 

Kaip pamenate, pernykštė vasara buvo labai karšta, gaila būdavo mažylio, visas sukaitęs, suprakaitavęs net būdamas nuogutis tik su sauskelnemis. Kartais vis nuimdavau sauskelnes, užmaudavau kenaites, tai jis būdavo toks patenkintas, tik bėda, kad labai greitai jų atsargos pasibaigdavo :)

 

 

Nusprendėm nupirkti naktipuodį ir pabandyti, gal kas ir išeis? Mano nuostabai, Mantukas be jokiu pykčių sėdosi an puoduko, žiūrinėjo jį, glostė :) Taip keletą kartų per dieną pagaudavom sysiuką ir netgi kakutį. Tad su naktipuodžiu daugiau nebesiskyrėm :)

 

 

 

 

 

 

 

Pabuvęs su kelnaitėmis Mantukas dabar visai nebenori dėvėti sauskelnių, plėšia nuo savęs ir bando nusiimti, o kadangi mažų avarijų mums vis dar pasitaiko, tad kambaryje norėdami apsaugoti kilimą ir baldus bėgiojame su "walkersiukais" :)

 

 

 

Labai džiaugiuosi, kad draugystėje su puoduku ašarų nėra ir labai tikiuosi, kad mažasis išdykėlis greitai pradės pats prašytis an puoduko, nes kol kas, jei mama pasodina, tai padaro, o jei ne - tai žiūrėk ir bėga upelis per kojytes :)

 

Linkiu visoms mamytėms daug kantrybės šitam procese, nes galų gale jis kažkada baigsis ir jūs galėsite džiaugtis puikiais rezultatais.


Blogų konkursas – Mokomės „susidraugauti“ su naktipuodžiu

 

Netrukus Lietuvoje: Huggies® Pull Ups® sauskelnės-kelnaitės pratinantis prie naktipuodžio!

 

logo

17. Jun 2011, 21:12

na man ir keistoka, kad per tiek laiko nesipraso ant puoduko. Mano sunus pries keleta menesiu pradejo draugauti su puoduku ir jau prasosi ant jo. Bet vistiek berniukas tikras saunuolis ir beto labai grazus😀

17. Jun 2011, 14:20

Liuks 😀 👍 🌷 🌷 🌷

17. Jun 2011, 12:51

jo jo tampytis tai jis megsta sededamas an puoduko 😀

17. Jun 2011, 11:28

😀

17. Jun 2011, 09:31

Koks linksmuolis mažas 😀 🌷

17. Jun 2011, 08:03

nu saunu kad daro, tik va pe tiek laiko da nesipraso, nu nieko ivyks sitas stebuklas😉