Mažasis Misteris Erikas

Mažasis Misteris Erikas

08. Mar 2014, 16:12

1. Kuo tu vardu ir kiek tau metukų (gal mėnesių)? Papasakok, kaip tėtis su mama tau išrinko vardą - ar tai buvo lengva, sunku, kokie buvo variantai, kodėl galiausiai pasirinko šį vardelį? Ar tai įvyko dar kai tavęs laukėsi, ar jau tau gimus?

Aš esu Erikas  ir man yra 6mėn. Vardų daug buvo sugalvojęs ir tėtis ir mama, bet iš tų visų nusprendė pasilikti prie tėtčio siūlyto varijanto :) Dar galvojo apie Aroną, Jordaną, Gabrielius, Domas ir dar daug, bet Erikas atrodė geriausias variantas, nes vardo iš A nenorėjo, nes tada būtų mano initcialai A.A :) turiu viresnę sesę Gabrielę, Jordano reikšmė netiko, Domas turi nelabai geru primiimų iš praeities :) :) Dėl vardo nusprendė savaitė iki gimimo :)

20140320151820-69206.jpg

2. Kokiame nėštumo laikotarpyje tu gimei, kokiame mieste ir gimdymo namuose?

Gimiau tą dieną kaip buvo nustatytas terminas :) buvo planuotas CP :)Gimiau Šiaulių Moters ir Vaiko klinikoje :)

3. Kuo vardu tavo mama ir tėtis? Ar jie patenkinti savo vardais, kuriuos jiems davė jų tėvai, o gal norėjo juos pakeisti?

Mama Loreta, Tėtis Regimantas. Vardais abu patenkinti :)

4. Berniukas ar mergaitė? Gal tėveliai sakė tau, ko visgi labiau laukė ir kokia buvo jų pirmoji reakcija, kai paaiškėjo, kad bus BERNIUKAS?

Aš buvau paslapčiukas iki pat gimimo, slėpiausi ir kai mane apžiurinėdavo daktarė nerodydavau kas esu :) Kadangi jau turiu 3m sesę, tai mama ir tėtis norėjo berniuko, bet nelabai tikėjo kad as būsiu berniukas :) kadangi ir pas mamos seses vien dukrytės ie pas tėtčio sesę dukrytė :) tai vat aš tikras misteris tarp daug puseserių, kurių turiu net 5:) O ir mano lytį sužinojo tėveliai kai gimiau :)

5. Ar tėvai įsivaizdavo, kaip augins ir auklės tave - savo sūnų? Ar tai atrodė sunku, o gal priešingai - labai paprasta?

Na žinoma jie įsivaizduoja kaip augins ir auklės mane, kad aš būčiau tikras vyras, protingas, geras ir šaunus. bet ar jeims tai pavyks pamatysime ateityje :)

6. Berniukų ir mergaičių priežiūra skiriasi. Kaip su tuo susitvarkė tavo tėvai, ar nekilo jokių problemų?

Skiriasi, bet ir vaikučius augina skirtingu laiku, ir prie visko prisitaiko :)

7. Kokios spalvos vežimėlį pirko tėveliai - neutralų ar "berniukišką"? Kiek tai buvo svarbu?

Rudos spalvos turiu vežimėlį :)

8. Ar tėvai laikosi principo: berniukams - mėlyna, mergaitėms - rožinė spalva? Kokios spalvos rūbelių turi daugiau? O gal turi ir melsvų, ir raudonų ir kt. spalvų?

Na laikosi to principo, bet ne visiškai griežtai, nes būna ir sesutė mėlinai aprengta, o kir aš turiu spalvotų rūbų, ne tik mėlyni.

9. Ar turi tipinius, berniukiškus žaislus? Parodyk ir papasakok, su kokiais ypač mėgsti žaisti. O gal turi ką nors iš "mergaitiškų" žaisliukų? (lėlės, vežimėliai ir pan.) Jei neturi - kodėl, jei taip - parodyk ir juos.

Na man tie žaisliukai dar nėra labai aktualųs, žaidžiu su viskuo ką duoda į rankas :) Beet kadangi turiu sesę, tai turėsiu ir mergaitiškų žaisliukų :)

10. Suaugusieji mano, kad draugystės kaip tokios tarp vyrų ir moterų nebūna. Bet vaikystėje viskas juk kitaip. Ar turi draugų tarp mergaičių? Ar daug turi, kaip dažnai matotės, ką žaidžiate kartu ir pan.?

Na kadangi mane supa kaip jau sakiau vien puseserės, tai manau kad tikrai draugausiu su mergaitėmis :) 

11. Ar turi sesutę/broliuką? Jei taip - kuo jie vardu, kiek metų? Paklausk tėvelių, kokių skirtumų jie pastebėjo augindami sūnelį ir dukrytę, o gal jie patys turi brolių ir seserų?

Taip aš turiu sesė Gabrielę kuriai dabar 3 metukai. Na sakė kad sesuo buvo ramesnė, nes aš pirmus tris mėnesius vargau su pilvuko skausmais :) O daugiau didelių skirtumų dar nepastebėjo. Mama turi 2 seses, o tėtis turi 1 sesę.

12. Paklausk tėvelių, kokie buvo jų santykiai su tėvais - gal kartu gamindavo valgyti, eidavo pasivaikščioti, žaidė šachmatais ir kt?

Tėvelių santykiai su mano seneliais buvo geri, žinoma jie ir eidavo su tėveliais į lauką ir kai turėdavo laiko kartu žaizdavo žaidimus :)

13. Atsiųsk nuotraukų, kur esi tu ir tavo šeima! 


20140320151846-42547.jpg

20140224161320-94509.jpg
16. Mar 2014, 12:29

http://www.mamyciuklubas.lt/vaikas/-30612/ čia mūsų atvirutė 😀

10. Mar 2014, 11:08

Ačiū 😀 tikimės spėti pasidaryti fotosesiją iki kol baigsis konkursas ir ikelti dabartinę nuotraukytę kaip atrodo Erikutis po 6 mėnesiukų 😀

08. Mar 2014, 16:15

Antroji nuotrauka, mano tėveliai su sesute, per sesutės antrąjį gimtatienį. Aš jau taip pat pas mamyte pilvelyje 😀