Sveiki, rašau vėl jums aš, Aleksandras.
Pasidalinsiu su jumis savo pusrytiniu meniu. Dažniausiai ryte valgau įvairias košės - ir avižinę, ir ryžių, ir manų, keturių-penkių grūdų. Aišku, mamytė pati verda man košes.
Turi labai gerą ir lengvą receptuką: verda košes vandeyje, o jau į išvirtą košę deda saldų sutirštintą pieną, kol gaunasi saldesnė ir skanesnė. Aišku, kasdien valgyti košę greitai nusibosta.
Todėl mamytė man kepa blynus, sklindžius, varškėčius. Varškėčių receptuku mes jau su jumis dalinomės, blynus, manau, visos moka kepti.
Dėl to pasidalinsime su jumis sklindžių receptuku, kuriuos šiandien valgiau ryte ir labai juos mėgstu.
Jums reikės:
250 g varškės
200 ml pieno
2 v. šaukštų medaus
2 kiaušinių
0.5 stiklinės manų kruopų
0.5 stiklinės miltų
Viską sumaišome ir kepame blynus, tešla turi gautis skystoka kaip sklinždiams. Bet ne tokia kaip lietiniams. Labai skanu patiekti su graikišku jogurtu ir kokiu nors džemu arba uogiene. Nes patys blynai gaunasi nesaldūs.
Atrodo, pasidalinome visais savo puryčių receptukais. Skanaus.
Dalyvauk naujame projekte "Aukime kartu" ir laimėk FRISO košes!
PIRMOSIOS SAVAITĖS TEMA (rugsėjo 3-9 d.) - Mūsų šeimos mėgstamiausi pusryčiai
👍
liuks, reiks išbandyt 😀
😀 👍