Mergaitės, susipažinkime!

Mergaitės, susipažinkime!

19. Feb 2014, 07:10 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Mergaičių mamytės-tėčiai - vienykimės! Kviečiame susipažinti vieni su kitais anketos pagalba! Nusikopijuokite klausimus, atsakykite ir atsiųskite į portalą

Mažosios damos anketa

20140217191944-80189.jpg

1. Kuo tu vardu ir kiek tau metukų (gal mėnesių)? Papasakok, kaip tėtis su mama tau išrinko vardą - ar tai buvo lengva, sunku, kokie buvo variantai, kodėl galiausiai pasirinko šį vardelį? Ar tai įvyko dar kai tavęs laukėsi, ar jau tau gimus?

2. Kokiame nėštumo laikotarpyje tu gimei, kokiame mieste ir gimdymo namuose?

3. Kuo vardu tavo mama ir tėtis? Ar jie patenkinti savo vardais, kuriuos jiems davė jų tėvai, o gal norėjo juos pakeisti?

4. Berniukas ar mergaitė? Gal tėveliai sakė tau, ko visgi labiau laukė ir kokia buvo jų pirmoji reakcija, kai paaiškėjo, kad bus MERGAITĖ?

5. Ar tėvai įsivaizdavo, kaip augins ir auklės tave - savo mergaitę? Ar tai atrodė sunku, o gal priešingai - labai paprasta?

6. Berniukų ir mergaičių priežiūra skiriasi. Kaip su tuo susitvarkė tavo tėvai, ar nekilo jokių problemų?

7. Kokios spalvos vežimėlį pirko tėveliai - neutralų ar "mergaitišką"? Kiek tai buvo svarbu?

8. Ar tėvai laikosi principo: berniukams - mėlyna, mergaitėms - rožinė spalva? Kokios spalvos rūbelių turi daugiau? O gal turi ir rožinių, ir melsvų ir kt. spalvų?

9. Ar turi tipinius, mergaitiškus žaislus? Parodyk ir papasakok, su kokiais ypač mėgsti žaisti. O gal turi ką nors iš "berniukiškų" žaisliukų? (mašinos, pistoletai ir pan.) Jei neturi - kodėl, jei taip - parodyk ir juos.

20140217192005-50084.jpg

10. Suaugusieji mano, kad draugystės kaip tokios tarp vyrų ir moterų nebūna. Bet vaikystėje viskas juk kitaip. Ar turi draugų tarp berniukų? Ar daug turi, kaip dažnai matotės, ką žaidžiate kartu ir pan.?

20140217192035-65399.jpg

11. Ar turi sesutę/broliuką? Jei taip - kuo jie vardu, kiek metų? Paklausk tėvelių, kokių skirtumų jie pastebėjo augindami sūnelį ir dukrytę, o gal jie patys turi brolių ir seserų?

12. Paklausk tėvelių, kokie buvo jų santykiai su tėvais - gal kartu gamindavo valgyti, eidavo pasivaikščioti, žaidė šachmatais ir kt?

13. Atsiųsk nuotraukų, kur esi tu ir tavo šeima!

Kaip atsiųsti anketą:

-Spausk mygtuką savo profilyje „Pridėti straipsnį“.

-Išsirink rubrikas „Mažylis“ ir žymą „Huggies®-Ultra-Comfort-mergaitėms".

-Parašyk atsakymus į klausimus ir pridėk nuotraukų.

-Kai viskas padaryta, spausk „Išsaugoti“ ir tavo anketa po kelių minučių pasirodys portale.

Mažosios damos renkasi

Huggies® Ultra Comfort

20140217192509-16667.jpg

15. Mar 2014, 11:06

1. Esu Viltė. Tėveliai išrinko man šį vardą su viltim, kad gimsiu sveikutė (mano mamytė serga epilepsija, todėl labai dėl mano sveikatėlės labai nerimavo).Vardas buvo išrinktas labai lengvai ir pačioje nėštumo pradžioje. Dabar man 3metukai ir 11mėnesių ir esu visiškai sveikutė.
2. Abi su sesute gimėme Kauno klinikose, Kaune ir abi norėjom pabūti ilgiau mamytės pilvelyje.
3. Mamytės vardas Milda, o tėvelio – Ernestas. Nemanau, kad tėveliai norėtų kitokių vardų.
4. Tėveliai visą laiką tikėjosi, kad tik būtumėm sveikutės.
5. Manau, kad tėveliai nė neįsivaizdavo, kokios mes su sesute būsime išdykėlės.
6. Tėveliai neaugino berniukų, bet labai abejoja ar butų mergaitė lengviau prižiūrėti.Mano, kad priežūratikrai skiriasi.
7. Ir vežymėlis, ir rūbeliai buvo pirkti neutralios spalvos, apmąstant – o jeigu gims berniukas? Juk visi klysta...
8. Nors pradžioje turėjau neutralius drbužėlius, tačiau dabar daugiausia violetinių ir rožinių atspavių drabužėliai. Visos tetos ir dėdės mano, kad mergaitės turi nešioti švelnių atspalvių drabužėlius ir dovanoja tokius. Tad vis mažiau lieka neutralių, kuriuos perka tėveliai. O ir parduotuvės mergaičių drabužėlius siūlo daugiausia tik tokius...
9.Mano žaisliukai ir mašinos, ir lėlytės, ir knygutės, ir kaladėlės, bet labiausiai patinga LEGO. Statau didžiausius bokštus.
10. Lankau darželį, bet mėgstu pabūti ir viena. Geriausiai į draugus tinka mergaitės, arba tie vaikai, kurie labai išdykę ir lengvai priima į savo žaidimus. Mano du pusbroliai – vieni labiausiai išdykusių vaikų, kuriuos tik matė mano mama, bet jie ir geriausi mano draugai!
11.Mano sesutei –Vakarėlei 1 metukai ir 10mėnesių(ji gimė Vakare) ir gimė taip pat sveikutėlė. Mamytė turi dvi sesytes, tai ji yra tikra, kad mergytės labai skirtingos. O tėvelis – broliuką turi, kuris nuo tėvelio taip pat labai skiriasi.
12. Ir mano mama, ir mano tėtis turi gražius prisiminimus apie vaikystę. Ypač mama – prisiminimai apie pasivaikščiojamus zoologijos sodą ir išvykas su palapine. O tėtis – vasaras kaime.
13.

01. Mar 2014, 12:50

1.Sveiki,mano vardas sudetas is dvieju vardu,Edvardas tai mano tetis,o Vile mano mociute kuri gyvena danguje.Mano mamyte sudejo siuos du vardus ir pavadino mane Edvile,tai tokia ta vardo istorija kuriai pritare ir tetis😀
2.as gimiau Kaune, 2-oje klinikineja ligonineja.Truputuka velavau y sy pasauly tai atkeliavau 39-ta savaite.
3.Mano mama Giedre ir jai jos vardas patinka,o tetis jau kaip minejau anksciau,vardu Edvardas jis tikriausiai taip pat nesiskundzia kad jy taip pavadino.
4.Mamyte tai giliai giliai sirdeleja tekejosi kad bus mergyte,o tetis lyg ir nepriestaravo,bet vis abu kalbejo kad kas bus ta ir mylesim,stai ir atsiradau as tikru tikriausia mergyte😍
5.Mamyte tikrai ysivaizdavo kaip augins mane, ji net ysivaizdavo kaip as atrodysiu ir kad busiu panasi y tety,o tetis pilnai pasitiki mama.
6.Kadangi as seimoje pirmas ir pokolkas vienintelis vaikiukas esu tai teveliai nezino ka lenviau ar sunkiau auginti😀
7.Vezimely teveliai pirko neutralu, juoda-balta,nes mamyte yra girdejusi kad kudikiai pirmiausia pastebi tokias spalvas.
8.Na del rubeliu spalvu mamyte nelabai suka galva,kartais aprenge ir zydrai nes sako tamsaus gymio mergaitems tinka visos spalvos,svarbu kad butu ryskios,bet daugiau turiu ruzavu rubeliu,juk as mergaite😇
9.Kadangi as dar maza tai as turiu tik visokius minkstus zaisliukus ir jie yvairus tinka ir mergaitems ir berniukas.
10.Pokolkas as dar zaidziu tik su zaisliukais arba su mama,nors turiu keleta draugiu,bet su jomis susitinkam retai nes gyvename toli viena nuo kitos.
11.Deja dar nei broliuko nei sesutes neturiu☹,bet tikrai tikiu kad kaip dar truputuka paaugsiu kazka tikrai turesiu☺
12.Mamyte tai labai gerai sutardavo su teveliais,o mano tetis labai anksti isejo savarnkiskai gyventi,bet su mamyte iki siol palaiko gerus santykius.
13.

sraigiukas sraigiukas 25. Feb 2014, 14:45

Kaip pridėt ne vieną nuotrauką?

24. Feb 2014, 17:30

1. Aš esu Emilija Goda. Emilija mane pavadino todėl, kad 3 proprosenelės buvo Emilijos, o Goda... Na, jei klasėje bus penkios Emilijos - vadinsiuosi Goda 😀
2. gimiau 38 savaičių, Vilniuje, Antakalnyje, VUL
3. Nora ir Jurgis
4. Kadangi turiu tris vyresnius brolius, galite įsivaizduoti, kaip jautėsi tėvai, sužinoję, kad turės mane 😀
5. Po trijų berniukų laukti mergaitės buvo baisoka, bet įdomu.
6. Sunkumų nekilo, ne, bent jau kol kas.
7. Sidabrinį, jei jau kartais gydytoju prognozė būtų nepasitvirtinusi 😀
8. Turiu visokių spalvų drabužėlių, bet daugiausiai žinoma rožinių 😀 (juk brolių rožinėmis spalvomis mama negalėjo rengti) 😀
9. Turiu lėlių, pistoletų, mašinėlių, bet labiausiai mėgstu rankdarbius.
10. Mano pirmasis draugas buvo berniukas, vos dviem mėnesiais uz mane vyresnis, bet mėgstu žaisti ir su mergaitėm.
11. Mano broliai: Argintas - 23 metai, Augustas - 15 metų ir Dominykas - 12 metų.

22. Feb 2014, 09:54

❤mazoji dama