Mes mėgstame kiemo žaidimus

Mes mėgstame kiemo žaidimus

11. Jun 2011, 00:00 blogietee blogietee

Vasaros rytais ir vakarais tiesiog sėdėti namie neįmanoma. Stengiamės pasidžiaugti saulės voniomis ir gauti vitamino D, kai saulė nėra tokia pavojinga.

 

Kiekvienas išėjimas į kiemo žaidimų aikštelę mums yra malonus, nes ten pilna vaikučių, su kuriais po truputį bandome susidraugauti.

 

Kaip žinia, į naują vietą atsikraustėme tik pavasarį, tad visų dar nepažįstame. Nors yra ir tokių, kurie net nenori pažindintis. Pastebėjau, kad dauguma šiek tiek vyresnių vaikučių yra nedraugiški. Nenori dalintis žaisliukais ar pyksta, kai koks mažiukas bando lįsti prie jų "technikos".

 

Buvo ir tokių, kurie bandė savintis kiemą, žaidimų aikšteles, bet mes jiems paaiškinome, kad ir mes čia gyvename, tad dabar teks ir su mūsų vaikučiais dalintis vieta.

 

Žinoma, tai viskas ne piktumu, o gražiais vaikiškais paaiškinimais.

 

Karts nuo karto aplankome ir buvusio kiemo draugus, nors vaikučiai jau ir pamiršę mus, bet vis tiek kartu pažaidžiame.

Žaidimų aikštelėse labai mėgsta laipioti, tad vos spėk nusisukti, o jis jau kabarojasi.

 

Augustas išmoko pats pasisupti ant sūpynių be mamos palaikymo, užlipti kopėtėlėmis ant čiuožyklos, tik nučiuožti vis dar prašo mamos rankytės.

O kaip Jūsų mažyliai susidraugauja su kiemo vaikais? Ar dalinasi žaisliukais? Ar drąsiai žaidžia kiemo žaidimų aikštelėse?

 

Rima

blogietee blogietee 11. Jun 2011, 12:11

Atrodo tavo vyras turi tada ko pavydėti 😃

11. Jun 2011, 11:21

kad dauguma kiemu ta pati problema su draugystem,pas mus irgi kieme vyresni nlb norejo uzleisti vietos maziukams,bet kazkaip issprendem,atsinesdavom savo zaislu dalindavomes su kitais maziukais tai didesni jau nieko ir nebesako,o taip tai teko ir pamokyti didesnius kad susiprastu,nes kai sokdavo plesyt akiu tai tylet nebeimanoma, 😃

11. Jun 2011, 10:49

Rima, isimylejau man atrodo 😃 nu jau akys,akys...👍 😉

11. Jun 2011, 10:06

Fainuolis Augustas 😉 😍 Smagu jums, kai yra kur pažaisti, o mes dar smėlio dėžės mažiui neturim kada suresti ☹ Reik taisytis 😀

11. Jun 2011, 09:13

Kaip smagu, kai tiek atrakcijų kieme 😀 👍 🌷