Mes planuojame krikštynas: perku www.viskaskrikštui.lt

Mes planuojame krikštynas: perku www.viskaskrikštui.lt

01. Aug 2014, 11:42 pypse pypse

Paskutiniais metais vis dažniau apsiperku elektroninėse parduotuvėse. Patogu. Bet tik ne tada, kai žmogaus apsipirkimo stilius yra: dvejoti, svarstyti tą ar tą „primetant“ kaip tai atrodo „gyvai“.  Kartais sutaupau laiko nuvykti iki prekybos centro, bet sugaištu kelias valandas formuodama prekių krepšelį internete.

Labiausiai apsidžiaugiu tomis parduotuvėmis, kurios:

 sugeba šiltu ir rūpestingu bendravimu mano svarstymus paversti teisingais sprendimais,

Susikalbėjimas vyksta greitai, nesijauti, kad trukdai, o prie „svarstyklių“ jie pripratę.

Daiktai atkeliauja tvarkingai supakuoti.

Kai ramų rytą namų durų skambutį „užgula“ paštininkė dažniausiai suima „nervas“. Bet kai rankose laikai dėžutę, parašas jau susiraito su šypsena. Užsidaro durys. Ir su šypsena bandoma pažiūrėti kas viduje.

20140801114148-91822.jpg

 

Siuntinukas iš el. parduotuvės www.viskaskrikštui.lt atkeliavo labai greitai, prekės labai tvarkingai supakuotos, papuoštos jaukiais piešinėliais – lipdukais, atitinkančiais prekės paskirties temą. Taip iš lėto norisi apžiūrėti kiekvieną smulkmebnėlę, kiekvieną siūlę, kiekvieną kamputį. Labai smagu, kad ta pradinė šypsena dalyvavo kartu apžiūrint visą siuntinuko turinį.

20140801114026-94214.jpg

Parduotuvėje išsirinkau popierinius dryžuotus šiaudelius ir prie jų tinkančias servetėles.  Bus akcentai vaikų šventiniam stalui.

Taip pat balionus su užrašu Mano krikštynos. Prieš šventę juos reikės tik pripildyti helio dujomis.  Planuoju šampano butelį įvynioti į mėlyną tiulį ir prie jo pririšti į dangų kylantį balionėlį. Taip papuošiu svečių stalą.

Taip pat pirkau žvakės  „sijonėlį“ su rusvu nėriniu tinkančiu prie mūsų aprangose vyraujančių rudų ir baltų atspalvių.

Parduotuvėje Viskas krikštui gausus pasirinkimas įvairių dekoracijų, dovanėlių, krikštynų žaidimų, drabužėlių ir kitų mielų smulkmenų. Jei  planuojate šventę, būtinai užsukite čia  ir jūs.

 

02. Aug 2014, 06:56

Mielos smulkmenėlės ir taip viskas suderinta! 👍 Vieną mintį vakar pažiūrėjus kopijavau 😉 taip pat pirkau balionus su užrašu 😀