Mes planuojame krikštynas: Viskas krikštui

Mes planuojame krikštynas: Viskas krikštui

19. Jun 2014, 12:03

Per pastarąsias dvi savaites atrodo tiek daug visko dariau, bet nieko dar neužbiaugiau. Tad jau išsigandau, kad ir bloge neturėsiu, ką jums papasakoti. Bet! Bet pirmadienio išvyka nušvietė visas dvi savaites, tad ne tik turiu ką papasakoti, bet ir ką parodyti!

O viskas prasidėjo penktadienio vakarą. Pamaniau, kad jau laikas išnaudoti dovanėlę mūsų krikštynų blogų rėmėjų Viskas krikštui elektroninėje parduotuvėje: http://www.viskaskrikstui.lt/. Jau nuo šio projekto pradžios vis pasižvalgydavau po šios elektroninės parduotuvės skyrelius. Kokių tik grožybių čia neradau: pradedant drabužėliais ir baigiant krikštynų žaidimų kortelėmis. Mane apskritai visada traukė mielos smulkmenos ir niekučiai, bet kadangi tokių daikčiukų jau pilni namai, o atsiradus mažiukui ir taip niekas netelpa spintose, nutariau būti praktiška moteris ir rinktis tai, ko iš tiesų reikia. Taigi, ko man iš tiesų reikia? Krikšto skraistės! Kiek visur žiūrėjau ir rinkausi mano norams labiausiai „įtiko“ parduotuvės Viskas krikštui pasiūla. Norėjau: 1) lino; 2) kažko paprasto ir neperkrauto; 3) patogaus kūdikiui; 4) nebrangaus. Taigi elektroninėje parduotuvėje Viskas krikštui išsirinkau štai tokią krikšto skraistę:

20140619115628-80259.jpg

Ji lininė, tik vienas kraštelis papuoštas nėriniais, taigi atrodo subtiliai gražiai, kaip tik tiko mano mažiukui, na o kai ją dar gavau dovanų – tiesiog idealus variantas! :)

Praėjusiame bloge pasakojau ir rodžiau, kokią krikšto žvakę išsirinkau. Taigi ko man dar trūko: žvakės papuošimo – „sijonėlio“. Savo norus atitinkantį aksesuarą taip pat radau elektroninėje parduotuvėje Viskas krikštui. Štai kokį žvakės papuošimą išsirinkau:

20140619115702-68339.jpg

Išsirinkusi prekes – dovanas :) tęsiau savo apsipirkimą elektroninėje parduotuvėje Viskas krikštui, tačiau suteiktas nuolaidų kodas nesuveikė, o gal ir aš kažko nemokėjau suvesti :) tad teko susisiekti su atsakingu asmeniu ir pasitarti, ką daryti toliau. Galiu pasakyti, kad tokio malonaus bendravimo su klientais jau seniai nejutau. Galiausiai išsiaiškinus, kad gyvenu Vilniuje buvau pakviesta apsilankyti realioje parduotuvėje ir tokiu būdu sutaupyti prekių siuntimo išlaidas bei pasirinkti iš didesnio asortimento. Tad pirmadienis buvo didžiosios išvykos diena. Pasėmusi savo mažiuką Adomuką ir didelį Smalsumą vykau į Krokuvos gatvę.

20140619115740-39506.jpg

20140619115801-53188.jpg

Apsilankymas realioje parduotuvėje Viskas krikštui mane maloniai nuteikė, nes, visų pirma, ne taip jau dažnai su mažiuku išeiname apsiprekinti, antra, parduotuvės aplinka ir mielos smulkmenos paglostė akį, trečia, asortimentas tikrai kur kas didesnis nei elektroninėje parduotuvėje, o prekės realybėje atrodo kur kas gražiau nei nuotraukose elektroninėje parduotuvėje (nors dažniausiai juk būna priešingai). Taip pat man tiko ir patiko kainos, nes čia pvz. rėmelis su modelinu rankos ar kojos antspaudukui kainuoja tikrai pigiau nei daugelyje vaikiškų prekių parduotuvių. Na kadangi aš jau turiu vieną tokį padovanotą, tai nepirkau, bet jei būčiau neturėjusi – žinoma, tai būtų atsidūrę mano pirkinių krepšelyje. Taigi viską apžiūrėjusi žvakės sijonėlį vis tik išsirinkau kitą, labiau tinkantį prie skraistės:

20140619115833-99535.jpg

Na o skraistę pasilikau išsirinktą, nes realybėje ji man atrodė dar gražesnė nei per kompiuterio ekraną.

20140619115859-47802.jpg

Vienintelė menka pastabėlė, kad norint pasiekti parduotuvę – tenka užlipti net 9 laipus, o su vežimėliu – tai jau iššūkis! Bet susidorojom ir su juo! :)

Visiems, planuojantiems krikštynas ar besiruošiantiems jose dalyvauti, tikrai siūlau apsilankyti Viskas krikštui parduotuvėje, nes manau, kad čia bet kuris gali rasti būtent tai, ko ieško. Taip pat nedaugiažodžiaudama tariu DIDELĮ NUOŠIRDŲ AČIŪ parduotuvei Viskas krikštui už dovanėles, kurios pradžiugino akį ir širdį.

Na o kitame bloge papasakosiu Jums vis dar besitęsiančią istoriją fotografo paieškose, apie savo įvaizdį, nes jau šį savaitgalį žadu pasipuošti ir tikiuosi, kad jau baigsiu pradėtą kurti krikštadėžę bei galėsiu ją parodyti su mini pamokėle, kaip galima pasidaryti. Čia tik užuomina :)

20140619115955-74418.jpg

Iki greito!

P.S. bėgu "daboti" savo spartuolio šliaužiotojo, nes jau prišliaužęs prie staliuko valgo mamos žiurnalus :)

pypse pypse 20. Jun 2014, 11:54

Mūsų berniukas atgal neatsiverčia, bet šliaužioja mikliai. ropojimo pozoje tursuoja pirmyn atgal, bet tada išsitiesia ir ima šliaužt. Pats atsisėsti nemoka, su pagalvėm neramstau. Dar nemoka, bet išmoks 😀

20. Jun 2014, 08:52

Labukas 😀
vartytis, tai vartosi visaip jau kokį mėnesiuką, šliaužioja su kiekviena diena vis greičiau ir jau stojasi į tokią padėtį, kad ropotų, bet lygsvaros dar neišlaiko, o va sėdėti dar nesėdi.. O kaip Hubertukas?

gal mes nevisai pagal tradicijas, bet nusprendėm krikšto tėvų neapkraut darbeliais, patys viskuo pasirūpinti. Galų gale ir turėsim viską taip, kaip patys norim, o ne kiti įsivaizduoja.

dėl drabužėlių vis dar neapsisprendžiu, nerandu tokio visiškai tinkamo varianto, ir dar tikiuosi, kad mažius iki krikštynų atsisės, tada gal jau kokie ir marškinukai tiks.

krikštadėžei kilo idėja tada, kai pagalvojau, o kur reiks laikyti žvakę, skraistę.. na tuos svarbiausius atributus. Tai nusprendžiau pagamint ką nors tokio žaismingo, vaikiško 😀

pypse pypse 19. Jun 2014, 22:45

Labukas 😀
Sveikinu su šžliuž pasiekimais 😀
Gal ir sėdi jau? Ar nuo pilvūzo ant nugarytės atsiverčia?

Ar jau turit krikštatėvius? Patys pasirūpinot ir žvake ir skraistele, ar iš tėvelių ko nors tikitės per ceremoniją?

O pirkinukai labai liuks.apie mažylio drabužėlius naujienų nėra?

O ką dėsi į krikštadėžę?