Milutei puikiai sekasi!

Milutei puikiai sekasi!

18. Feb 2013, 15:09 motinysteveza motinysteveza

 

Prabėgo savaitė. O Milutei puikiai sekasi! Pats tas laikas mums buvo atnaujinti puoduko reikalus.

 

Avarijas skaičiuoju ne kiek per dieną jų nutiko, o kiek per savaitę. O šią savaitę buvo tik dvi balutės – matyt, pasitikrino, kaip jos atrodo ant grindų.

 

Tiesa, didelio reikalo nepadaro į puoduką... Praeitas pirmadienis buvo sėkmingas – atsisėdo vieną kartą, padariusi dalį, pašoko, pažiūrėjo, daugiau nesėdo, kol jau tvarkiau, kas padaryta, vėl pasiprašė ir pabaigė.

 

Kitas dienas mažiausiai po penkis kartus bėgiojom į tualetą, bet nieko Milutei nesigavo ir man jau nematant į kelnytes atlikdavo. Šią savaitę taip ir planuoju – kai jau prašysis dideliam reikalui, jei nesigaus, paliksiu ją ramybėje, kad neužlaikytų ir neužkietėtų viduriukai.

 

Laikausi to paties principo – laukiu, kol Milutė pati pasiprašys. Laikas nuo laiko paklausinėju: "ar nori į tualetą?". Tačiau beveik visada atsako: „nenioju“. Pati žino, kada jai reikia. Kol kas jos „kaku kaku“ (abiem reikalams) man skamba kaip gražiausia muzika. Tiesa, kartais, kai sesė keliauja į tualetą, Milutė „pirli pirli“ kur buvus, kur nebuvus atbėga iš paskos ir abi atlieka reikalus – ir nenorėdama, bet kelis lašus išspaudžia.

 

Žinoma, pietų, naktiniui miegeliui dar ilgai segsiu sauskelnes, o į lauką bandysime eiti be jų, kai sušils oras. Lauke taip pat jau neužsimiršta ir pasiprašo, bet, suprantama, kad tenka daryti į sauskelnes. Džiaugiuos, kad Milutė nėra tokia užsispyrusi (na, man patogiau...), nes sesė, kai jau prašėsi ir panašiose situacijose užsispirdavo, verkdavo, kentėdavo ir tekdavo ieškoti vietų, kur galėtų atlikti reikalus.

 

O PUODUKO mes visiškai nesirinkome – kokį prekybos centruose siūlo, tokį ir nusipirkome. Nes nemanau, kad tai esmė (nors esu skaičiusi mamų patirtis, kad patogesnis puodukas - išeitis). Beje, dar naudojame dangtį ant klozeto, šiuo metu Milutė juo naudojasi dažniau nei puoduku. Atėjusi į tualetą, pati nusprendžia, kur darys.

 

Mama Akvilė

Huggies pull ups dienoraštis: antroji užduotis

 

UŽDUOTIS: Antrąją savaitę prašome jūsų pasidalinti patirtimi, pagal kokius kriterijus rinkaisi puoduką vaikučiui. Papasakok, kaip įvertino jį mažylis. Nepamiršk pridėti ir puoduko bei mažylio nuotraukų.

 

4

 

Kaip siųsti blogą?

 

Pasakojimą su vaikučio nuotrauka siųsk paspaudus portale esantį mygtuką „Tapk Mamyčių klubo autoriumi“

 

 

Antrąjį blogą gali atsiųsti iki vasario 22 dienos (imtinai).

 

 

Mažyliai, sėkmės pratinimosi prie puoduko Mokykloje!

 

20121114105412-36401.jpg

 

motinysteveza motinysteveza 18. Feb 2013, 20:48

tas dangtis matosi, kad iš tikrųjų nepatogu, bet Mila stengėsi priprasti, nes sesę kopijuoja 😀

18. Feb 2013, 17:30

Del uoduku pritariu visiskai,mes taip pat turime ir dangti ir puodeli. Merginai nepatinka dangtis,tad naudojames puodeliu,nors sveciuose apseiname ir be vieno ir be kito. puikiai daro viska ir ant unitazo 😀
Saunuole mamyte,linkiu tik kantrybes😀