Mistiškos moteriškės detektyvas

Mistiškos moteriškės detektyvas

29. Aug 2011, 00:00

Sveikos, mamytės, su mūsų ėjmu į darželį iškilo bėdų. Mat dar rugpjūčio 22  dieną turėjau gauti galutinį atsakymą ir sužinoti, kas kaip.

 

Turėjau nueiti į ofisą ir baigti tvarkyti savo dokumetus, o tada  toliau tvarkyti darželio dokumetus, kad primtų į grupę. Į laukiančiųjų sąrašą užsirašėme seniai, prieš kokius 4 mėnesius. Tai va, nuėjau į darželį, pridaviau savo poperius ir gavau anketą, kurią turiu perduoti vienai moteriškei.

 

Su vyru dabar juokaujame, kad galbūt ji net neegzistuoja, mat aš jai skambinau 8 kartus, o jos nėra arba ji užsiemusi. Ketvirtadienį, netekę kantrybės, nusprendėme grįžti į ofisą ir paklausti, kas čia darosi, kaip surasti tą moterį.

 

Man atsakė, kad reikia važiuoti į kitą miestelį, ji ten tikrai bus ir viską sutvarkys. Na ką, mes su vyru ir mažuoju Gabrieliumi sėdome į metro ir nuvažiavome. Ką jūs manote?... Jos ten nebuvo...

 

Grįžome pikti namo. Penktadienį ryte skambinu vėl į ofisą ir kalbu su sekretore. Dar gražiau... Dabar pasakė, kad toji moteriškė pasiėmė atostogų iki antradienio...

 

Na, tai dabar lauksiu antradienio ir vėl ją "medžiosiu". Juk reikia atiduoti jai anketą ir dokumentus. Mano vyras susinervino ir nusprendė nueiti užrašyti mažąjį į Universiteto darželį. Ten vėl atsimušė kaip į sieną, mat jie pradeda tvarkyti dokumentus tik nuo rugpjūčio 30 dienos.

 

Negana to, sužinojome "gerą žinią", kad nuo šių metų, turbūt, panaikins pačių mažiausiųjų vaikučių grupę, paliks tik didesniųjų - nuo 2-3 metų.

 

 

 

 

Tai štai kokios žinios apie mūsų darželį. Su vyru pradėjome mąstyti, gal leisti mažąjį į dar kitą darželį. Jis yra krikščioniškas, tikrai neblogas ir tvarkingas, bet didžiausia bėda ta, kad jis yra nuo mūsų namų 40 minučių kelio pėsčiomis. Mano paskaitos prasidės 9 valandą ryto, tad iš namų reikėtų išeiti kažkur 7.30...

Svarstau, gal tiesiog bandyti susirasti auklę? Bet taip norėtųsi jį leisti į darželį, kad pabūtų su kitais vaikais, išmoktų naujų dalykų bei taptų savarankišku.

 

Kai turėsiu naujienų, pranešiu.

Geros jums dienos ir palinkėkite, kad pagaučiau tą "mistišką moteriškę"...