Moller's žuvelės padės mums būti sveikiems

Moller's žuvelės padės mums būti sveikiems

07. Mar 2015, 12:40 rainiukas rainiukas

Su nekantrumu laukėme kada galėsime išbandyti Moller's žuvų taukus kramtomose žuvelėse. Gauta pakuotė sužavėjo paprastumu, lengvumu, spalvingu dizainu.

Vaikas pasijuto labai suaugęs, kada pats galėjo išsiimti žuvelę  iš pakuotės, nes ankščiau tekdavo mamai varvinti skystus taukus į šaukštelį, kurie dažnai aplašindavo drabužius, o aitrus  kvapas likdavo ilgam :(

Išėmęs žuvelę iš pakuotės, vaikas nudžiugęs tarė: -Mama, paliesk, kokios jos minštos ir juda!

Produkto kvapas pasklido vos atidarius pakuotę, kambarys pakvipo vaisiais, skonis atgaivino, nebereikės dabar ieškoti kažko skanaus ''užsigardžiuoti'' po išgerto skystų žuvų taukų šaukštelio.

Nuryti visai paprasta ir lengva, nes žuvelė slidi, bet vaikas ją mieliau kramto. Kalbinti kad paragautų net nereikėjo, nes iš kvapo suprato, kad bus skanu.

Pirmą dieną sukramtęs porą žuvelių, vis kartojo ar galima dar. Gaila, bet daugiau nerekomenduojama.

Vaikas žuvų taukus vartoja nuo mažens, todėl esame sveiki. Esu sužavėta puikiomis žuvytėmis, nes nuo šiol ir aš galėsiu vartoti žuvų taukus, ko ankščiau negalėjau daryti ,  net žuvų taukų kapsulės suaugusiems man nepadejo-vistiek jausdavau visą dieną kvapą iš skrandžio, o dabar galėsiu ir aš puikiai pastiprinti savo imunitetą, regėjimą ir net protą.

Klausimai gydytojui: ''Ar galima žuvų taukus vartoti ištisus metus?( o gal būtina daryti pertraukėles?), ''Ar galima žuveles vartoti ryte prieš valgį?'' (nes vaikas pabudęs išsyk prašo žuvelės).

Gintarep Gintarep 08. Mar 2015, 22:05 aantaite

oi, brangioji, kaip man slykstus tie geriami....bet laime, kad vaikui skanus....manau,kad cia ne skonio reikalas, o psichologinis... as tarybinis vaikas, tai matyt to pasekme...

Gintarep Gintarep 07. Mar 2015, 13:01

Vaikas tikras modeliukas 👍 Saunu, kad patiko 😀 Turbut MAMYTE nepamirs paduoti (vaikas primins)? Nezinau, kaip kitoms mamytems, bet as skystus tai pamirstu paduoti ir beto skystu pakuote nera patogi kelioniu, isvyku metu