Mūsų namas draugiškas mamai su vaiku

Mūsų namas draugiškas mamai su vaiku

24. Jan 2015, 20:48 irmantaite irmantaite
Mes gyvename naujos statybos vienos laiptinės daugiabutyje. Laiptinė erdvi, jokių kliūčių keliaujant su vežimėliu nėra.  Name yra erdvus, jaukus ir šviesus  liftas. Šiuo metu dar naudojam ''sportinuką'' antrajam sūnui.
 20150124202146-26444.jpg
Renkantis vežimėlį pirmagimiui, vežimo svoris nebuvo labai aktualus. Svarbiau buvo patogumas vaikui ir dideli  pripučiami ratai. Žinojau kaip būna su tais šaligatvių valymais žiemą :) Tad turėjom didelį vežimą Tutis. O laikydavome jį prieškambaryje.
 Į lauką man pačiai būtina išeiti kasdien. Mėgstu pasivaikščioti. Tad ir abu savo vaikus veždavau kiekvieną dieną į lauką. Aišku, kai atslinkdavo šalčiai ar labai stipriai lydavo likdavome namuose.
Iš namo išvažiuojame padarytu patogiu nuvažiavimu. Tad kelyje į lauką nėra jokių kliūčių.
20150124202445-51384.jpg
 
Kone idealus namas gyventi su mažais vaikais :) 
 Bet... viskas puiku, kol liftas veikia :) Na, o kartą buvo situacija kai liftas veikė tik  iki pirmo aukšto, o mums  reikėjo patekti į dar žemesnį aukštą (-1). Tuomet dar naudojom Tutis vežimą ir supratau koks yra vežimo svoris su kūdikiu jame :) Bet kažkaip nusitempiau tą vežimą laiptais. Ir be galo džiaugiuosi jog tai buvo nutikę tik vieną kartą.