Mūsų namuose dvi namų šeimininkės

Mūsų namuose dvi namų šeimininkės

30. Sep 2012, 07:30

Sveikos, pasirodžius naujam Kleenex projektui, nusprendžiau papasakoti, kas mūsų namuose šeimininkauja ir kaip susitvarkome su namų ruošos darbais.

 

Kiekvienuose namuose yra namų šeimininkės ir jos visos savaip idealios ir tobulos. Juk niekas geriau negali susitvarkyti su namų ruošos darbais, nei pačios  tų namų šeimininkės.

 

Mūsų namuose yra dvi namų šeimininkės, tai aš, kuri tvarko namus, ir dukrytė, kuri savaip sutvarko namus.  Mano darbas, kad namuose nebūtų dulkių, visi keturi kampai būtų savo vietuose, valgio gaminimas, kuris man  teikia didelį malonumą.

 

Dukters  darbas - namučius sutvarkyti taip, kad per žaislus nebūtų kur padėti kojos... Kad ir kaip neigčiau, bet dukters padaryta tvarka mane tenkina daug labiau, nei mano ideali švara. Jug kas paneigs, kad vaikų klegesys ir jų padaryta tvarka papildo namus džiugiom nuotaikom bei supranti, kad namai yra kupini džiaugsmo ir žinai, kad visuomet tavęs kažkas juose laukia.

 

Pasijusti pačia tobuliausia namų šeimininke man padeda visų pirma vyras, kuris visada padės ten, kur mano rankos tam yra per silpnos, dukrytė, kuri su malonumų pakoreguoja mano padarytą tvarką, ir augantis pilvelis, kuris vis primena, kad ne už kalnų turėsiu išmokti dar greičiau suktis virtuvėje ir dažniau tvarkyti namučius.


Megstu gaminti valgyti, nes vyras ir dukrytė visuomet pagiria mano pagamintą maistą ir lekštė visada būna tuščia po pusryčių pietų ir vakarienės.

 

O suspėjų namų ruošos darbuose todėl, kad niekur neskubu. Pasiskirstau dienos darbus ant lapo, ka turiu šiandien nuveikti, ką pasiliksiu rydienai. Juk gyvename vieną kartą ir nereikia niekur skubėti,  juk laikas ir taip greitai lekia...

 

Tad padarius išvadas suprantu, jog niekas kitas manęs nepadarys tobula šeimininke kaip tik šeima, kuri visada įvertina mano pastangas ir leidžia šiektiek užriesti nosytę į viršų, nes, pasak vyro, as esu tobula žmona, mama ir namų šeimininkė :)

 

 

 

Mama Jolita ir jos šeima

 

Dalyvauk konkurse ir Tu!

 

30. Sep 2012, 10:38

🌷 🌷 😍

30. Sep 2012, 08:15

jo, tie musu mazieji namu seimininkai visada padaro savo tvarka...saunuoles jus 🌷 🌷 🌷