Mūsų šeimos pagausėjimas

Mūsų šeimos pagausėjimas

25. Jan 2013, 12:00

Sveikos gyvos. Kaip gyvenate? Aš pasirodau MK jau kaip jaunas mėnulis. Vis nebėra laiko. Tiek daug visko nutiko po paskutinio mano blogo, kad oi...

 

Kaip ir pasakojau, "prisigalvojau" tokioj jaunystėj ligų, jei pamenate, pasakojau apie bėdas su skydliauke. Taigi, mano įtarimai pasitvirtino, bet papasakosiu iš pradžių.

 

Ogi prasidėjo nuo guzo ant kaklo. Cista, kuri vis augo ir didėjo. "Nieko baisaus" - kaip susitarę kalbėjo visi gydytojai, bet operuoti reikia. Na ką, reikia tai reikia. Pasiskaičius internete apie visas baisybes, kad tas guzelis - tai vėžys, drebėjau ir verkiau ilgai. Sakiau, nebeskaitysiu, nenoriu tokių diagnozių žinoti.

 

Ir visgi, po pirmos operacijos gavau atsakymą, kad cistoje, kuri buvo nepavojinga, yra 2,3 cm piktybinis auglys. Va tada man jau žemė slydo iš po kojų, nežinau, kiek nosinaičių sunaudojau nusivalyti ašaroms, Gustės iš rankų nepaleidau, elgiausi taip, lyg kasdien matyčiau ją paskutinį kartą.

 

Gydymas - ir vėl operacija. Reikia pašalinti likusią skydliaukę. Po pirmos operacijos praėjus dviems mėnesiams aš ir vėl guliu ant operacinio stalo, ir vėl (kaip Jolita-Linestra liepė) skaičiuoju degančias lempas virš manęs.

 

Kitą savaitę važiuosiu į Vilnių, nes tolimesnis gydymas - radiojodo terapija. Ir vėl bijau, tik šįkart nežinau ko. Bet pasveikimas šimtaprocentinis, todėl galiu lengvai atsipūsti. Žmonės išgyvena be rankų, kojų, tai aš be skydliaukės gyvensiu dar šimtą metų. Tik jau esu visiškai priklausoma nuo tiroksino.

 

Chirurgas sakė, kad reikia džiaugtis, jog jau turiu vaikutį, nes dabar jau gali būti sunku pastoti, kol nesureguliuos tiroksino dozės. Gustytė mano auga tikra šaunuolė, daug kalba ir šiaip labai protingas vaikas (aš kaip ir visos mamos tikrai noriu paliaupsinti savo dukrytę).

 

Kadangi pastoti dabar gali būti sunku, už tai "įsivaikinau" šuniuką. Sūnus mano - taip jį vadinu. Gustytei tikrai smagu augti su šuniuku Pepsiu, jau seniai mačiau, kad ji myli šuniukus, todėl namuose turime dar vieną džiaugsmelį.

 

Štai koki gražuoliai mano vaikučiai...

 

Mano draugės, kaip susitarę, po mano operacijos pradėjo tirtis skydliaukę. Ai, taip ramiau. Su hormonais juk nepakovosi.

Tai tiek, išsipasakojau.

Geros dienos.

 

Giedrė

26. Jan 2013, 13:24

Stipri Giedre esi ir šaunuolė, matai - viskas bus gerai 😀

25. Jan 2013, 15:46

nea nesilaukiu ir oi dar tikrai nenoriu 😃
🌷 🌷 🌷 🌷

25. Jan 2013, 15:36

as ir pamaniau kad laukiesi 😃 sekmes jums merginos, viskas bus gerai

jaldija jaldija 25. Jan 2013, 14:56

Linkiu, kad viskas kas baisiausia liktų praeityje, ir daugiau tokių išbandymų netektų išgyventi. 🌷Žinau tą jausmą kai žemė slysta iš po kojų 😤
Nuostabi dukrytė 😍Sėkmės jums visokiariopos 🌷

25. Jan 2013, 14:10

ir dar perskaičius pavadinimą, pamaniau kad laukiesi, o galėtum😀

25. Jan 2013, 14:09

ačiū

25. Jan 2013, 14:03

sveikatos 😀

blogietee blogietee 25. Jan 2013, 14:03

Viskas bus gerai 😉 čia gal dažniausiai girdima frazė, bet tavo atveju ji išsipildo 😉 kantrybės ir stiprybės 😉

25. Jan 2013, 13:41

Saunuole tu musu,juk sakem ,kad pasveiksi ir viskas bus gerai 😀
Sunelis laaaabai grazus 😀
Gustyte augra grazi ir sauni mergyte,kaip ir ammyte 😀 Saunuoles jus musu 🌷 🎉

25. Jan 2013, 13:08

Dikuza, minusu nebus jokiu gyvenant be skydliaukes 😀 nes as geriu hormonus tuos kuriuos skydliauke gamina, todel nieko jausti ir netureciau 😀 kaip chirurgas pasakojo pries israsant namo, jei pvz tiroksino negerciau 3 savaites tiesiog jausiuos blogai, suksis galva, sirdis permusines, prakaitavimas ir dar daugybe pozymiu (panasus pozymiai i menopauzes). o jei negerciau tiroksino tarkim puse metu, tuomet galima tapti invalide.(jis taip sake). 😀 o siaip daugiau nieko, nei maista reguliuotis, nieko nereikia. gyventi taip kaip kad gyvenau iki siol 😀

neri neri 25. Jan 2013, 13:01

laikykis Giedre ,tikrai viskas bus gerai ,svarbu viskas laiku 😀 sėkmės jums mergaitės 😉

25. Jan 2013, 12:56

Giedre vis tiek tu jau pasiskaičius, o kokie minusai gyvenant be skydliaukės, paaiškink man paprastai žodžiais 😀 įsivaizduoju ką tu jautei ir jauti, va taip ir yra kol esam sveiki ir elgiamės kitaip ir mąstom ir gyvenam, kai ligos užpuola viskas apsiverčia, va ir tavo pavyzdys, sakai su dukra elgiais kaip paskutinę dieną, linkiu tau stiprybės 😘

25. Jan 2013, 12:23

Yra toks pasakymas,kad stipriems zmonems gyvenimas duoda islaikyti tokius isbandymus.tad kuo didziausios tau sekmes,ir stengtis nenukabint nosytes 😉

25. Jan 2013, 12:20

aciu aciu 😀 sakau visgi kokia stipri turiu but, kad tiek visko kraunama ant mano galveles 😀

25. Jan 2013, 12:04

saunuoles mergaites!