Kosmetikos linijos MAMY CUCCIOLO ir BABY CUCCIOLO - kasdieninei Jūsų ir Jūsų mažylių odos priežiūrai!

Kosmetikos linijos MAMY CUCCIOLO ir BABY CUCCIOLO - kasdieninei Jūsų ir Jūsų mažylių odos priežiūrai!

01. Aug 2016, 09:50 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Natūralios kosmetikos gamybos pradininkas Italijoje NATURA HOUSE nuo 1970 metų rūpinasi besilaukiančiomis ir jau maitinančiomis mamomis bei vaikeliais. Linijos MAMY CUCCIOLO ir BABY CUCCIOLO sukurtos būtent kasdieninei Jūsų ir Jūsų mažylių odos priežiūrai!

Kodėl Gamta?

Gamta gali paveikti ten, kur sintetinės veikliosios medžiagos bejėgės. Augalai „geriau susikalba“ su mūsų oda nei sintetiniai ingredientai, geriau jaučia jos poreikius bei suteikia mums naudingas medžiagas pasirūpinti oda. Augalai tarpusavyje geriau biologiškai suderinami, todėl veikia saugiau ir efektyviau. 

BABY CUCCIOLO ir MAMY CUCCIOLO kosmetikoje tik efektyvios ir saugios, kokybiškos ir veiksmingos natūralios žaliavos, parinktos atsižvelgiant į realius odos poreikius. 

Ant kiekvieno produkto pakuotės nurodomas realus ir visada aukštas (net iki 99,8%) natūralios kilmės medžiagų lygis procentais („Natural organic“ simbolis). 

  • Paviršiniai emulsikliai vien augalinės kilmės. 
  • Be dirbtinių konservantų, parabenų, mineralinių aliejų, SLS/SLES, silikono, PEG/PPG. Parafinų, alergenų.
  • Siekiant produktų veiksmingumo, didžiausias dėmesys skiriams biologiniam komponentų suderinimui. 
  • Produktai dermatologiškai patikrinti Pavijos (Italija) universiteto laboratorijoje, patvirtintas nealergizuojantis poveikis. 
  • Produktai skirti naudoti kasdien. 

CUCCIOLO Kokybės sistema garantuoja:

TAIP! Paviršiniai emulsikliai vien augalinės kilmės

NE! Jokių cheminių ir naftos produktų emulsiklių

TAIP! Augalų ekstraktai, alyvuogių, palmių aliejai

NE! Jokių konservantų, mineralinių aliejų, parabenų, parafinų, sintetinių kvapų

NATURA HOUSE švelnus šampūnas vaikams su medaus proteinais ir pantenoliu, 200 ml

20160726140529-60202.jpg

Iš natūralių žaliavų (98.6%) pagamintas maitinamasis šampūnas vaikams ir kūdikiams su medaus proteinais ir pantenoliu tinka visų tipų odai, taip pat ir jautriai. Skirta naudoti kasdien.

Sudėtis: medaus proteinai maitina, ramina, tonizuoja jautrią vaikų ir kūdikių odą, padeda išsaugoti fiziologinį galvos odos pH, natūralią drėgmės pusiausvyrą. Plaukai tampa sveikesni, spindintys ir lengvai šukuojami. Šampūnas nedirgina akių.

Naudojimas: Nedideliu kiekiu šampūno įtrinkite drėgnus plaukus ir galvos odą ir švelniai masažuokite, kol atsiras putų, tada išskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

NATURA HOUSE švelnios vonios putos/dušo želė vaikams su medaus ir kviečių gemalų proteinais, 300 ml

20160726141029-44746.jpg

Iš natūralių žaliavų (98,7%) pagamintas vonios putos vaikams ir kūdikiams su medaus ir kviečių gemalų proteinais tinka visų tipų odai, taip pat ir jautriai. Skirta naudoti kasdien nuo pirmųjų dienų.

Sudėtis: medaus ir kviečių gemalų proteinai, pantenolis minkština, ramina, tonizuoja jautrią vaikų ir kūdikių odą, padeda išsaugoti natūralią drėgmės pusiausvyrą, gali skatinti ląstelių regeneraciją. Oda tampa švelni, išpuoselėta, elastingesnė ir spindinti, pagerėja odos būklė. 

Naudojimas: į tekantį šiltą vandenį įpilkite priemonės tiek kiek norite, kad būtų putų. Priemonę galima naudoti ir kaip vonios-dušo žėlę.

NATURA HOUSE švelnus prausiklis vaikams (2in1 kūnui ir plaukams) su kviečių gemalų ir medaus proteinais, 300ml

20160726141215-49380.jpg

Iš natūralių žaliavų (98,8%) pagamintas kūno ir plaukų prausiklis vaikams ir kūdikiams su medaus ir kviečių gemalų proteinais tinka visų tipų odai, taip pat ir jautriai. Skirta naudoti kasdien nuo pirmųjų dienų.

Sudėtis: medaus ir kviečių gemalų proteinai, pantenolis minkština, ramina, tonizuoja jautrią vaikų ir kūdikių odą, padeda išsaugoti natūralią drėgmės pusiausvyrą, gali skatinti ląstelių regeneraciją, puikiai plauna plaukus. Oda tampa švelni, išpuoselėta, elastingesnė ir spindinti, pagerėja odos būklė. . Plaukai tampa sveikesni, spindintys ir lengvai šukuojami. Prausiklis nedirgina akių.

Naudojimas: Nedideliu kiekiu prausiklio įtrinkite drėgnus plaukus, galvos ir kūno odą ir švelniai masažuokite, kol atsiras putų, tada išskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite. 

NATURA HOUSE maitinamasis veido ir kūno pienelis vaikams su sviestmedžių sviestu, 300 ml

20160726152401-73425.jpg

Iš natūralių žaliavų (98,8%) pagamintas maitinamasis, drėkinamasis veido ir kūno pienelis vaikams ir kūdikiams tinka visų tipų odai, taip pat ir jautriai. Skirtas naudoti kasdien.

Sudėtis: sviestmedžių sviestas, migdolų, makadamijų, simondsijų aliejai puikiai ramina, drėkina, maitina, minkština, tonizuoja jautrią vaikų ir kūdikių odą, padeda išsaugoti natūralią drėgmės pusiausvyrą, gali skatinti ląstelių regeneraciją, mažinti raudonumą. Oda tampa švelni, išpuoselėta, elastingesnė ir spindinti, pagerėja odos būklė. 

Naudojimas: 1) kaip maitinamojo, drėkinamojo pienelio – tepkite ant sausos odos išsimaudę vonioje arba duše arba bet kada, kai jums to reikia. Švelniais sukamaisiais judesiais masažuokite, kol visiškai susigers.

2) kaip valomojo pienelio – vatos gumulėlį sudrėkinkite pieneliu ir valykite neskubėdami, lengvais masažuojamaisiais judesiais. Pienelį rekomenduojama nuplauti šiltu vandeniu;

NATURA HOUSE aliejukas vaikams minkštinamasis su migdolų, makadamijos ir jojobos aliejumi, 150ml

20160726152331-30588.jpg

Iš natūralių žaliavų (99,7%) pagamintas įvairių augalų aliejų mišinys vaikams ir kūdikiams, tinka visų tipų odai, taip pat ir jautriai. Skirtas naudoti kasdien. Aliejuką galima naudoti kaip drėkinamąjį, vaikų ir kūdikių masažui, taip pat kaip valomąjį.

Sudėtis: sezamų, saldžiųjų migdolų, makadamijų, simondsijų aliejai, ramunėlių, melisų, medetkų ekstraktai ir ramunėlių, mėtų eteriniai aliejai ir vitaminas E – drėkina, maitina odą, suteikia jai elastingumo, padeda mažinti odos sausumo požymius, prisotinti audinius deguonimi, apsaugoti odą nuo sudirginimų ir paraudimų. 

Naudojimas: 1) kai naudojama po maudynių arba masažui: delnus suvilgykite aliejuku ir švelniais sukamaisiais judesiais įmasažuokite į kūdikio odą, kol aliejukas pilnai įsigers.

2) kai naudojama valyti kūdikio odai: vatos tamponą suvilgykite aliejuku ir švelniai valykite kūdikio odelę. Tai puiki priemonė nuo pleiskanojančių išbėrimų: ištepkite kūdikio galvytę vakare prieš einant miegoti, ryte iššukuokite tankiomis šukomis.

NATURA HOUSE kremas išbertai nuo šlapių vystyklų odai, 100ml

20160726152303-44319.jpg

Iš natūralių žaliavų (97,5%) su cinko oksidu ir sviestmedžių sviestu (15%) pagamintas kremas skirtas sudirgusiai nuo šlapių vystyklų/sauskelnių kūdikių odai. Skirtas naudoti kasdien. Padeda apsaugo nuo paraudimo ir sudirginimo, sukelto išorinių veiksnių (vandens, šalto oro), taip pat šlapimo ir jo užsistovėjimo vystykluose. Idealiai tinka kirkšnių ir sėdmenų odai, nes suteikia jai reikiamo elastingumo.

Sudėtis: sviestmedžių sviestas (maitina, drėkina ir apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio), cinko oksidas (minkština bei ramina sudirgusią ar paraudusią odą, pasižymi apsauginėmis, sutraukiamosiomis bei spuogelius džiovinančiomis savybėmis), medetkų ekstraktas (padeda atsinaujinti odai, atgaivinti ją, skatinti odos gijimą), dedešvų ekstraktas (ramina ir minkština odą, gali pasižymėti antiseptinėmis savybėmis), bisabololis, išgaunamas iš ramunėlių eterinio aliejaus, padeda išvengti paraudimo.  

Naudojimas: labai švelniai užtepkite nedidelį kremo kiekį ant švaraus ir sauso kūdikio užpakaliuko, kirkšnių ir kitų sudirgusių kūno vietų, leiskite kremui susigerti. Gali vystyti kūdikį kaip įprastai. Specialiai sukurta formulė užtikrina saugumą ir gaivumą ilgam laikui.

NATURA HOUSE raminamasis kremas jautriai vaikams ir kūdikiams su beta gliukanais, 50ml

20160726153333-26129.jpg

Iš natūralių žaliavų pagamintas (98.3%) raminamasis, drėkinamasis kremas vaikams ir kūdikiams, skirtas naudoti kasdien. Tinka jautriai, linkusiai į raudonumą odai, taip pat dermatitų (atopinio, alerginio, kontaktinio) pažeistai odai. Galima naudoti po saulės vonių pažeistai odai.

Sudėtis: beta gliukanai – padeda skatinti odos atsinaujinimo procesus, žaizdelių gyjimą, veiksmingai ramina ir drėkiną odą.. Hialurono rūgštis – natūraliai kiekvieno žmogaus oragnizme esanti medžiaga, kuri palaiko odos drėgmę, suteikia elastingumo. Saldžiųjų migdolų aliejus - greitai susigeria, atstato drėgmę, pamaitina, minkština sausą odą. Padeda nuraminti sudirgusią pleiskanojančią odą. Ne tik mažina, bet ir saugo nuo išsausėjimo. Švelnina, lygina odą, padeda nuraminti niežulį. 

Naudojimas: labai švelniai užtepkite nedidelį kremo kiekį ant švarios ir sausos kūdikio odelės. Tepkite kremą, esant poreikiui.

Be dirbtinių konservantų, kvapiklių. Be parabenų, mineralinių aliejų, SLS/SLES, silikonų, PEG/PPG, parafinų.

NATURA HOUSE švelnus drėkinamasis kremas vaikams ir kūdikiams su  migdolų aliejumi, 50ml

20160726153222-84090.jpg

Iš natūralių žaliavų pagamintas (98.5%) drėkinamasis kremas vaikams ir kūdikiams, skirtas naudoti kasdien. Tinka visų tipų vaikų ir kūdikių odai. Nuolat naudojant šį kremą odelė taps tarsi šilkinė.

Sudėtis: sviestmedžių, saldžiųjų migdolų aliejus – maitina, drėkina, minkština bei ramina sausą odą; juose gausu vitaminų; pantenolis – ramina odą, minkština ir švelniną odą; tirpintas palmių sviestas – jame gausu vitaminų, greitai įsigeria į odą, drėkina ją.

Naudojimas: labai švelniai užtepkite nedidelį kremo kiekį ant švarios ir sausos kūdikio odelės. Tepkite kremą, esant poreikiui.

Be dirbtinių konservantų. Be parabenų, mineralinių aliejų, SLS/SLES, silikonų, PEG/PPG, parafinų, alergenų.

NATURA HOUSE kremas nuo šalčio ir vėjo vaikams ir kūdikiams su sviestmedžių aliejumui, 50ml

20160726153142-66544.jpg

Iš natūralių žaliavų pagamintas (98.5%) apsauginis kremas vaikams ir kūdikiams, skirtas naudoti kasdien. Tinka visų tipų vaikų ir kūdikių odai. Puiki kasdienė apsauga nuo šalčio ir vėjo. Daugiau jokios paraudusios ar šerpetojančios odos.

Sudėtis: sviestmedžių, saldžiųjų migdolų aliejus – maitina, drėkina, minkština bei ramina sausą odą, veikdami kartu sukuria apsauginį barjerą apsaugantį vaikų ir kūdikių odelę nuo nepalankių oro sąlygų. Medetkų ekstraktas, alavijų gelis ir vitaminas E  – drėkina, maitina, ramina odą.

Naudojimas: labai švelniai užtepkite nedidelį kremo kiekį ant švarios ir sausos kūdikio odelės. Tepkite kremą, esant poreikiui.

Be dirbtinių konservantų. Be parabenų, mineralinių aliejų, SLS/SLES, silikonų, PEG/PPG, parafinų, alergenų.

NATURA HOUSE apsauginis lūpų balzamas vaikams ir kūdikiams su sviestmedžių aliejumi, 15ml

20160726153424-50554.jpg 

Iš natūralių žaliavų pagamintas (98.6%) raminamasis, apsauginis lūpų balzamas vaikams ir kūdikiams, skirtas naudoti kasdien. Puiki kasdienė apsauga nuo šalčio ir vėjo. Daugiau jokių paraudusių ar šerpetojančių lūpų.

Sudėtis: sviestmedžių aliejus, tirpintas palmių sviestas – maitina, drėkina, minkština bei ramina sausą ir jautrią lūpų odelę, veikdami kartu sukuria apsauginį barjerą apsaugantį vaikų ir kūdikių odelę nuo nepalankių oro sąlygų. Medus, ricinų aliejus – drėkina ir minkština lūpų odelę.

Naudojimas: švelniai užtepkite balzamą ant lūpų. Tepkite balzamą, esant poreikiui.

Be dirbtinių konservantų. Be parabenų, mineralinių aliejų, SLS/SLES, silikonų, PEG/PPG, parafinų, alergenų.

NATURA HOUSE kūno balzamas kūdikiams su eukaliptų, rozmarinų ir pušų aliejais, 30 ml

20160726152606-74683.jpg

Iš natūralių žaliavų (99,85%) pagamintas kūno balzamas kūdikiams ir vaikams, tinka visų tipų odai, taip pat ir jautriai. Skirtas naudoti kasdien.

Sudėtis: migdolų, rozmarinų, pušų, levandų, eukaliptų aliejai, melisų ekstraktas padeda lengviau kvėpuoti, ramina, atpalaiduoja, drėkina, minkština jautrią vaikų ir kūdikių odą, padeda išsaugoti natūralią drėgmės pusiausvyrą, skatina ląstelių regeneraciją, gali padėti padidinti atsparumą peršalimo ligoms. Oda tampa švelni, išpuoselėta, elastingesnė ir spindinti, pagerėja odos būklė. 

Naudojimas: nedidelį kiekį balzamo švelniai įmasažuokite į krūtinės ir kaklo odą. Negalima naudoti jaunesniems kaip 3 mėn. kūdikiams, netepti ant veido, arti kvėpavimo takų, paraudusios odos.

NATURA HOUSE dantų pasta vaikams „Bubble-gum“, su alavijų ekstraktu ir ksilitoliu, 50ml

20160726152624-24645.jpg

Iš natūralių žaliavų (98,5%) pagaminta dantų pasta vaikams su kalciu veikia antibakteriškai, padeda saugoti nuo uždegimo ir ėduonies, tonizuoja, gaivina. Valymo rezultatas išlieka ilgai. 

Sudėtis: be emalį žeidžiančių abrazyvinių medžiagų. Sudėtyje yra natrio fluorido - saugo nuo ėduonies, nekenkia dantų emaliui. Sudėtyje esantys alavijų ekstraktai, ksilitolis, kalcis padeda užtikrinti dantų apsaugą nuo ėduonies, stiprinti dantis ir dantenas. Siekiant rezultato, būtina valyti dantis du kartus per dieną, po dvi minutes. 

Dėmesio! Vienam valymui naudoti tik 0,6 cm pastos! Vaikams iki 6m. naudokite žirnio dydžio kiekį, stebėkite, kad nenurytų. Dėl sudėtyje, esančio natrio fluorido pasitarkite su odontologu ar savo gydytoju. 

Be parabenų, silikonų, PEG/PPG, SLS/SLES, parafinų.

 NATURA HOUSE dantų pasta vaikams „Red Fruits“, su alavijumi ir ksilitoliu, 50ml

20160726152735-55111.jpg

Iš natūralių žaliavų (98,5%) pagaminta dantų pasta vaikams su kalciu veikia antibakteriškai, padeda saugoti nuo uždegimo ir ėduonies, tonizuoja, gaivina. Valymo rezultatas išlieka ilgai. 

Sudėtis: be emalį žeidžiančių abrazyvinių medžiagų. Sudėtyje yra natrio fluorido - saugo nuo ėduonies. Sudėtyje esantys alavijų ekstraktai, ksilitolis, kalcis padeda užtikrinti dantų apsaugą nuo ėduonies, stiprinti dantis ir dantenas. Siekiant rezultato, būtina valyti dantis du kartus per dieną, po dvi minutes.  

Dėmesio! Vienam valymui naudoti tik 0,6 cm pastos! Vaikams iki 6m. naudokite žirnio dydžio kiekį, stebėkite, kad nenurytų. Dėl sudėtyje, esančio natrio fluorido pasitarkite su odontologu ar savo gydytoju. 

Be parabenų, silikonų, PEG/PPG, SLS/SLES, parafinų.

NATURA HOUSE aromatizuotas vanduo vaikams, 50ml

20160726152507-66038.jpg

Iš natūralių žaliavų (98,5%)  specialiai kūdikiams ir vaikams sukurtas aromatizuotas vanduo be alkoholio. Jį galima naudoti nuo pirmųjų dienų.

NATURA HOUSE raminamasis gelis po įkandimų vaikams ir kūdikiams, 20ml

20160726152801-61408.jpg

Iš natūralių žaliavų pagamintas (93%) raminamasis gelis po uodų ir kitų skraidančių vabzdžių įkandimo. Greitai ir veiksmingai nuramina odą. Tinka visų rūšių vaikų ir kūdikių odai. 

Sudėtis: vaistinių ramunėlių vanduo – pasižymi raminančiu, priešuždegiminiu poveikiu, gali naikinti bakterijas, slopinti niežulį, švelnina ir valo odą. Levandų, snapučių, rozmarinų, mėtų, eukaliptų, anyžių. čiobrelių ir kiti sudėtyje esantys eteriniai aliejai padeda sumažinti patinimą, sumažina nemalonius pojūčius. Produkto sudėtyje naudojami tik natūralūs eteriniai aliejai.

Naudojimas: nedidelį kiekį gelio tepkite ant įkandimo vietos ir švelniai pamasažuokite. Esant poreikiui, procedūrą pakartokite.

Be parabenų, mineralinių aliejų, silikonų, PEG/PPG. 

NATURA HOUSE stiprinamasis šampūnas besilaukiančioms ir maitinančioms mamoms, 200ml

20160726154312-52804.jpg

Iš natūralių žaliavų (98.8%) pagamintas šampūnas besilaukiančioms ir maitinančioms mamoms, tinka visų tipų plaukams. Skirtas naudoti kasdien.

Sudėtis: žaliųjų obuolių vanduo, hidrolizuoti kviečių ir medaus proteinai, avižų, imbierų ekstraktai stiprina plaukus ir jų svogūnėlius, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio. Reguliariai naudojant šį šampūną išvengsite gausaus plaukų slinkimo (atsirandančio 2-3mėn po gimdymo). Norint pasiekti geriausių rezultatų rekomenduojama naudoti viso nėštumo metu ir po gimdymo. 

Naudojimas: įtrinkite šampūnu drėgnus plaukus ir masažuokite, kol atsiras putų, tada išskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite. 

NATURA HOUSE raminamasis, drėkinamasis kremas speneliams, 50 ml

20160726154219-84100.jpg

Iš natūralių žaliavų (99%) pagamintas kremas skausmingiems speneliams. Kremas bekvapis. Tinka visų tipų odai, skirtas naudoti kasdien.

Sudėtis: sviestmedžių, migdolų aliejus, siauražiedžių mimozų, alavijų, medetkų ekstraktai, vitaminai E ir C ramina, drėkina bei minkština spenelius, neleidžia atsirasti įtrūkimams. Naudojant nuolat išvengsite įtrūkimų, skausmingų spenelių. 

Naudojimas: nėštumo metu naudokite kremą kartą per dieną, kad paruoštumėte spenelius maitinimui krūtimi. Maitindamos krūtimi, naudokite kremą kiekvieną kartą po maitinimų. Prieš maitinimą kremą rekomenduojama nuvalyti.

Be dirbtinių konservantų, kvapiklių,alkoholio. Be parabenų, silikonų, PEG/PPG, parafinų, mineralinių aliejų, alergenų.

NATURA HOUSE tonizuojamasis kūno losjonas po gimdymo, 300ml

20160726154102-98054.jpg

Iš natūralių žaliavų (98,3%) pagamintas kūno losjonas po gimdymo, padedantis sumažinti strijas, tinka visų tipų odai. Skirtas naudoti kasdien, po gimdymo.

Sudėtis: ciklodekstrinai, centelių ir ryžių krakmolas padeda stimuliuoti odos elastinguosius sluoksnius, drėkina, maitina, minkština odą, suteikia jai elastingumo, taip pat padeda gerinti kolageno sintezę, todėl jis tonizuoja odą ir ji atrodo lygesnė. Azijinės centelės ekstraktas padeda skatinti odos jungiamojo audinio regeneracijos procesus, sumažinti išryškėjusias odos tempimo žymes – strijas.

Naudojimas: du kartus per dieną įtrinkite pilvo, krūtinės ir šlaunų sritį.

NATURA HOUSE gaivinamasis, tonizuojamasis losjonas kojoms besilaukiančioms ir maitinančioms mamoms, 200ml

20160726154418-14280.jpg

Iš natūralių žaliavų (99%) pagamintas atpalaiduojamasis kojų losjonas besilaukiančioms ir maitinančioms mamoms, skirtas naudoti kasdien.

Sudėtis: sojų pupelių, migdolų aliejai, hidrolizuoti kviečių proteinai, mėtų, kaštonų, pelžiedžių ekstraktai veiksmingai padeda sumažinti kojų nuovargį, patinimą, sunkumą jose. Dėka unikalios sudėties suteiks kojoms gaivumo ir lengvumo jausmą.

Naudojimas: nedidelį kiekį produkto įmasažuokite į kojų odą. Galima naudoti kasdien, esant poreikiui.

NATURA HOUSE intymios higienos prausiklis besilaukiančioms maitinančioms mamoms, pH 5,5, 200ml

20160726154437-19937.jpg

Iš natūralių žaliavų (99%) pagamintas švelnus intymios higienos prausiklis besilaukiančioms ir maitinančioms mamoms, skirtas naudoti kasdien.

Sudėtis: mimozų, rožių, saulėgrąžų, hamamelių (pilkųjų riešutmedžių) ekstraktai suteikia malonią gaivą, švarumo pojūtį ir gerą savijautą, padeda nesutrikdyti jautriausių kūno vietų natūralaus pH, veikia švelniai, raminamai, tinka ypač jautriai odai, švelnina sudirginimus, suminkština odą. Puikiai tinka net ir moterims po gimdymo.

Naudojimas: paimkite reikiamą prausiklio kiekį paspausdami dozatorių vieną ar du kartus. Kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu.

20160726161933-41300.jpg