Naujiena vaikų prekių rinkoje - žindymo skraistė

Naujiena vaikų prekių rinkoje - žindymo skraistė

25. Nov 2012, 00:00

Apie tai, kaip mamos žindo viešumoje, diskutavome ne kartą. Vienos iš jūsų sakė, kad su savimi visada turėdavo skarą ar skraistę apsigaubti, kitos bėgdavo kuo toliau nuo svetimų akių, o trečios nepaisydavo nieko.

 

Neseniai mūsų akys užmatė naujieną vaikų prekių rinkoje - žindymo skraistę. Jos idėja priklauso dviejų vaikučių mamai Dominykai, kuri sako, kad tai visiškai naujas dalykas Lietuvoje. Savo veiklą ir skraistes pavadinusi "Koala mama", moteris "Mamyčių klubui" sakė, kad analogų neturinčias maitinimo skraistes - labai patogų aksesuarą kūdikį krūtimi maitinančioms mamoms - siuva kruopščiai ir su meile čia pat, Lietuvoje. 

 

Kas tai yra?

 

Pasak idėjos autorės, maitinimo skraistė yra gerokai patogiau, nei dangstytis skara ar prilaikyti švarko skverną - dėl per kaklą einančių raištelių viena ranka lieka laisva kaip tik latte puodeliui ar telefonui. Skraistės speciali lanksti apykaklė leidžia mamai ir mažyliui matyti vienas kitą, o po skraiste maitinamas kūdikis spiginant saulei jausis patogiau, aplinka jo neblaškys, o lauke maitinančios mamos krūtinė bus apsaugota nuo perpūtimo. Štai kaip atrodo "Koala mama" skraistės:

 

{smallpic:1}

{smallpic:2}

{smallpic:3}

{smallpic:4}

 

Skraistė sukurta, kad palengvintų maitinimą krūtimi - ir mama, kūdikis bei aplinkiniai nejaustų jokio diskomforto.

 

Kaip vertinate idėją?