Niekada nebūsiu vieniša

Niekada nebūsiu vieniša

10. Mar 2013, 07:00

Aplinkiniams aiškus ir labai tikslus padėties įvardinimas, padedantis aplinkiniams suvokti situaciją. Bet manau, kad mama negali būti vieniša.

 

Ji vos tik pradeda lauktis ir nuo to momento visą likusį gyvenimą turi vidinį artumo jausmą savo išnešiotam, pagimdytam, užaugintam artimiausiam žmogiukui.

 

Pasitaiko per gyvenimą visokių situacijų, jog ir neaugina, suaugę vaikučiai nusisuka nuo mamos. Bet įprastai mamytė visą gyvenimėlį yra šalia, jei ne fiziškai, tai bent jau psichologiškai jaučiame tarpusavio ryšį.

 

Kaip bepasisuktų mano likimas, turėdama dukrytes, niekada nebūsiu vieniša. Statusas, be abejo, gali Toks būti. Bet niekada nejausiu vienatvės širdyje, nepriklausomai nuo to, ar bus šalia manęs mano vaikučių tėvelis.

 

Dovilė

11. Mar 2013, 12:12

Todėl pridėčiau nereikėtų pamiršti savęs, gyventi vien vaikų ateitimi, nes jie auga, nežinia kada bet ateina laikas, kai vistiek vaikai susikuria savo gyvenimus, o vyro buvimas šalia reikalingas, tad tokioj situacijoj siūlyčiau niekada "nenurašyti" savo laimės "kai vaikai užaugs", beje kai mama laiminga, laimingi ir vaikai

10. Mar 2013, 14:20

Aš labai už Senukų santuokas.

10. Mar 2013, 13:06

Kita vertus yra daug variantų gyvenime. Gali būti pilni namai artimiausių žmonių. O Tu gali jaustis labai vienišas.

10. Mar 2013, 12:37

Matyt likimas davė vienatvės pojūtį, kad dabar patirtumėt ir įvertintumėt gyvenimo džiaugsmą.

10. Mar 2013, 12:16

Dėkoju už pasidalinimą patirtimi. Smagu. Kad atsirado artimas žmogus ir užpildė vienatvę.

10. Mar 2013, 09:19

tuomet ka mes vadiname vienisumu? 😀
kiekviena moteris gauna demesio is vyru. vienos daugiau kitos maziau, bet nepriklauso tai nuo to ar ji istekejusi ar ne. tiesiog ne visos istekejusios i ta demesi atsako.
o klausimas, ar jums labiaua reikia daug vyru demesio, ar tik vieno vyro demesio, cia diskutuotinas, ir vieningos nuomones niekuomet neprieisiantis. kiekvienam pagal poreikius 😉

10. Mar 2013, 08:52

Sutinku su Jūsų nuomone. Vieniša mama gali gauti vyriško dėmesio daugiau nei ištekėjusi.

10. Mar 2013, 08:30

labas rytas, labai dziaugiuosi, kad siane skyrelyje atsirado dar pasisakanciu.
tik tiek kad su pasirinkta tema sutinku tik is dalies. paaiskinsiu kodel.
Taigi, vienisas zmogus nesijaus tuomet kai tures dukryte/suneli ir augins viena/vienas. jis vienisu jausis tuomet, kai neturi sau antrosios puses. vaikas neatstos juk meiles, silumos, kuria sukuria antra puse.
vaiko meile ir antrosios puses meile yra du skirtingi dalykai. visos zinome, kad vaikai tikrai yra svarbiausia musu gyvenime, del ju mes nesijausim vienisos niekada, bet visgi jei mums nereiketu vyru, tuomet tikrai nei viena neteketume ir kartu pasenti nenoretume 😀
tai tiek 😀