Nuo slogos: eukalipto tepalas padams ir krūtinei

Nuo slogos: eukalipto tepalas padams ir krūtinei

06. Feb 2013, 13:00

Šaltuoju metu laiku neaplenkė slogos, kosuliai ir mūsų. Kai pagalvoji - nieko keisto, kai vieną dieną minus 20 už lango,o jau kita plius 2.

 

Kol kosulio nebuvo, slogytę gydėmės patys: mirkinom kojytes vandenyje su druskyte, tepėme padukus ir krūtinėlę eukalipto tepaliuku, su šiltom kojinytėm eidavom miegoti.

 

Kadangi pradėjom ir kosėti, ėjom į polikliniką, kad pasiklausytų plaučiukų, apžiūrėtų. Ne juokas, kai aplink vaikšto tokie gripai, pačiai mamai ramiau. Iš ten, kaip visada, be antibiotikų negrįžtam ir dar gaunam velnių, kad mirkome kojytes, nes tokiais pasenusiais būdais norime "iššaukti" vaikui plaučių uždegimą.

 

Norėjau pasiteirauti, ar naudojatės liaudies medicinos priemonėmis? Nes, tarkim, pas mus kojų mirkymas druskoje pavojingas jau, o taip užaugau ir aš, ir mano vyras besigydydami, o tokių kaip garstyčių lapelių nėra pasiūlę poliklinikoje.

 

Būtų smagu ir specialisto nuomonę išgirsti.

 

Mama Renita

 

MK mamyčių sveikatos patarimų knyga! Atsispausdink!

 

Kleenex® - mamytei ir mažyliui

Kleenex® Balsam  dermatologiškai patikrintos servetėlės su medetkų balzamu. Naudojant jas nosis pasidengia apsauginiu ir mikroskopiniu balzamo sluoksniu. Medetkų balzamas padeda apsaugoti nosies odą nuo paraudimų slogos atveju.

07. Feb 2013, 08:47

Kiekviena daktare turi savo nuomone kaip gydytis, musu leidzia mirkyti kojytes, bet beveik visada pasiruosusi israsyt antibiotiku.

06. Feb 2013, 13:08

taip, tikrai geras dalykas, mes irgi naudojam, dar ir inhaliacijas su juo daromes.