Nuosavo kiemo privalumai arba kur praverčia drėgnos servetėlės?

24. May 2016, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Nuosavas kiemas turi didelių privalumų, ypač, kai augini mažus vaikus. Būtent dėl jų mūsų super mažylės Medutės tėveliai ir įsikurdino atokiau nuo miesto šurmulio. Ir kviečia mus visus pasidžiaugti atidarytu kiemo sezonu.

Eiti į kiemą Super mažylės mamos Ramunės namuose nieko raginti nereikia. Vaikai jame gali leisti visą dieną, o mamą ir tėtį laiko leidimas gryname ore taip pat džiugina. Net ir apniukusią dieną, vos tik išgirdęs žodį „kiemas“, vyresnėlis Domas nuskuodžia ruoštis. Nuskuostų ruoštis turbūt ir mažoji Meda, bet jai kol kas dar reikia mamos pagalbos.

Jau kam kam, o mamai ne paslaptis, jog į kiemą eiti be užkandžių – nevalia. Tad pasiruoškime keletą sveikų pakramtukų ir pirmyn!

20160523180314-74851.jpg

Pasak Ramunės, savas kiemas turi daugybę privalumų.

1) Pirmasis – tik pravėrei namų duris ir tu jau kieme.

2) Antrasis – net jei vaiką ir palieki kelioms akimirkoms, žinai, jog jis jame saugus. 

Tačiau kad ir koks švarus ir mielas mums būtų mūsų pačių kiemas, rankų švara taip pat labai svarbi. Žaisdamas lauke mažylis užsimiršta, atsipalaiduoja ir tikrai nepageidauja būti trukdomas. Tad priprašyti, kad jis bėgtų į namus nusiplaut rankų kaskart, kai nori užkąsti - misija neįmanoma.

Pasak Ramunės, tokiu atveju labai praverčia Huggies drėgnos servėtėlės. Vaikučiui vos išėjus iš smėlio dėžės, norisi čia pat paraugauti užkandžių ar nusiskinti uogą, tad viens du - nušluostai rankutes ir veiduką - nereikia bėgioti į kambarį nusiprausti.

20160523180340-40727.jpg

3) Ne mažiau svarbus nuosavo kiemo privalumas, gyvenant už miesto – grynas oras, kuris ne tik suteikia daug džiaugsmo, bet ir stiprina imunitetą.

4) Na ir paskutinis savo kiemo privalumas yra tas, jog mažiau turime išsisukinėjimų ir pretekstų rinktis sofą ar televizorių.

Grynas oras - neatsiejamas nuo sveiko gyvenimo būdo, kurio pagrindus stengiamės padėti savo vaikams nuo pirmųjų jų gyvenimo dienų.

Naujo dizaino Huggies@ drėgnos servetėlės!

20160523180216-71433.jpg