Paatostogavome ligoninėje...

Paatostogavome ligoninėje...

29. May 2011, 00:00

 

Sveikos, mielosios. Ši savaitė mums neatsiėjo be „nuotykių“ . Tris dienas pragulėjome ligoninėje :( Gustytei buvo ausyčių uždegimas. Prasikankino vaikas, ne tik dėl ausyčių skausmo, bet dar ir dėl blogai įstatyto kateterio..

 

Maniau, širdis suplyš kaskart, kai jai leisdavo vaistukus, o ji klykė nesavu balsu iki vėmimo. Seselių užklausus, kodėl ji taip klykia, atsakydavo, kad bijo. O taip, dabar jau ji tikrai bijo, kasdien pamačius baltu chalatu apsirengusią seselę ar daktarę iškart rėkdavo.

 

O iš kur gi man žinoti, ar jai turi skaudėti, ar ne. Jeigu net jos pačios gerai nežino. Streso turėjome abi.  Na, bet svarbiausia mudvi jau namuose. Vaikas atsigavo, tik nuo rėkimo labai užkimusi dabar. Bet tai jai netrukdo krėsti išdaigas namuose, įsigudrino atidarinėti stalčius ir mest ant žemės visus daiktus.

 

Nuo kitos savaitės man prasideda egzaminų sesija ir praktika, tai, ko gero, nepasirodysiu kurį laiką. Aš kaip tikra studentė visus užduotus darbus pasilikau paskutinei nakčiai, tai dabar užsivertusi mokslais.

 

Atrodo, laiko buvo daug, o ir veikt nelabai turėjau ką, bet vistiek pasiruošt sesijai nesugebėjau. Tinginukas apsigyveno pas mane. Na, bet kaip nors aš jį įveiksiu.

 

Geros dienos ir gerų orų jums ;)

 

29. May 2011, 22:04

nu dvi saunuoles judvi 🌷
nuo kada praktika tau? 😀 Jei Sakiuose,tai gal ir as tuo metu netycia pas tevus buciau... 😉 ateiciau bandeliu pas tave i kepykla paskanauti 😉

29. May 2011, 15:30

Džiaugiamės, kad jūs jau namuose, - būkit sveikos ir stiprios 😀 🌷

29. May 2011, 12:34

praktika atliksiu Šakiuose kepykloj 😉
tai va kad bijos vaikas adbar daktaru ilgai, reikia kai sugers antibiotikus pasirodyt daktarei musu tai nezinau kaip ji reaguos dabar..

29. May 2011, 10:25

Atlaikė mažoji ir mama šitokias bėdas, bet visa praeina, šaunuolės jūs 😀 Puikiai žinau ką reiškia, kai vaikas serga, o egzaminai ant nosies. Važiavau į atsisakitymą, visą dieną ligoninėj su vaiku praleidus, pamen paleido apie 12 val nakties namo, tai lėkiau mokytis, 6kelt teko 😪 O praeitais metai, kai ligoninėj gulėjom ir darbus teko daryt palatoj, ir į egzaminą važiuot iš jos 😀 Bet užgrūdina viskas, praeina, užsimiršta, svarbu vaikiukai pasveiksta 😉

29. May 2011, 10:19

Vajei kaip liūdna....aukit daugiau sveikos ir stiprios 😀 🤗 🌷 🌷 🌷

29. May 2011, 10:17

niekam nelinkiu tokių "atostogų ligoninėj" 😕

blogietee blogietee 29. May 2011, 10:10

Vargšiukė mažoji, ir baimė baltiems chalatams išliks ilgam, nes mūsų Augustas dabar net šeimos gydytojos apžiūrai nesiduoda, kol neįeinam į kabinetą, viskas tvarkoj, bet tik pakviečia užeiti ir dūdos prasideda.. 😉
Giedre, sėkmės sesijoje 😉 kur atliksi praktiką? 😀

29. May 2011, 09:51

vargse Gustyte,bet svarbiausia,kad ji viska islaike,tikra saunuole ji 😘 🌷 🤗