Pagaliau jas išbandėme ir mes!

Pagaliau jas išbandėme ir mes!

30. May 2017, 14:52 Loreta_K Loreta_K

Trys žodžiai nuos-ta-bu, taip galėčiau apibūdinti naująsias sauskelnes - kelnaites Huggies® Pants skirtas berniukams. Augustinas jas jau išbandė ir mums jos labai patinka!

Nepaisant to, kad Augustinui jau dveji su puse, sauskelnių mums atsisakyti visiškai dar nepavyksta. Namuose dažniausiai būna su kelnaitėmis, sauskelnes dedu tik jam einant miegoti pietų ar nakties miego, bet kur nors vykstant ar į darželį dar leidžiu su sauskelnėmis, kažkaip nesinori darželio auklėtojų užkrauti papildomais rūpesčiais, nes būna namuose pasitaiko avarijų, kai nevisada spėja nubėgti iki puoduko arba tiesiog per daug užsižaidžia ir pamiršta, kad reikia nueiti ant puoduko.

20170530143531-49450.jpg

Šios naujosios sauskelnes - kelnaites Huggies® Pants berniukams mums patiko todėl, kad: 

  • Esame dideli Mikės gerbėjai! Kaskart jas maunantis Augustinas visada parodo, kaip jam patinka Mikis ir kokios gražios jo sauskelnės.
  • Jos ypač minkštos bei švelnios, su labai elastingu juosmeniu, kuris manau nenutrins ir neverš mažylio pilvuko.
  • Puikiai sugeria drėgmę, tad mažylio odelė išlieka sausa.
  • Sauskelnės nėra pernelyg storos, jos pagamintos iš minkštų medžiagų su mikroporomis, kurios leidžia odai kvėpuoti.
  • Jas ypač lengva tiek užmauti tiek numauti. Nežinau, kaip pas Jus, bet pvz. kai mano tiek vyresnėlis, tiek mažasis išmoko vaikščioti tai misija uždėti tas užsegamas sauskelnes tapo neįmanoma, tad kažkur su abiejais vaikais, nuo metukų perėjome prie sauskelnių-kelnaičių.
  • Na ir dar vienas didelis pliusas toks, kad jų kaina yra tikrai labai draugiška piniginei, lyginant su kitomis panašiomis sauskelnėmis - kelnaitėmis. Kokybė puiki, o ir kaina protinga.

Mes išbandėme, mums patiko, rekomenduojame ir Jums!!!