Parašyk VIENĄ komentarą ir laimėk praktišką prizą!

Parašyk VIENĄ komentarą ir laimėk praktišką prizą!

28. Jul 2015, 00:11 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Drėgnos servetėlės - tiesiog nepamainoma priemonė kasdienybėje. Jūs jau tuo įsitikinote? O gal nė karto nenaudojote? Verta pabandyti - jos jūsų nepaves.

KOMENTARUOSE PARAŠYKITE,

ar naudojate drėgnas servetėles,

kaip dažnai,

kokiais atvejais

ir laimėkite dovanų!

PRIZINIS FONDAS

Huggies drėgnų servetėlių pakuotė 


20150708153547-78636.jpg

MAŠINĖLĖ Rock'n Wobble Cars 

20150720132935-82903.jpg

  • Vaikai mėgsta šias spalvingas mašinėles, kurios linksmai "šokinėja" jas stumiant. 
  • Jas myli tiek berniukai, tiek mergaitės.
  • Nuo 9 mėnesių.

PARUOŠTUKĖ: 15 drėgnų servetėlių naudojimo būdų

1. Jeigu namie turite medinių baldų, jų priežiūrai negalima naudoti muilo ir vandens, bet galima juos valyti vaikiškomis drėgnomis servetėlėmis.

20140426220329-64792.jpg

2. Drėgnas servetėles be aromato galima naudoti žaizdų valymui, jeigu reikia suteikti pirmąją pagalbą.

3. Paimk drėgnas servetėles, jei keliauji jūra, ar leidiesi į smėlynų nuotykius, servetėlėmis prižiūrėk odą ir lūpas, kad jos neišsausėtų.

20140426220344-94380.jpg

4. Naudok drėgnas servetėles valymui ir dezinfekcijai, jei aplink nėra vandens.

20140426220414-27192.jpg

5. Tai efektyvus ir švelnus būdas, kaip nuvalyti dekoratyvinę kosmetiką

6. Nuvalyk odos riebalinį sluoksnį.

20140426220438-71821.jpg

7. Pirmoji pagalba esant saulės nudegimams. Įdėk drėgnas servetėles į šaldytuvą, ir po to jomis švelniai pavalyk nudegusią odą, taip ją atvėsinsi ir palengvinsi jos būklę esant sudirginimui.

8. Naudok kaip asmeninę dezinfekavimo priemonę, pvz. pavalyk kavinėje kėdę prieš sėsdama ant jos ir pan.

9. Padeda išvengti "maišelių" po akimis: įdėk servetėles į šaldiklį, ryte išėmusį ją suvyniok ir uždėk ją ant akių ar po jomis.

10. Gerai nuvalo odinius batus.

11. Gerai ir be pašalinių efektų nuvalo kompiuterio ar telefono monitorių.

20140426220507-46134.jpg

20140426220731-60302.jpg

12. Nuvalo naminių augalų lapus.

13. Labai gerai nuvalo akių šešėliams ir pudrai naudojamus šepetėlius.

14. Jeigu kelionėje nėra dušo, drėgnos servetėlės gerai nuvalys odą. Ji bus ne tik švari, bet ir sudrėkinta.

20140426220817-42326.jpg

15. Naudok servetėles norėdama nuvalyti naminių gyvūnų letenas po pasivakščiojimo lauke.

Kokius iš šių būdų naudojate jūs? O gal žinote naujų? Parašykite!

Norint dalyvauti konkurse, užtenka parašyti VIENĄ, bet IŠSAMŲ KOMENTARĄ, kuriame atsakykite į klausimus: 1) ar naudojate drėgnas servetėles? 2) kaip dažnai? 3) kokiais atvejais?

Komentarus rašykite iki liepos 28 d. imtinai.

Laimėtojas rinksime loterijos būdu. Sėkmės!

laura ir noidas laura ir noidas 28. Jul 2015, 16:12

Taip, naudojame dregnas servieteles. mes jas naudojame kasdien, visais atvejais naudojam ir kai einam pasivaikciot ir namuose visur

EElžbieta EElžbieta 27. Jul 2015, 22:37

Naudojame drėgnas Huggies servetėles kasdienėje sūnaus odos priežiūroje – valydami užpakaliuką pakeitus sauskelnes. Ypač patogu, jeigu sauskelnes reikia pakeisti naktį arba išvykus iš namų. Drėgnas serveteles visada įmetu į rankinuką, kai išeiname iš namų - visa šeima valome rankas.
Perskaičius šį straipsnį, sužinojau daugiau panaudojimo būdų, išbandžiau nuvalyti kompiuterio, telefono monitorių, televizoriaus ekraną, patiko. Odinis baldo paviršius ir odinė rankinė puikiai nusivalė, todėl nuo šiol naudosiu jas ir buityje
👍

Solveiga25 Solveiga25 27. Jul 2015, 22:33

Be drėgnų servetėlių turbūt jau būtų sunku įsivaizduotu dieną. Mes naudojame Huggies drėgnas servetelės. Dažniausiai perkame didesnes pakuotes, kad ilgesniam laikui užtektų. O naudojame labai dažnai. Visa laiką stengiuosi , kad jos būtų mamytės tašėje, prie kūdikio lovytėd ir žinoma virtuvėje 😀) Pas mus jos reikalingos kiekvienai dienai. Dažniausiai keičiant sauskelnes. Taip pat, kai mūsų mažylis valgo, tuomet labai pravečia veidukui nuvalyti. Be abejonės mamytė nebūtų mamytė jei nesugalvotų dar kur nors panaudoti, pvz:. Dažnai vaiko kambaryje nuvalau nuo baldų dulkes, odinius baldus. Taip pat puikiai tinka ir makiazo likučiamd šalinti 😀

irmantaite irmantaite 26. Jul 2015, 23:54

Man rodos jau būtų ir vaikus sunkiau auginti nenaudojant drėgnų servetėlių 😀 Esam labai įpratę prie Huggies servetėlių, kurias naudojame labai dažnai. Jos praverčia tiek namuose, tiek išvykose, tiek būnant kieme. Dabar dažniausiai jau valome rankytes, išmurzintus veidelius, batukus, žaisliukus. Namuose kartais pavalau gėlių lapus ir kompiuterio ekraną, vaikų baldelius. Bet ypatingai servetėlės praverčia būnant gamtoje. Nes gamtoje vaikai labai mėgsta užkandžiauti, tai vos spėji traukt servetėles. Aš taip pat mėgstu servetėlėmis rankas valytis. Dar servetėlės labai praverčia mašinos numerius pavalyti nuo purvo ir vežimo ratus įvažiavus į šuns kaką. Universalus tas servetėlių panaudojimas. Tik man jas reikia namuose aukštai pakelti, nes mažasis labai mėgsta pasiknisti tašėje ir jas visas po vieną ištraukti. Ne man vienai jos taip labai patinka 😀

jaldija jaldija 26. Jul 2015, 21:41

Nesvarbu, kad vaikai jau dideli, be drėgnų servetėlių neįsivaizduoju savo kasdienybės. Jų visada yra rankinėje, automobilyje.Ir retai pasitaiko dienų, kad jų neprireiktų.
Nepamainoma priemonė:
rankom nusivalyti, ypač vasarą, kai mėgstame ir į gamtą nulėkti, ir šiaip pakeliauti.
prakaitą nusibraukti
apdulkėjusiems, ar kitokiu būdu susitepusiems batams nusivalyti,
mašinos stiklui nuvalyti,
gamtoje ir stalui, ir suoliukui pavalyti,
o kartais ekstramaliais atvejais naudojame vietoj apsiprausimo.

Natele Natele 26. Jul 2015, 12:21

Kol vaikai buvo mažiukai, tai drėgnas servetėles kasdien naudodavom pagal paskirtį 😀. O kai kai kiek paaugo, servetėlės vistiek liko mano rankinėj - nešvarioms rankoms, kojyčių bei rankyčių nubrozdinimams pavalyti, išteptiems rūbeliams. kokiam suoliukui (paukšteliui pasidarbavus) pavalyti... Namuose naudojam nešvarumams pavalyti ant plastikinio, medinio ar panašaus paviršiaus, medžiaginiams muzikiniams žaisliukams, kurių negalima skalbti, valyti.
O kelionėj tai naudojom kasdien viskam, kam tik įmanoma, nes praleidžiant visą dieną automobilyje arba keliaujant gamtoje, tiesiog neišeina be drėgnų servetėlių išsiversti. O kadangi dar žaislų dėjomės keliaujant vos keletą, tai dukrytei netyčiom į vandenį įmetus keletą servetėlių, jas išdžiovinome ir ėmėmės visiškai netradicinio panaudojimo būdo 😀 - panaudojome žaidimams (nuotraukoje keletas išlikusių po kelionės servetėlių, suteikusių džiugias akimirkas dukrytei).

tifer tifer 25. Jul 2015, 21:20

1.taip,naudojam,2.gan daznai,3.ir uzpakaliukui ir rankytem valyti,makiazui,televizoriui,kompiuteriui,palangem,nuotrauku remeliams

24. Jul 2015, 12:07

*tinka

24. Jul 2015, 12:07

Drėgnas servetėles naudojame kiekvieną dieną. Nuvalyti veiduką ir rankytes. Valome užpakaliuką kai buname svečiuose ir reikia pasikeisti sauskelnes. Tikrai gerai nuvalo telefono ar kompiuterio ekranus. Dar nebandžiau gėlių lapų valyti,bet teks išbandyti. Kai nera galimybės apsiprausti tai ne tik vaikučiams netinka,bet ir moters higienai..:-)

24. Jul 2015, 00:42

Dregnos servetėlės, gimus vaikui daugiausia naudojamos pagal paskirtį, tačiau iki tol jas naudodavau dviem atvejais: kai nebudavo galimybės apsiprausti ir puikiai valydavo jos man automibilio salono plastmasinius pavirsius 🤣

ramune. ramune. 23. Jul 2015, 19:41

Prisipažinsiu, drėgnų servetėlių gėrį atradau tik susilaukus vaikučio. Kažkaip anksčiau nesusipratau, kad tai skirta ne tik kūdikėliams valyti. Ir dabar tai neatskiriamas mūsų “išėjimų iš namų” atributas, rankinėje jos visada turi būti. Namuose taip pat praverčia, pavalau kur reikia greitai ir efektyviai: rankas, stalviršį, žaislus, rankinę, automobilio vairą… 😀

 ♡saldžioji braškytė♡ ♡saldžioji braškytė♡ 23. Jul 2015, 11:51

Visada ir tik huggies naudojame,o naudojame kasdiena,nes mums labai labai svarbi higiena,ir siaip kai belekur einame jas visada turime po ranka,labai vertiname tokius dalykus !!!

Raudona braškė Raudona braškė 22. Jul 2015, 16:16

Drėgnas Huggies servetėles sunaudojam išties taupiai ir išradingai. Kai mažasis jomis nusivalo purvinas rankutes, aš jomis dar iš pakampių surenku mūsų augintinio plaukus. Geresnio ir efektyvesnio dalyko šiam reikalui nesu radusi. Viską surenka idealiai !!!! Kartais tinginuko apimta ar kai tiesiog nėra laiko 'nušvilpiu' kelias servetėles ir jomis nuostabiai be didelių pastangų ir krūvos valiklių iššvarinu vonią - plyteles, grindis ir ypač gerai nuvalo klozetą. Na o daugiau viskas tradiciškai - makiažo valiklis kelionėje, mažylio higienai, pavalyti nešvarų suoliuką parke ir pan.

floryte floryte 22. Jul 2015, 15:04

Drėgnos servetėlės - nepamainomas dalykas kelionėje, kieme, na visur, kur negali tuo momentu pasinaudoti vandeniu. Naudojame jas rankyčių, veiduko valymui, o taipogi užpakaliuko sutvarkymui, kai esame ne namie. O namie taip pat praverčia, kai norisi itin greito rezultato - pavalyti dulkes, apdrėbtą koše vaiko drabužėlį ir pan. Drėgnos servetėlės - visada mamos rankinėje, kad suteiktų švarą extra atveju😀.

kodelcia kodelcia 22. Jul 2015, 13:47

Jau keturis metus beveik kasdien naudoju drėgnas Huggies servetėles, dažniausiai vaikų rankytėms, burnytėms nuvalyti. Atskira pakuotę visad turiu automobilyje (kad prireikus vis turėčiau po ranka, o kartais ir nuo panelės dulkes mašinoj nuvalau), papratau ir nuo savo plačialapių gėlių lapų dulkes nuvalyti, sekciją, komodą kitų kai kurių baldų paviršiai puikiai nuvalomi. Drėgnosios servetėlės nepamainomas dalykas, sunkiai beįsivaizduojamas gyvenimas be jų 😍

Krisliukas Krisliukas 22. Jul 2015, 12:46

Oj dar ir kaip naudojame šias servetėles! Nors vaikai jau pakankamai dideli.
Įsimetame jas vykdami į gamtą, labai tinka iešmus šašlykam kepti ar grotelėm nuvalyti. Jau nekalbu apie vaikų rankyčių ir veidukų nuvalymą.
Esu ir mašinos panelę nuo dulkių nuvalius, ir kompiuterio monitorių ir net namuose grindis užtiškus ledams.
O kai Fausta netikėtai vakare lūžta anksčiau laiko miegoti, paguldžiusi ją į lovytę ir nurengus visada pavalau veiduką ir rankytes.
Neseniai jai užmigus reikėjo spec.keltis naktis ir valyti po draugės gimtadienio išpieštus šedevrus ant veiduko. Niekaip ji nesutiko tų piešinukų nusiplauti, būtinai norėjo eiti su jais į darželį. Tad kėliausi specialiai naktį ir valiau 😃
Net intymiai higienai jos tinka, išbandytą, kai šalia nėr kur nusipraust 😉
Žodžiu, šios servetėlės - tobulas išradimas visiems gyvenimo atvejams. Bet būtent Huggies servetėlės, jokios kitos joms neprilygsta.

22. Jul 2015, 11:36

Naudojame kiekvieną dieną ir būtent Huggies tik, nes kitos netiko ir nepatiko. O naudojam visur ir užpakaliukui ir veidukui ir rankytėm. Ir mama naudoja veidui atgaivinti ir makiažui nuvalyti. Dabar paskaičius kur dar galima panaudoti, tikrai bėgsiu nusivalyti medinių paviršių ir monitorių, tad naudosim dar daugiau (ir taip jų turim pradarytų vienu metu kokius tris pakelius minimum).

Liucyte Liucyte 22. Jul 2015, 11:35

Servetėles Huggies naudojame nuo pat Antanuko gimimo kiekvieną dieną. Kol dar Antanukas buvo visai mažytis, rinkomės Huggies Pure, o jam ūgtelėjus dažniausiai naudojame Huggies Soft Skin ir Huggies Natural Care. Aš pati servetėles Huggies Soft Skin dievinu dėl jų kvapo. Vienu kartu naudojame ne vieną pakuotę servetėlių: turiu pakuočių prisidėjusi į rankinę, į Antanuko vežimėlį ir į kelioninius krepšius, kad niekada jų neužmirščiau ir jos visada būtų po ranka. Be servetėlių neišsiverčiame, kai reikia:
- nuvalyti užpakaliuką;
- nuvalyti savo ar mažylio rankas, veiduką;
- nuvalyti Antanuko žaisliukus;
- nušluostyti dulkes nuo baldų paviršiaus arba automobilio panelės;
- pavalyti išsitepusius drabužius (šios servetėlės puikiai valo kavos ar kitokias maisto dėmes!);
- netgi išsišnirpšti nosį 😀
Žodžiu, mums servetėlės Huggies tiesiog nepamainomos!

mama ingrida mama ingrida 22. Jul 2015, 11:20

Oi tikrai naudojame drėgnas servetėles ir gana dažnai.Ir pagal paskirtį ir ne😀Rankytės,burnytė nuvalyta gamtoje,lauke,kelionėje.Dulkes nubraukti kartais,automobilyje dulkes nubraukiame😀Na ir prakaitą kai labai karšta puikiai tinka nubraukti.Ir kai mažiuko vaiko neturime tuo metu šeimoje drėgnos servetėlės pas mus vis tiek turi būti namuose,rankinėje ir automašinoje😀

sraigiukas sraigiukas 22. Jul 2015, 11:02

Naudojame praktiškai kasdien, nors dukrytės jau nemažos, bet gamtoje nusivalome rankytes, burnytę,jei Saulutei nutinka"bėda", valome grindis, jokio šlapimo kvapo namuose.
Man padeda nusivalyt sodyboj makiažą. Tobulas daiktas. ačiū kas jį sukūrė

1 2