Pasiekimais gausi vasara

Pasiekimais gausi vasara

16. Jul 2017, 21:16 Kristina B. Kristina B.

Mano mažasis yra tokio amžiaus, kad padaro po svarbų pasiekimą kasdien :) .

Apie pirmąjį jau rašiau anksčiau – mums pavyko išmokti miegoti visą naktį. Teko šiek tiek padirbėti, bet rezultatas mus džiugina. Net labai. Vaikas ramiai išmiega, prabusdamas susirasti čiulptukui arba pakeisti pozai, bet mama nesijaudina visai, nes dažniausiai jis susitvarko savarankiškai ir man tikrai nereikia dėl to keltis.

Antras pasiekimas dar tik įvyks, bet jau esame antrajame etape. Tai mokinimasis vaikščioti. Už savaitės jau metai – tikiu, kad netrukus žingsniuos visai savarankiškai. Iš pradžių pora mėnesių vaikščiodavo tik abiem rankom įsikibęs į mano rankas, o štai jau kokia savaitė, kaip vaikšto įsikibęs tik viena ranka. Tikiu, kad liko visai nedaug – pora savaičių ir vaikščios visai vienas pats.

20170716211618-73939.jpg

Be to išmoko ploti katučių, parodyti saulytę ir ate ate, o dar pirštu parodyti viską ką tik nori. Pvz anąkart išsireikalavo apauti jam basutes, įsodinti į vežimą ir ėmė rodyti pirštu į duris .. Ir nors bandžiau paaiškinti kažką apie tai, kad ten pila kaip iš kibiro, neatsispyriau mažojo žavesiui ir išvedžiau laukan, tegu bent iš po stogelio pasižiūri į lietų. Užtat po lietaus, leidau iki valiai atsižaisti baloje :D

20170716211634-17286.jpg

Aš čią vasarą irgi padariau svarbų atradimą – dienos slenka lėtai, tačiau meta bėga greitai. Tad stengiuosi stabdyti tas akimirkas ir viską kuo kruopščiau fiksuoti.  Negaliu patikėti, kad štai – netrukus gimtadienis, ir mano mažasis jau tuoj nebe kūdikis, o vaikštantis ir netgi nuomonę turintis mažas žmogutis.

jaldija jaldija 16. Jul 2017, 23:08

Kaip miela skaityt, neįmanome nesišypsot 👍❤🌷